Telefon 70 11 47 11   Mandag til fredag kl. 9-17

Busrejser til Skotland

I Skotland venter der naturoplevelser ud over det sædvanlige. På trods af, at der hverken er tropisk klima eller store orientalske oplevelser at hente, hvad gastronomi angår, så formår Skotland at stå højt på listen over unikke eventyr. Skotland kan prale af en barsk historie, store åbne vidder med betagende natur og smukke kyster, og ikke mindst er landet kendt for sine livlige pubber og lokale whisky. I Skotland er især Edinburgh og Glasgow kendte byer, der hver især sikre et stort udvalg af kunst- og kulturmæssige oplevelser, små hyggelige gader, rig mulighed for shopping og meget andet.

Du har højst sandsynligt hørt historien om Loch Ness-uhyret, men vidste du, at denne historie stammer fra Skotland? Loch Ness er muligvis den mest berømte sø i Skotland, og det er herfra myten om uhyret er opstået.

Alle rejser i kategorien

Vis oversigt
Vis kalender

Rejser til Skotland

Hvert år arrangerer vi hos Riis Rejser mange busrejser til Skotland. På denne tur kan du komme helt tæt på Glasgow, Isle of Skye, Inverness, Loch Ness, Perth, Edinburgh og flere andre enestående destinationer. Vælg en rundrejse, hvor du rejser med bus hele vejen fra Danmark. Denne rejseform giver dig mulighed for at læne dig godt tilbage i vores bløde bussæder, hvorfra du kan nyde den fænomenale natur, vi kommer igennem på vejen. Det er en nem og komfortabel måde at rejse på, og du skal slet ikke bekymre dig om andet end at få tiden til at gå.

Vælg selv din rejseform

Hvis du tror, Skotland er et kedeligt land, hvor det altid regner, og hvor det eneste du kan lave, er at hænge ud på pubberne med et glas whisky i hånden, så tager du fejl. Skotland har utrolig meget at byde på for både naturelskere, historie- og kulturelskere. Når du bestiller en busrejse til Skotland hos os, så betyder det, at du oplever landet og kører fra by til by i en af vores luksusbusser. Dog kan der være forskel på, hvordan du kommer frem og tilbage til landet, og her vælger du helt selv, om det også skal foregå i bussen, eller du hellere vil spare tid ved at flyve.

Besøg Shetland, Orkney og Skotlands Nordvestkyst

Hos Riis Rejser kan vi også tilbyde en enestående rundrejse til det skotske højland. Denne tur inkluderer en skønhed, der tager pusten fra de fleste. Blandt et hav af småøer og endeløse vidder kan du nyde synet af det helt rå Skotland, hvor udsynet fra bussen allermest minder om et maleri. Det skotske højland er desuden ren fryd for dyreelskere og ikke mindst dem, der interesserer sig for fugle.

Book derfor en busrejse hos Riis Rejser i dag. Vi kan godt garantere, at der venter dig oplevelser og eventyr, som du slet ikke havde turde håbe på, fandtes så tæt på Danmark. Kontakt os derfor i dag for at høre mere om dine muligheder for at udforske skønne Skotland. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag tips og nyheder fra vores rejseverden.

Grupperejser