Telefon 70 11 47 11   Mandag til fredag kl. 9-17

Busrejser til Polen

For mange turister er Prag synonymt med kunst og kultur, men polske storbyer som Warszawa og Kraków er også kulturelle hotspots, som du bør besøge mindst én gang i livet. Der er dog oplevelser nok til adskillige ture, og særligt Kraków kan vi ikke få nok af hos Riis Rejser. Derfor besøger vi ofte byen på vores busrejser til Polen.

Krakóws største turistattraktion er Det Kongelige Wawel Slot, som blev opført helt tilbage i det 14. århundrede. Siden er den prægtige middelalderborg blevet forskønnet i flere stilarter, som er en fornøjelse at udforske, før du kravler op i slottets kirketårn, hvis benene tillader det. Hvis ikke, er en lang række seværdigheder lettere tilgængelige, for det er ikke uden grund, at Kraków er på UNESCO’s liste over verdens kulturarv.

Ønsker du at kombinere kultur- og naturoplevelser, kan du også roligt vælge en busrejse til Polen. Eksempelvis er Karkonoszebjergene et af Polens flotteste og mest populære ferieområder, og med Riis Rejser kan du selv opleve, hvad der tiltrækker de mange eventyrlystne turister fra Danmark og resten af verden.

Alle rejser i kategorien

Vis oversigt
Vis kalender

Rejser til Polen

Riis Rejser arrangerer løbende busrejser til Polen, og du er velkommen ombord på bussen. Typisk er rejserne af fem til syv dages varighed og byder på spændende programmer med adskillige udflugter til områdets bedste attraktioner.

Klik selv ind på de enkelte busrejser til Polen for at læse mere, og tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp til booking. Vores dygtige personale hos Riis Rejser sidder klar til assistere dig.

Kraków

Et populært valg blandt vores busrejser til Polen er destinationen Kraków, der kort sagt byder på seværdigheder og kulturelle tilbud ad libitum. Vi starter denne busrejse på påstigningsstederne i Danmark og kører via Padborg mod Berlin, før vi når vores overnatningshotel i selve Polen. På den måde er vi friske og veludhvilede, når vi næste dag når frem til Kraków og drager på byvandring med vores dygtige rejseleder. På denne busrejse til Polens førende kulturby vil du også opleve pilgrimsstedet Det Jødiske Kvarter, Mariakirken og naturligvis kongeslottet. Du bliver heller ikke snydt for en sejltur på floden Dunajec eller for en udflugt til saltminerne i Wieliczka, der er Polens største attraktion.

Riis Rejser byder velkommen til Kraków.

Barlinek

Noget tættere på Danmark og grænsen til Tyskland, kan du opleve den hyggelige by Barlinek. På denne busrejse til Polen er du fremme ved destinationen på afgangsdagen, og du bliver indkvarteret på et dejligt hotel, som vil danne udgangspunkt for vores mange spændende udflugter. På busrejsen til Barlinek i Polen kan du blandt andet se frem til en sejltur på byens sø, et besøg på det lokale bryggeri i Witnica samt sightseeing i havnebyen Stettin, hvor vores danske rejseleder vil fortælle undervejs. Der bliver selvfølgelig også lejlighed til at gå på opdagelse i butikker og på det lokale “Manhattan” marked.

Riis Rejser byder velkommen til Barlinek.

Szklarska Poręba

Sidst, men ikke mindst, kan du blandt vores busrejser til Polen vælge at besøge Szklarska Poręba ved Karkonoszebjergene. I det rekreative område på grænsen mellem Polen og Tjekkiet får du det bedste af to verdener, for ikke alene kan du opleve storslået natur og en bjergtagende udsigt fra Szklarska Poręba - du kan også glæde dig til en heldagsudflugt til kulturbyen Prag i Tjekkiet.

Riis Rejser byder velkommen til Szklarska Poręba.

Rundrejse i Polen med Riis Rejser

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag tips og nyheder fra vores rejseverden.

Grupperejser