Telefon 70 11 47 11   Mandag til fredag kl. 9-17

Julerejser

Flere og flere vælger at rejse ud og slappe af i juleferien. Man nyder disse dage i selskab med andre rejsefæller og lader julefreden sænke sig over Harzen, Nordtyskland, Rom eller Wien, eller hvor end man vælger at tilbringe sine juledage.

Alle rejser i kategorien

Vis oversigt
Vis kalender

Julerejser til Tyskland, Polen og Tjekkiet

Julen er hjerternes fest, men for mange er højtiden også præget af stress og jag. Dog ikke hos Riis Rejser. Glem derfor dine mange gøremål, stig på bussen, og tag med på en af vores spændende julerejser til lande som Tyskland, Polen eller Tjekkiet.

Få steder i verden vil du opleve samme julestemning som i Tyskland, der om nogen forstår at skabe en magisk stemning med juleudsmykning, lys og ikke mindst overdådige markeder. Her kan børn og barnlige sjæle tage en tur i karrusellen, og gæster i alle aldre kan boltre sig i julebag og fantastiske dekorationer. Vil du samtidig have storbystemning kan du vælge en julerejse til Berlin, eller du kan holde tyrolerjul i Münster, hvor haflingerheste gerne byder på kanetur i det sneklædte landskab.

Du kan også fejre jul i Szklarska Poreba ved Karkonoszebjergene, som er et af Polens flotteste og mest populære ferieområder, eller du kan tage med Riis Rejser på julerejse til Prag. Den Gyldne Stad er om muligt endnu flottere op til højtiden, hvor mange af byens pladser byder på julemarkeder, som selvfølgelig er vært for et godt glas Glühwein.

Julerejser til Østrig, Italien og Spanien

Har du mod på en lidt længere rejse, kan du med fordel tage med til Østrig, hvor det smukke landskab med garanti vil sætte stemningen. Riis Rejser tilbyder julerejser til Wien, hvor vi blandt andet besøger Slot Schönbrunn og det berømte Christkindlmarkt ved Rådhuset. Du har naturligvis også mulighed for at udforske de smukke paladser og romantiske julemarkeder på egen hånd, og er du til klassisk musik, kan du få en stærk koncertoplevelse med wienermelodier af Mozart og Johan Strauss i Wien.

Riis Rejser arrangerer også julerejser til Gardasøen i Italien, som tager sig ekstra smuk ud i højtiden og indbyder til hygge og samvær. Busturen er med overnatning i Midttyskland, og vi tager os god tid til at beundre de seværdigheder, som vi møder på vores vej. Skal det gå hurtigere, og foretrækker du lunere temperaturer, kan du også fejre jul på Costa del Sol med Riis Rejser. Vi bor i det skønne Torremolinos ved Middelhavet og fejrer blandt andet højtiden med en gallamiddag på hotellet juledag.

Lyder vores julerejser som noget for dig? Så slip bekymringerne, og lad julefreden sænke sig.

augean

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag tips og nyheder fra vores rejseverden.

Grupperejser