Telefon 70 11 47 11   Mandag til fredag kl. 9-17

Ferie-i-sydspanien

I Sydspanien kan du stornyde sol, sangria, strand og siesta. Det er indbegrebet af det gode liv, men ikke den eneste gode grund til at rejse på ferie i Sydspanien. Den sydligste del af Spanien byder nemlig ikke kun på hvide sandstrande og azurblåt vand så langt øjet rækker. Den byder også på en perlerække af vidunderlige kultur- og naturoplevelser.

Alle rejser i kategorien

Vis oversigt
Vis kalender

Tag på ferie i Sydspanien

Nogle af de mest populære rejsemål i Sydspanien er:
•    Malaga
•    Sevilla
•    Grenada
•    Córdoba
 
Hos Riis Rejser kan du både booke fly- og busrejser til Sydspanien. Vi arrangerer spændende rundrejser til Sydspanien og sørger for, at du nemt kan opleve en række af de mest populære rejsemål i selskab med andre eventyrlystne danskere og en dansktalende rejseleder. Se vores store udvalg af ferier i Sydspanien her på siden.

Sydspanien – rejser til Andalusien
Når vi taler om ferie i Sydspanien, dækker det nærmere bestemt over ferie i Andalusien – Spaniens anden største selvstyrende region. Andalusien er en sand turistmagnet, og hvert år besøger næsten 30 millioner mennesker regionen for at nyde solen, havet og den spanske kultur.
Spaniens sydligste region er kendt for sine mange strande, smukke småbyer, betagende bjerglandskaber, et aldeles velsmagende køkken og en rig kulturarv. Regionen er hjemsted for nogle af de helt klassiske spanske vartegn, som den temperamentsfulde andalusiske danseform, Flamenco, og den omdiskuterede tradition for tyrefægtning. Når du er på ferie i Sydspanien, må du ikke gå glip af: 
•    Sandstrandene på den berømte solkyst  
•    Regionens smukke, historiske katedraler
•    Granadas mauriske fæstning, Alhambra
•    Sevillas gamle bydel
•    Picasso Museet i Malaga
•    Klippehalvøen Gibraltar
•    Den hvide by Mijas
•    Córdoba med den store moské

Der er mere end nok at opleve på ferie i Sydspanien, og du bliver nok aldrig helt færdig med at udforske de andalusiske byer, bjerglandskaber og berømte strande. Der vil altid være et lille torv, en idyllisk bjerglandsby, et nyt museum, en historisk katedral eller en skøn tapasrestaurant, du ikke lige har fået besøgt.
Uanset om du allerede har nydt mange mindeværdige ferier i Sydspanien eller endnu har din første Sydspanien-rejse til gode, lover vi dig, at du har mange skønne oplevelser foran dig. Der er altid en god grund til at tage på ferie i Sydspanien.

Hvornår kan man tage på ferie i Sydspanien?
Spanien er kendt for at være velsignet med mange solskinstimer året rundt, hvilket gør hele landet til et populært feriemål for nordeuropæere, der søger væk fra køligere himmelstrøg. Samtidig har Spanien et enormt mangfoldigt klima, og du kan opleve hele seks forskellige klimazoner, hvis du rejser på tværs af landet.
En ferie i Sydspanien er et godt valg store dele af året, hvis du sætter pris på sol og minimale mængder nedbør.  Du gør dog klogt i at undersøge, hvordan vejret passer til dit formål med at holde ferie i Sydspanien. 
Hvis du tager afsted for at udforske byer som Sevilla og Malaga, kan det være en god idé at rejse i løbet af foråret eller efteråret. Her er vejret mildere end om sommeren, hvor det kan blive meget varmt i byerne.
Typisk ligger temperaturerne mellem 20-25 grader i forårs- og efterårssæsonen. Hvis du tager på ferie i Sydspanien for at nyde solkystens mange strande, er temperaturerne i sommermånederne måske mere attraktive for dig.     

Bestil ferie i Sydspanien hos Riis Rejser
Er du blevet fristet til at tage på ferie i Sydspanien sammen med andre rejselystne danskere, der har lyst til at opleve den spanske kultur? Så bestil en af Riis Rejsers rundrejser i Sydspanien, hvor der naturligvis er en dansk rejseleder med på turen, som vil fortælle vidt og bredt om alt dét, I kommer til at møde på jeres vej gennem smukke og fascinerende Andalusien.
Du kan læse mere om de spændende programmer for din kommende ferie til Sydspanien ved at klikke dig ind på de enkelte Sydspanien-rejser. Hvis du har nogen spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte Riis Rejser. Vi hjælper med alt fra at besvare spørgsmål om rejseplanerne til at booke din næste ferie til Sydspanien.

augean

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag tips og nyheder fra vores rejseverden.

Grupperejser