Telefon 70 11 47 11   Mandag til fredag kl. 9-17
Beskrivelse
Vis kort
Vis vejret

Donau - Flyv på flodkrydstogt

Fantastisk flodkrydstogt på en af de mest populære strækninger af Donau. Vi skal på togtet opleve den romantiske del af Donau samt smukke hovedstæder, så sanserne bliver i den grad fyldt op.
På dette flodkrydstogt flyver vi til og fra skibet. Læs mere om rejserne herunder:

Nedenfor ses vejrudsigten for de næste 6 dage.

Torsdag
Regn
Regn
7 °C
7 °C
12,5 mm.
2,0 m/s
vest-sydvest
Fredag
Let skyet
Let skyet
4 °C
4 °C
2,3 mm.
5,5 m/s
nordvest
Lørdag
Delvist skyet
Delvist skyet
1 °C
-3 °C
0,0 mm.
2,8 m/s
syd-sydøst
Søndag
Regn
Regn
4 °C
-1 °C
5,6 mm.
1,7 m/s
øst
Mandag
Delvist skyet
Delvist skyet
4 °C
2 °C
3,8 mm.
6,0 m/s
nordvest
Tirsdag
Skyet
Skyet
1 °C
-2 °C
0,0 mm.
6,1 m/s
nordvest

Detaljeret vejrudsigt

Nedenfor ses en detaljeret vejrudsigt for de efterfølgende 2 dage.

Onsdag 08/12 - 2021
01:00 - 07:00
Delvist skyet Delvist skyet
-3 °C (-8 °C)
nordøst4.2 NW
0 mm.
07:00 - 13:00
Sol og klart vejr Sol og klart vejr
-5 °C (-9 °C)
nordøst2.8 WNW
0 mm.
13:00 - 19:00
Sol og klart vejr Sol og klart vejr
0 °C (-2 °C)
nordøst1.7 SW
0 mm.
19:00 - 01:00
Sol og klart vejr Sol og klart vejr
-4 °C (-7 °C)
nordøst2.2 SSE
0 mm.
Torsdag 09/12 - 2021
01:00 - 07:00
Let skyet Let skyet
-4 °C (-8 °C)
nordøst3 SE
0 mm.
07:00 - 13:00
Delvist skyet Delvist skyet
-4 °C (-9 °C)
nordøst3.8 ESE
0 mm.
13:00 - 19:00
Skyet Skyet
2 °C (-2 °C)
nordøst3.8 ESE
0 mm.
19:00 - 01:00
Delvist skyet Delvist skyet
0 °C (-4 °C)
nordøst3 E
0 mm.

Afrejsedatoer

23.09.2022 30.09.2022   8 dage 10.595,- Vis mere
Rejseplan
Hotel
Prisinfo
Billeder

Her får du en fantastisk flodrejse på den allermest populære strækning af Donau, fra Passau til Budapest. Vi skal opleve den romantiske del af Donau samt tre smukke hovedstæder, så sanserne bliver i den grad fyldt op.
Vi sejler med det flotte skib MS Carmen fra det hollandske rederi Sijfa Cruises. Her hersker en dejlig og afslappet atmosfære om bord, og skibets personale er venligt og imødekommende og arrangerer underholdning m.m. Alle kahytter er udstyret med eget bad, toilet, aircondition m.m. Til frokost og aftensmad er der et glas vin/øl/vand inkluderet, ligesom kaffe/the er gratis døgnet rundt om bord. Se evt. mere om skibet på vores hjemmeside. Undervejs er vi ledsaget af dansk rejseleder, og udflugterne er alle med i prisen.


Dagsprogram

1. dag: Danmark – München - Passau
Vi flyver til München og kører herfra til Passau for ombordstigning på vores dejlige skib MS Carmen. Efter kahytsfordeling mødes vi til middag i skibets restaurant. Vi bliver i Passau for natten.

2. dag: Linz
Om formiddagen sejler vi fra Passau til Linz, som vi kommer til over middag. Linz er hovedstad i delstaten Oberösterreich. Vi har en dejlig eftermiddag til at besøge Linz’ centrale bydel, hvor der bl.a. er tid til at se byens smukke hovedstrøg og Mariendom.
Hen på eftermiddagen sejler vi fra Linz, og mens vi får serveret aftensmaden, sejler vi mod Grein, hvor vi lægger til kaj.

3. dag: Stift Melk og Dürnstein
Vi sejler tidligt om morgenen til Melk, hvor der er mulighed for at se det imponerende og velbevarede Benediktinerkloster, Stift Melk.
Ved middagstid sejler vi fra Melk mod den flotte, maleriske by, Dürnstein, som bl.a. er kendt fra historien om Richard Løvehjerte. I aftensolen sejler vi på den romantiske del af Donau - en ca. 30 km lang strækning med flotte, skovklædte bjerge, middelalderborge og store vinmarker. Vi lægger til kaj for natten i Krems.

4. dag: Wien
Vi sejler tidligt om morgenen mod Wien, og om formiddagen tager vi af sted på en guidet tur til Schönbrunn Slot. Slottet, der var kongefamiliens residens, ligger smukt trukket tilbage bag den store, flotte park. Vi er tilbage på båden til sen frokost. Eftermiddagen er fri og kan tilbringes på skibet eller i Wien. Om aftenen er der mulighed for koncert (i tilkøb), eller man kan hygge sig på skibet. Vores skib bliver i Wien natten over.

5. dag: Bratislava
Om formiddagen sejler vi stille og roligt ind mod Bratislava med ankomst ved middagstid. Vi lægger til lige ved centrum i den slovakiske hovedstad, der ligger i den sydlige del af Karpaterne. Byens centrum er smuk og barok i sin stil, og man får ubetinget lyst til bare at slå sig ned på en bænk eller en café og nyde synet af huse og livet på gaden. Gå sammen med rejselederen en tur gennem de smukke gamle gader og stræder.
Vil du opleve Bratislava i den skønne sommeraften, kan du på egen hånd spadsere en tur op i byen. Skibet ligger for kaj i Bratislava natten over.

6. dag: Mod Esztergom
Dagens første oplevelse er slusen ved Gabcikovo, og herefter har vi en flot dag på Donau i retning mod Esztergom, som vi ankommer til hen på eftermiddagen. Vi får lejlighed til at se Ungarns største, og en af Europas største domkirker netop her i Esztergom.
Vi ligger for kaj i Esztergom natten over.

7. dag: Budapest
Vi har en flot sejltur om morgenen ind mod Budapest, som vi ankommer til ved middagstid. Efter frokosten tager vi på en sightseeingtur med bus i den flotte ungarske hovedstad, hvor vi bl.a. ser Budasiden med Fiskerbastionen og nyder den smukke udsigt fra Gellerthøjen, inden vi kører til Pestsiden, og ser Heltepladsen, Operaen, Parlamentsbygningen.
Om aftenen er der gallamiddag om bord.

8. dag: Hjemrejse
Efter morgenmaden tager vi afsked med skibet og dets besætning og kører med bus til lufthavnen i Budapest, hvorfra vi flyver retur til Danmark.

Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711
Bestil rejsen online »

Højdepunkter

 

  • Stort udflugtsprogram inkluderet
  • 3 smukke hovedstæder på ét og samme togt
  • Vores gode forplejning om bord
23.09.2022 - 30.09.2022
m/s Carmen
Vis mere Vis mindre
Hotel: m/s Carmen
Hotellets hjemmeside: Link
Etager: 3
Værelser: 75
Elevator: Ja
Faciliteter: Skibets kahytter er alle indrettet med aircondition, brus, WC, TV, boks og hårtørrer. Elektriciteten er 220V. Kahytter på nederste dæk kaldes C-kahytter. Kahytter på mellemste dæk kaldes B-Kahytter, Kahytter på øverste dæk kaldes A-Kahytter.
Beskrivelse:

M/S Carmen er et dejligt skib med plads til 138 gæster. Carmen er bygget i 2001 og total istandsat i 2017. Foruden stor solterrasse har skibet tre dæk med kahytter. Skibets restaurant, lounge og bar findes på øverste dæk.

Forplejning
På skibet serveres morgenbuffet, frokostanretning samt tre- eller fireretters middag eller buffet. Typisk beholder man under hele krydstogtet samme plads i restauranten, som man tildeles første aften. Meddel derfor rejselederen hvis du har rejsefæller, du gerne vil sidde med.

Drikkevarer om bord
Drikkevarer, der ikke er inkluderet (se under "prisen inkluderer") afregnes dagligt med tjeneren til frokost og middag. "Ta’ selv eftermiddagskaffe" er inkluderet.

Drikkevand
Vandet i kahyttens badeværelse kan drikkes, men er tilsat klor.

Safety box
Der findes safety box enten i kahytten eller i skibets reception.

Påklædning
Der er ikke bestemte forskrifter eller kodeks for påklædning. Først og fremmest kommer det an på gæstens eget velbefindende. En mere formel påklædning er velset ved ”Kaptajnens gallamiddag”.

Rygning
Der må ikke ryges indendørs.

Drikkepenge
Der er ikke krav om, at man giver drikkepenge til personalet, men det er bestemt ikke ilde set.

Udflugter fra skibet
Langt de fleste udflugter fra skibet er inkluderet i rejsens pris. Enkelte udflugter er i tilkøb. Se mere under hvert enkelt togt.

Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 23.09.2022
Ankomst: 30.09.2022
Dage: 8 dage
Afrejse fra:
Pris fra: 10.595,-

Prisen inkluderer

Dansk rejseleder, flyrejse, ophold i dobbeltkahyt B, 7 x morgenbuffet, 6 x frokost, 7 x middag, drikkevarer til måltider om bord som beskrevet, kaffe/the døgnet rundt om bord, udflugter (excl. entréer), samt alle lovpligtige skatter og afgifter.

Forbehold vedr. flodkrydstogter:Ændringer i vandstanden på floderne, efter afrejse fra Danmark, kan i enkelte tilfælde gøre sejlads på floderne umulig. Riis Rejser tager forbehold for ændringer i rejseplanen som følge af ændringer i vandstanden på floderne. Således kan sejlads på floderne og overnatning på skibet helt eller delvis erstattes med hhv. buskørsel til besøgssteder og seværdigheder samt overnatning på hotel. Denne ændring giver ikke ret til efterfølgende kompensation.


Tilkøb:
Koncert i Wien: 350 kr.

 

Værelsestyper:

Dobbeltkahyt B som enkeltkahyt. Forplejning ifølge program 16.495 Kr.
Enkeltkahyt kategori C. Forplejning ifølge program 10.595 Kr.
Dobbeltkahyt B Plus som enkeltkahyt. Forplejning ifølge program 16.795 Kr.
Dobbeltkahyt A som enkeltkahyt. Forplejning ifølge program 17.195 Kr.
Dobbeltkahyt kategori B Plus. Forplejning ifølge program 11.195 Kr.
Dobbeltkahyt kategori B. Forplejning ifølge program 10.595 Kr.
Dobbeltkahyt kategori A. Forplejning ifølge program 11.695 Kr.


Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 23.09.2022
Ankomst: 30.09.2022
Dage: 8 dage
Afrejse fra:
Pris fra: 10.595,-

Billeder - Donau - Flyv på flodkrydstogt

Sejl med på den smukke Donauflod
Flere billeder
Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 23.09.2022
Ankomst: 30.09.2022
Dage: 8 dage
Afrejse fra:
Pris fra: 10.595,-

Vis mindre
 Ledig
 På forespørgsel
augean

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag tips og nyheder fra vores rejseverden.

Grupperejser