Telefon 70 11 47 11   Mandag til fredag kl. 9-17
Beskrivelse
Vis kort
Vis vejret

Donau - Flyv på flodkrydstogt

Fantastisk flodkrydstogt på en af de mest populære strækninger af Donau. Vi skal på togtet opleve den romantiske del af Donau samt smukke hovedstæder, så sanserne bliver i den grad fyldt op.
På dette flodkrydstogt flyver vi til og fra skibet. Læs mere om rejserne herunder:

NB. Flybilletten er ikke inkluderet i de angivne priser. Se aktuelle tillæg for flybilletter under prisinfo.

Nedenfor ses vejrudsigten for de næste 6 dage.

Søndag

6 °C
3 °C
7,5 mm.
2,8 m/s
sydøst
Mandag

5 °C
5 °C
3,6 mm.
5,5 m/s
vest
Tirsdag
Regn
Regn
7 °C
5 °C
9,0 mm.
1,5 m/s
sydøst
Onsdag
Skyet
Skyet
7 °C
3 °C
2,8 mm.
1,6 m/s
sydvest
Torsdag

4 °C
0 °C
1,7 mm.
2,6 m/s
nordøst
Fredag
Sol og klart vejr
Sol og klart vejr
1 °C
-2 °C
0,0 mm.
1,9 m/s
sydvest

Afrejsedatoer

15.06.2024 23.06.2024   9 dage 11.295,-Jyl., Sjæ. Vis mere
Rejseplan
Hotel
Prisinfo
Billeder

Her byder vi velkommen på et flot og veltilrettelagt flodkrydstogt på den smukke Donauflod. Togtet bringer os til de tre hovedstæder Wien, Bratislava og Budapest, og naturligvis byder togtet på flot sejlads mellem byerne. Vi skal desuden lade os opvarte af et venligt og hjælpsomt personale og nyde livet om bord.
Vi sejler med det flotte skib MS Carmen fra vores gode rederi Sijfa Cruises. Alle kahytter er udstyret med eget bad, toilet, aircondition, TV m.m. Der er desuden lounge, bar m.m. om bord, og traditionen tro byder skibets personale på festlige aftener med quiz, gallamiddag, underholdning og meget andet. Til frokost og aftensmad serveres et glas øl, vin eller vand, og døgnet rundt er der ta’ selv kaffe/the i skibets lobby. Der hersker en hyggelig og afslappet atmosfære om bord på MS Carmen. Se mere om skibet på vores hjemmeside.


Dagsprogram

1. dag: Danmark - München - Passau
Vi flyver til München og kører herfra til Passau for ombordstigning på vores dejlige skib MS Carmen. Efter kahytsfordeling mødes vi til middag i skibets restaurant. Vi bliver i Passau for natten.
NB! Køber du flybilletten hos Riis Rejser, er der afrejse fra København eller Billund til München. Transfer fra lufthavnen til skibet.

2. dag: Passau
Efter en god nats søvn og en dejlig morgenbuffet kører vi ind til Passaus historiske centrum, hvor vi ser nærmere på den smukke bykerne, hvor Ilz og Inn flyder ind i Donau.
Over middag sejler vi mod Wien.

3. dag: Wien
Vi ankommer til Korneuburg ved Wien om morgenen. Det bliver en pragtfuld dag i den østrigske hovedstad. Hele dagen er der oplevelser og sightseeing, og om formiddagen kører vi til wienernes stolthed, den kejserlige sommerresidens, Schönbrunn. Under rundvisningen oplever vi nogle få af de ca. 1.700 værelser, der er på slottet. Skibet har denne dag sørget for lækre lunchpacks, som vi nyder på en dejlig plet, inden vi om eftermiddagen tager en klassisk sightseeingtur forbi nogle af Wiens mest kendte seværdigheder, og både fra bussen og til fods ser vi bl.a. Operaen, Hofburg, Stefansdom, rådhuset, børsen m.m.
Vi spiser middag, mens vi sejler mod Bratislava, hvor vi lægger til kaj ved midnatstid.

4. dag: Bratislava
Vi ligger ved kaj lige ved centrum i den slovakiske hovedstad, der ligger i den sydlige del af Karpaterne. Byens centrum er smuk og barok i sin stil, og man får ubetinget lyst til bare at slå sig ned på en bænk eller en café og nyde synet af huse og livet på gaden. Gå sammen med rejselederen en tur gennem de smukke gamle gader og stræder.
Over middag sejler vi mod Budapest og oplever undervejs bl.a. slusen ved Gabcikovo. Vi ankommer til Budapest hen mod midnat.

5. dag: Budapest
Vi har hele dagen i Budapest også kaldet Donaus Perle. Efter morgenbuffeten tager vi på en rundtur med bussen i Budapest på Pestsiden, hvor vi bl.a. ser Heltepladsen, Operaen, Parlamentsbygningen og Donaupromenaden, og efter frokosten om bord besøger vi Budasiden med bl.a. Fiskerbastionen, Gellerthøjen m.m. Vi lægger til i Budapest for natten.

6. dag: Mod Esztergom og Dürnstein
Vi sejler mod Esztergom, hvor vi ankommer først på eftermiddagen. Der er mulighed for at gå op til Ungarns største, og en af Europas største domkirker netop her i Esztergom. Herfra sejler vi mod Dürnstein.

7. dag: Dürnstein
Vi har sejlet natten igennem og ved godt middagstid lægger vi til i Dürnstein midt på den den romantiske del af Donau - en ca. 30 km lang strækning med flotte, skovklædte bjerge, middelalderborge og store vinmarker. Dürnstein er flot og malerisk, og er bl.a. kendt fra historien om Richard Løvehjerte.
Fra Dürnstein går sejladsen videre op ad Donau til Melk, hvortil vi ankommer over midnat.

8. dag: Melk
I Melk besøger vi om formiddagen Benediktinerklostret, og om eftermiddagen begynder vores smukke og rolige aften- og natsejlads til Passau.

9. dag: Hjemrejse
Efter morgenmaden tager vi afsked med skibet og dets besætning i Passau og kører med bus til lufthavnen i München, hvorfra vi flyver retur til Danmark.
NB! Køber du flybilletten hos Riis Rejser, er transfer fra skib til lufthavn inkluderet. Herfra med rutefly retur til enten København eller Billund.

Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711
Bestil rejsen online »

Højdepunkter

 • Den gode mad om bord
 • Dejligt **** skib
 • Det syngende Wien
 • Oplev også smukke Bratislava
 • Dürnstein og Melk
 • Vidunderlige Buda og Pest

Flyafgange

Tid Fra Til
Udrejse
12:50 København Munich
13:05 Billund Munich
10:30 Munich København
11:00 Munich Billund
15.06.2024 - 23.06.2024
MS Carmen
Vis mere Vis mindre
Hotel: MS Carmen
Hotellets hjemmeside: Link
Etager: 2 + soldæk
Værelser: 62
Elevator: Stolelift
Faciliteter: Skibets kahytter er alle indrettet med aircondition, brus, WC, TV, boks og hårtørrer. Elektriciteten er 220V. Kahytter på nederste dæk kaldes B-kahytter. Kahytter på øverste dæk kaldes A-Kahytter, suiter og 3-sengskahytter.
Beskrivelse:

M/S Carmen er et dejligt skib med plads til 126 gæster. Carmen er bygget i 1995 og total istandsat i 2017.
Foruden stor solterrasse har skibet 2 dæk med kahytter.
Skibets restaurant findes på nederste dæk. Lounge og bar findes på øverste dæk.

Forplejning
På skibet serveres morgenbuffet, frokostanretning samt tre- eller fireretters middag eller buffet. Typisk beholder man under hele krydstogtet samme plads i restauranten, som man tildeles første aften. Meddel derfor rejselederen hvis du har rejsefæller, du gerne vil sidde med.

Drikkevarer om bord
Drikkevarer, der ikke er inkluderet (se under "prisen inkluderer") afregnes dagligt med tjeneren til frokost og middag. "Ta’ selv eftermiddagskaffe" er inkluderet.

Drikkevand
Vandet i kahyttens badeværelse kan drikkes, men er tilsat klor.

Safety box
Der findes safety box enten i kahytten eller i skibets reception.

Påklædning
Der er ikke bestemte forskrifter eller kodeks for påklædning. Først og fremmest kommer det an på gæstens eget velbefindende. En mere formel påklædning er velset ved ”Kaptajnens gallamiddag”.

Rygning
Der må ikke ryges indendørs.

Drikkepenge
Der er ikke krav om, at man giver drikkepenge til personalet, men det er bestemt ikke ilde set.

Udflugter fra skibet
Langt de fleste udflugter fra skibet er inkluderet i rejsens pris. Enkelte udflugter er i tilkøb. Se mere under hvert enkelt togt.

Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 15.06.2024
Ankomst: 23.06.2024
Dage: 9 dage
Afrejse fra: Jyl., Sjæ.
Pris fra: 11.295,-

Prisen inkluderer

Dansk rejseleder, ophold i dobbeltkahyt B, 8 x morgenbuffet, 6 x frokost, 1 x lunchpack, 8 x middag, 1 drikkevare til frokoster og middage om bord, fri kaffe og the om bord som beskrevet, velkomstdrink, udflugter (ex. entréer), samt alle lovpligtige skatter og afgifter.

Fly til og fra flodkrydstogtet
Flybilletten på denne rejse er i tilkøb.
Riis Rejser flyver med rutefly fra hhv. Billund og København til München og retur. Vores rejseleder flyver fra enten Billund eller København.

Forbehold vedr. flodkrydstogter: Ændringer i vandstanden på floderne, efter afrejse fra Danmark, kan i enkelte tilfælde gøre sejlads på floderne umulig. Riis Rejser tager forbehold for ændringer i rejseplanen som følge af ændringer i vandstanden på floderne. Således kan sejlads på floderne og overnatning på skibet helt eller delvis erstattes med hhv. buskørsel til besøgssteder og seværdigheder samt overnatning på hotel. Denne ændring giver ikke ret til efterfølgende kompensation.


Tilkøb:
Fly: Fra København: 2.200 kr.
Fly: Fra Billund: 1.700 kr.

 

Værelsestyper:

Dobbeltkahyt kategori B som enkeltkahyt og enkeltværelse. Forplejning ifølge program 22.395 Kr.
Dobbeltkahyt kategori A som enkeltkahyt og enkeltværelse. Forplejning ifølge program 26.495 Kr.
Dobbeltkahyt kategori A og dobbeltværelse. Forplejning ifølge program 13.295 Kr.
Dobbeltkahyt kategori B og dobbeltværelse. Forplejning ifølge program 11.295 Kr.
Dobbeltkahyt Jr. Suite Forplejning ifølge program 17.295 Kr.
3-sengskahyt kategori A Forplejning ifølge program 11.295 Kr.


Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 15.06.2024
Ankomst: 23.06.2024
Dage: 9 dage
Afrejse fra: Jyl., Sjæ.
Pris fra: 11.295,-

Billeder - Donau - Flyv på flodkrydstogt

Aktuelt har vi ingen billeder

Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 15.06.2024
Ankomst: 23.06.2024
Dage: 9 dage
Afrejse fra: Jyl., Sjæ.
Pris fra: 11.295,-

Vis mindre
17.08.2024 24.08.2024   8 dage 10.395,-Jyl., Sjæ. Vis mere
Rejseplan
Hotel
Prisinfo
Billeder

Her er en enestående og prisattraktiv mulighed for at prøve et flot og veltilrettelagt flodkrydstogt på den smukke Donauflod. Togtet bringer os til de tre hovedstæder, Budapest, Bratislava og Wien, og naturligvis byder togtet på flot sejlads mellem byerne. Vi skal desuden lade os opvarte af et venligt og hjælpsomt personale og nyde livet om bord.
Undervejs er vi ledsaget af dansk rejseleder og chauffør samt ****dansk bus. Vi sejler med det flotte skib MS Carmen, fra vores gode rederi Sijfa Cruises. Alle kahytter er udstyret med eget bad, toilet, aircondition, tv m.m. Der er desuden lounge, bar m.m. om bord, og traditionen tro, byder skibets personale på festlige aftener med quiz, gallamiddag, underholdning og meget andet. Både til frokost og aftensmad serveres et glas øl, vin eller vand, og døgnet rundt er der ta’ selv kaffe/the i skibets lobby. Der hersker en hyggelig og afslappet atmosfære om bord på MS Carmen. Se mere om skibet på vores hjemmeside.


Dagsprogram

1. dag: Danmark - München - Passau
Vi flyver til München og kører herfra til Passau for ombordstigning på vores dejlige skib MS Carmen. Efter kahytsfordeling mødes vi til middag i skibets restaurant, mens vi sejler mod Bratislava.
NB! Køber du flybilletten hos Riis Rejser, er der afrejse fra København eller Billund til München. Transfer fra lufthavnen til skibet.

2. dag: Bratislava
Om formiddagen sejler vi stille og roligt ind mod Bratislava med ankomst om eftermiddagen. Vi lægger til lige ved centrum i den slovakiske hovedstad, der ligger i den sydlige del af Karpaterne. Byens centrum er smuk og barok i sin stil, og man får ubetinget lyst til bare at slå sig ned på en bænk eller en café og nyde synet af huse og livet på gaden. Gå sammen med rejselederen en tur gennem de smukke gamle gader og stræder.
Midt på aftenen sejler vi mod Budapest

3. dag: Budapest
Vi ankommer til Budapest om morgenen og en herlig dag i Ungarns smukke hovedstad venter os. Vi tager på en formiddagsrundtur med bussen i Budapest på Pestsiden, hvor vi bl.a. ser Heltepladsen, Operaen, Parlamentsbygningen og Donaupromenaden, og inden vi kører mod skibet igen for frokost.
Om eftermiddagen oplever vi den smukke udsigt fra Gellerthøjen over Budapest og Donau.
Vi lægger til i Budapest for natten.

4. dag: Mod Esztergom og Wien
Vi sejler mod Esztergom, hvor vi ankommer først på eftermiddagen. Der er mulighed for at gå op til Ungarns største, og en af Europas største domkirker netop her i Esztergom.
Herfra sejler vi mod Wien.

5. dag: Wien
Vi lægger til Kaj vest for Wien om morgenen. Hele dagen skal den stå på oplevelser og sightseeing.
Om formiddagenkører vi til wienernes stolthed, den kejserlige sommerresidens, Schönbrunn. Under rundvisningen oplever vi nogle få af de ca. 1.700 værelser, der er på slottet. Skibet har sørget for lækre lunchpacks, som vi nyder på en skøn plet i Wien, inden vi om eftermiddagen tager på en klassisk sightseeingtur rundt forbi nogle af Wiens mest kendte seværdigheder, og både fra bussen og til fods ser vi bl.a. Operaen, Hofburg, Stefansdom, rådhuset, børsen m.m.
Efter middagen ombord tilbydes en klassisk wienerkoncert. Transport og billet er i tilkøb.
Vi sejler fra Wien til midnat og sejler natten igennem mod Dürnstein.

6. dag: Dürnstein og Melk
Stå tidligt op og nyd sejladsen på den romantiske del af Donau - en ca. 30 km lang strækning med flotte, skovklædte bjerge, middelalderborge og store vinmarker. Vi ankommer til Dürnstein og efter en god morgenbuffet, besøger vi den flotte, maleriske by, som bl.a. er kendt fra historien om Richard Løvehjerte. Fra Dürnstein går sejladsen til Melk, hvor vi besøger det flot beliggende Benediktinerkloster Stift Melk. Denne aften er der gallamiddag om bord.

7. dag: Mod Linz
Tidligt om morgenen sejler vi fra Melk mod Linz, som vi ankommer til midt på eftermiddagen. Linz er hovedstad i delstaten Oberösterreich. Vi har en dejlig eftermiddag til at besøge Linz’ centrale bydel, hvor der bl.a. er tid til at se byens smukke hovedstrøg og Mariendom.
Vi ligger ved kaj i Linz for natten.

8. dag: Hjemrejse
Efter morgenmaden tager vi afsked med skibet og dets besætning og kører med bus til lufthavnen i München, hvorfra vi flyver retur til Danmark.
NB! Køber du flybilletten hos Riis Rejser, er transfer fra skib til lufthavn inkluderet. Herfra med rutefly retur til enten København eller Billund.

Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711
Bestil rejsen online »

Højdepunkter

 • Den gode mad om bord
 • Dejligt **** skib
 • Vidunderlige Buda og Pest
 • Oplev også smukke Bratislava
 • Det syngende Wien

Flyafgange

Tid Fra Til
Udrejse
12:50 København Munich
13:05 Billund Munich
14:10 Vienna Frankfurt
15:10 Vienna København
17:10 Frankfurt Billund
17.08.2024 - 24.08.2024
MS Carmen
Vis mere Vis mindre
Hotel: MS Carmen
Hotellets hjemmeside: Link
Etager: 2 + soldæk
Værelser: 62
Elevator: Stolelift
Faciliteter: Skibets kahytter er alle indrettet med aircondition, brus, WC, TV, boks og hårtørrer. Elektriciteten er 220V. Kahytter på nederste dæk kaldes B-kahytter. Kahytter på øverste dæk kaldes A-Kahytter, suiter og 3-sengskahytter.
Beskrivelse:

M/S Carmen er et dejligt skib med plads til 126 gæster. Carmen er bygget i 1995 og total istandsat i 2017.
Foruden stor solterrasse har skibet 2 dæk med kahytter.
Skibets restaurant findes på nederste dæk. Lounge og bar findes på øverste dæk.

Forplejning
På skibet serveres morgenbuffet, frokostanretning samt tre- eller fireretters middag eller buffet. Typisk beholder man under hele krydstogtet samme plads i restauranten, som man tildeles første aften. Meddel derfor rejselederen hvis du har rejsefæller, du gerne vil sidde med.

Drikkevarer om bord
Drikkevarer, der ikke er inkluderet (se under "prisen inkluderer") afregnes dagligt med tjeneren til frokost og middag. "Ta’ selv eftermiddagskaffe" er inkluderet.

Drikkevand
Vandet i kahyttens badeværelse kan drikkes, men er tilsat klor.

Safety box
Der findes safety box enten i kahytten eller i skibets reception.

Påklædning
Der er ikke bestemte forskrifter eller kodeks for påklædning. Først og fremmest kommer det an på gæstens eget velbefindende. En mere formel påklædning er velset ved ”Kaptajnens gallamiddag”.

Rygning
Der må ikke ryges indendørs.

Drikkepenge
Der er ikke krav om, at man giver drikkepenge til personalet, men det er bestemt ikke ilde set.

Udflugter fra skibet
Langt de fleste udflugter fra skibet er inkluderet i rejsens pris. Enkelte udflugter er i tilkøb. Se mere under hvert enkelt togt.

Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 17.08.2024
Ankomst: 24.08.2024
Dage: 8 dage
Afrejse fra: Jyl., Sjæ.
Pris fra: 10.395,-

Prisen inkluderer

Dansk rejseleder, buskørsel, ophold i dobbeltkahyt B, 7 x morgenbuffet, 5 x frokost, 1 x lunchpack, 7 x middag, én drikkevare til måltider om bord som beskrevet, velkomstdrink ombord, udflugter (ex. entréer), samt alle lovpligtige skatter og afgifter.

Fly til og fra flodkrydstogtet
Flybilletten på denne rejse er i tilkøb.
Riis Rejser flyver med rutefly fra hhv. Billund og København til München og retur. Vores rejseleder flyver fra enten Billund eller København.

Forbehold vedr. flodkrydstogter: Ændringer i vandstanden på floderne, efter afrejse fra Danmark, kan i enkelte tilfælde gøre sejlads på floderne umulig. Riis Rejser tager forbehold for ændringer i rejseplanen som følge af ændringer i vandstanden på floderne. Således kan sejlads på floderne og overnatning på skibet helt eller delvis erstattes med hhv. buskørsel til besøgssteder og seværdigheder samt overnatning på hotel. Denne ændring giver ikke ret til efterfølgende kompensation.


Tilkøb:
Koncert i Wien: 389 kr.
Fly: Fra København: 2.300 kr.
Fly: Fra Billund: 2.800 kr.

 

Værelsestyper:

Dobbeltkahyt kategori B som enkeltkahyt og enkeltværelse. Forplejning ifølge program 20.095 Kr.
Dobbeltkahyt kategori A som enkeltkahyt og enkeltværelse. Forplejning ifølge program 23.695 Kr.
Dobbeltkahyt kategori B og dobbeltværelse. Forplejning ifølge program 10.395 Kr.
Dobbeltkahyt Jr. Suite Forplejning ifølge program 15.695 Kr.
Dobbeltkahyt kategori A og dobbeltværelse. Forplejning ifølge program 12.195 Kr.
3-sengskahyt kategori A Forplejning ifølge program 10.395 Kr.


Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 17.08.2024
Ankomst: 24.08.2024
Dage: 8 dage
Afrejse fra: Jyl., Sjæ.
Pris fra: 10.395,-

Billeder - Donau - Flyv på flodkrydstogt

Aktuelt har vi ingen billeder

Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 17.08.2024
Ankomst: 24.08.2024
Dage: 8 dage
Afrejse fra: Jyl., Sjæ.
Pris fra: 10.395,-

Vis mindre
05.10.2024 13.10.2024   9 dage 11.295,-Jyl., Sjæ. Vis mere
Rejseplan
Hotel
Prisinfo
Billeder

Her byder vi velkommen på et flot og veltilrettelagt flodkrydstogt på den smukke Donauflod. Togtet bringer os til de tre hovedstæder Wien, Bratislava og Budapest, og naturligvis byder togtet på flot sejlads mellem byerne. Vi skal desuden lade os opvarte af et venligt og hjælpsomt personale og nyde livet om bord.
Vi sejler med det flotte skib MS Carmen fra vores gode rederi Sijfa Cruises. Alle kahytter er udstyret med eget bad, toilet, aircondition, TV m.m. Der er desuden lounge, bar m.m. om bord, og traditionen tro byder skibets personale på festlige aftener med quiz, gallamiddag, underholdning og meget andet. Til frokost og aftensmad serveres et glas øl, vin eller vand, og døgnet rundt er der ta’ selv kaffe/the i skibets lobby. Der hersker en hyggelig og afslappet atmosfære om bord på MS Carmen. Se mere om skibet på vores hjemmeside.


Dagsprogram

1. dag: Danmark - München - Passau
Vi flyver til München og kører herfra til Passau for ombordstigning på vores dejlige skib MS Carmen. Efter kahytsfordeling mødes vi til middag i skibets restaurant. Vi bliver i Passau for natten.
NB! Køber du flybilletten hos Riis Rejser, er der afrejse fra København eller Billund til München. Transfer fra lufthavnen til skibet.

2. dag: Passau
Efter en god nats søvn og en dejlig morgenbuffet kører vi ind til Passaus historiske centrum, hvor vi ser nærmere på den smukke bykerne, hvor Ilz og Inn flyder ind i Donau.
Over middag sejler vi mod Wien.

3. dag: Wien
Vi ankommer til Korneuburg ved Wien om morgenen. Det bliver en pragtfuld dag i den østrigske hovedstad. Hele dagen er der oplevelser og sightseeing, og om formiddagen kører vi til wienernes stolthed, den kejserlige sommerresidens, Schönbrunn. Under rundvisningen oplever vi nogle få af de ca. 1.700 værelser, der er på slottet. Skibet har denne dag sørget for lækre lunchpacks, som vi nyder på en dejlig plet, inden vi om eftermiddagen tager en klassisk sightseeingtur forbi nogle af Wiens mest kendte seværdigheder, og både fra bussen og til fods ser vi bl.a. Operaen, Hofburg, Stefansdom, rådhuset, børsen m.m.
Vi spiser middag, mens vi sejler mod Bratislava, hvor vi lægger til kaj ved midnatstid.

4. dag: Bratislava
Vi ligger ved kaj lige ved centrum i den slovakiske hovedstad, der ligger i den sydlige del af Karpaterne. Byens centrum er smuk og barok i sin stil, og man får ubetinget lyst til bare at slå sig ned på en bænk eller en café og nyde synet af huse og livet på gaden. Gå sammen med rejselederen en tur gennem de smukke gamle gader og stræder.
Over middag sejler vi mod Budapest og oplever undervejs bl.a. slusen ved Gabcikovo. Vi ankommer til Budapest hen mod midnat.

5. dag: Budapest
Vi har hele dagen i Budapest også kaldet Donaus Perle. Efter morgenbuffeten tager vi på en rundtur med bussen i Budapest på Pestsiden, hvor vi bl.a. ser Heltepladsen, Operaen, Parlamentsbygningen og Donaupromenaden, og efter frokosten om bord besøger vi Budasiden med bl.a. Fiskerbastionen, Gellerthøjen m.m. Vi lægger til i Budapest for natten.

6. dag: Mod Esztergom og Dürnstein
Vi sejler mod Esztergom, hvor vi ankommer først på eftermiddagen. Der er mulighed for at gå op til Ungarns største, og en af Europas største domkirker netop her i Esztergom. Herfra sejler vi mod Dürnstein.

7. dag: Dürnstein
Vi har sejlet natten igennem og ved godt middagstid lægger vi til i Dürnstein midt på den den romantiske del af Donau - en ca. 30 km lang strækning med flotte, skovklædte bjerge, middelalderborge og store vinmarker. Dürnstein er flot og malerisk, og er bl.a. kendt fra historien om Richard Løvehjerte.
Fra Dürnstein går sejladsen videre op ad Donau til Melk, hvortil vi ankommer over midnat.

8. dag: Melk
I Melk besøger vi om formiddagen Benediktinerklostret, og om eftermiddagen begynder vores smukke og rolige aften- og natsejlads til Passau.

9. dag: Hjemrejse
Efter morgenmaden tager vi afsked med skibet og dets besætning i Passau og kører med bus til lufthavnen i München, hvorfra vi flyver retur til Danmark.
NB! Køber du flybilletten hos Riis Rejser, er transfer fra skib til lufthavn inkluderet. Herfra med rutefly retur til enten København eller Billund.

Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711
Bestil rejsen online »

Højdepunkter

 • Den gode mad om bord
 • Dejligt **** skib
 • Det syngende Wien
 • Oplev også smukke Bratislava
 • Dürnstein og Melk
 • Vidunderlige Buda og Pest

Flyafgange

Tid Fra Til
Udrejse
12:50 København Munich
13:05 Billund Munich
10:30 Munich København
11:00 Munich Billund
05.10.2024 - 13.10.2024
MS Carmen
Vis mere Vis mindre
Hotel: MS Carmen
Hotellets hjemmeside: Link
Etager: 2 + soldæk
Værelser: 62
Elevator: Stolelift
Faciliteter: Skibets kahytter er alle indrettet med aircondition, brus, WC, TV, boks og hårtørrer. Elektriciteten er 220V. Kahytter på nederste dæk kaldes B-kahytter. Kahytter på øverste dæk kaldes A-Kahytter, suiter og 3-sengskahytter.
Beskrivelse:

M/S Carmen er et dejligt skib med plads til 126 gæster. Carmen er bygget i 1995 og total istandsat i 2017.
Foruden stor solterrasse har skibet 2 dæk med kahytter.
Skibets restaurant findes på nederste dæk. Lounge og bar findes på øverste dæk.

Forplejning
På skibet serveres morgenbuffet, frokostanretning samt tre- eller fireretters middag eller buffet. Typisk beholder man under hele krydstogtet samme plads i restauranten, som man tildeles første aften. Meddel derfor rejselederen hvis du har rejsefæller, du gerne vil sidde med.

Drikkevarer om bord
Drikkevarer, der ikke er inkluderet (se under "prisen inkluderer") afregnes dagligt med tjeneren til frokost og middag. "Ta’ selv eftermiddagskaffe" er inkluderet.

Drikkevand
Vandet i kahyttens badeværelse kan drikkes, men er tilsat klor.

Safety box
Der findes safety box enten i kahytten eller i skibets reception.

Påklædning
Der er ikke bestemte forskrifter eller kodeks for påklædning. Først og fremmest kommer det an på gæstens eget velbefindende. En mere formel påklædning er velset ved ”Kaptajnens gallamiddag”.

Rygning
Der må ikke ryges indendørs.

Drikkepenge
Der er ikke krav om, at man giver drikkepenge til personalet, men det er bestemt ikke ilde set.

Udflugter fra skibet
Langt de fleste udflugter fra skibet er inkluderet i rejsens pris. Enkelte udflugter er i tilkøb. Se mere under hvert enkelt togt.

Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 05.10.2024
Ankomst: 13.10.2024
Dage: 9 dage
Afrejse fra: Jyl., Sjæ.
Pris fra: 11.295,-

Prisen inkluderer

Dansk rejseleder, ophold i dobbeltkahyt B, 8 x morgenbuffet, 6 x frokost, 1 x lunchpack, 8 x middag, 1 drikkevare til frokoster og middage om bord, fri kaffe og the om bord som beskrevet, velkomstdrink, udflugter (ex. entréer), samt alle lovpligtige skatter og afgifter.

Fly til og fra flodkrydstogtet
Flybilletten på denne rejse er i tilkøb.
Riis Rejser flyver med rutefly fra hhv. Billund og København til München og retur. Vores rejseleder flyver fra enten Billund eller København.

Forbehold vedr. flodkrydstogter: Ændringer i vandstanden på floderne, efter afrejse fra Danmark, kan i enkelte tilfælde gøre sejlads på floderne umulig. Riis Rejser tager forbehold for ændringer i rejseplanen som følge af ændringer i vandstanden på floderne. Således kan sejlads på floderne og overnatning på skibet helt eller delvis erstattes med hhv. buskørsel til besøgssteder og seværdigheder samt overnatning på hotel. Denne ændring giver ikke ret til efterfølgende kompensation.


Tilkøb:
Fly: Fra København: 2.600 kr.
Fly: Fra Billund: 2.500 kr.

 

Værelsestyper:

Dobbeltkahyt kategori B som enkeltkahyt og enkeltværelse. Forplejning ifølge program 21.895 Kr.
Dobbeltkahyt kategori A som enkeltkahyt og enkeltværelse. Forplejning ifølge program 25.995 Kr.
Dobbeltkahyt kategori B og dobbeltværelse. Forplejning ifølge program 11.295 Kr.
Dobbeltkahyt Jr. Suite Forplejning ifølge program 17.295 Kr.
Dobbeltkahyt kategori A og dobbeltværelse. Forplejning ifølge program 13.295 Kr.
3-sengskahyt kategori A Forplejning ifølge program 11.295 Kr.


Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 05.10.2024
Ankomst: 13.10.2024
Dage: 9 dage
Afrejse fra: Jyl., Sjæ.
Pris fra: 11.295,-

Billeder - Donau - Flyv på flodkrydstogt

Aktuelt har vi ingen billeder

Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 05.10.2024
Ankomst: 13.10.2024
Dage: 9 dage
Afrejse fra: Jyl., Sjæ.
Pris fra: 11.295,-

Vis mindre
 Ledig
 På forespørgsel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag tips og nyheder fra vores rejseverden.

Grupperejser