Telefon 70 11 47 11   Mandag til fredag kl. 9-17
Beskrivelse
Vis kort
Vis vejret

Wien - Nytårsrejse med kejserbal på Hofburg

Wien er musikkens, livsglædens og operetternes by. Ved nytårstid viser Wien sig fra sin allerbedste side. Især når Hofburg, på årets sidste dag, åbner sine døre for gæster til årets nytårsfest - kendt som Le Grand Bal. Slottet Hofburg var frem til det østrig-ungarske monarkis sammenbrud de Habsburgske kejseres vinterresidens. Riis Rejser kan igen i år invitere gæster med til dette forrygende arrangement, Le Grand Bal på vinterpaladset Hofburg nytårsaften. Som en festlig afslutning på en fantastisk rejse deltager vi i Wiener Hofburg Orkestrets festlige og traditionsrige nytårskoncert nytårsdag.

Se film om nytårsballet her: https://www.youtube.com/watch?v=PNguHQNQNLk

Nedenfor ses vejrudsigten for de næste 6 dage.

Søndag
Let skyet
Let skyet
6 °C
4 °C
1,1 mm.
6,2 m/s
vest
Mandag
Skyet
Skyet
7 °C
4 °C
1,6 mm.
7,3 m/s
vest
Onsdag
Sol og klart vejr
Sol og klart vejr
13 °C
9 °C
1,8 mm.
4,1 m/s
vest-sydvest
Fredag
Skyet
Skyet
5 °C
2 °C
0,0 mm.
2,6 m/s
øst-sydøst
Lørdag
Delvist skyet
Delvist skyet
10 °C
4 °C
0,0 mm.
1,1 m/s
syd-sydøst
Mandag
Sol og klart vejr
Sol og klart vejr
7 °C
11 °C
0,8 mm.
1,0 m/s
nord

Afrejsedatoer

29.12.201702.01.20185 dage 13.995,-Sjæ.Vis mere
Rejseplan
Hotel
Prisinfo
Billeder

Gennem mere end 20 år har denne rejse betaget og beriget vores rejsende. Tag med på en eventyrlig nytårsrejse til det syngende og dansende Wien. Gallamiddag og Grand Bal på slottet Hofburg nytårsaften, koncert nytårsdag, en rejse med ægte wienerstemning. Ganske enkelt en af livets helt store oplevelser. Wien er musikkens, livsglædens og operetternes by. Ved nytårstid sprudler Wien af fest og stemning, og byen viser sig fra sin allerbedste side. Hver vinter afholdes mere end 400 baller i byen og på årets sidste dag åbner slottet Hofburg sine døre for gæster til årets romantiske nytårsbal - Le Grand Bal. Riis Rejser kan igen i år invitere gæster med til dette forrygende arrangement. Som en festlig afslutning på en fantastisk rejse deltager vi i Wiener Hofburg Orkestrets festlige og traditionsrige nytårskoncert nytårsdag. Under opholdet i Wien bor vi centralt på det ****Falkenstein Hotel am Schottenfeld. Hotellet har nydeligt indrettede værelser med bad eller brus og toilet.


Dagsprogram

Dag 1. Ankomst
Vi flyver fra København til Wien. I Wien bliver vi kørt med bus til hotellet.Herefter vil der være tid på egen hånd, og der vil være rig mulighed for et cafe besøg eller et besøg på et af byens mange hyggelige julemarkeder. Middag på hotellet.

Dag 2. Sightseeing i Wien – halvdagstur
Efter morgenmaden tager vi sammen med vores rejseleder på byrundtur med bus. Vi skal køre på den berømte Ringstraße, med det kendte julemarked i smuk belysning foran Wiens rådhus, Slottet Hofburg, Parlamentet, operaen og kunst- og naturhistoriskmuseer. Vi kommer også forbi Belvedereslottet og Hundertwassers spændende, skæve byggeri. Frokost og resten af dagen tilbringes på egen hånd.

Dag 3. Nytårsaften – Le Grand Ball
Efter morgenmaden tager vi sammen med vores rejseleder med offentlig transport og til fods igennem den smukke gamle bydel med de hyggelige gyder og den flotte julebelysning. Kl. 14 åbnes Nytårsstien gennem hele centrum. Overalt er der boder med koldt og varmt, samt små lykke symboler, som man ifølge traditionen køber og giver til venner og familie for at bringe held og lykke i det nye år. Dagens højdepunkt er Le Grand Bal på vinterpaladset Hofburg. Vi kører med bus fra hotellet. Det eventyrligt flotte arrangement starter kl. 18:30 og omfatter velkomstdrink, gallamiddag med vin ad libitum samt adgang til ballet i slottets mange flotte sale. Ballets højdepunkt er showprogrammet i den store festsal, hvor solister fra Staats- und Volksoper synger og danser de kendte wieneroperetter. Vores deltagere kan frit vælge i hvilken sal, de ønsker at deltage i festlighederne, og hvilket orkester de ønsker at lytte til. En uforglemmelig aften!

Påklædning
Le Grand Bal er et helt unikt arrangement, som også stiller krav til gæsterne. Balkomitéen kræver, at herrerne møder i smoking/kjole og hvidt med butterfly (ikke slips). Damerne skal møde i lang aftenkjole, evt. med en aftenjakke eller stola.

Dag 4. Nytårskoncerten
Dagen tilbringes på egen hånd, indtil vi skal til nytårskoncert, som starter kl. 18. Vi kører med bus fra hotellet. Det er Wiener Hofburg Orkestret, der i Mozartsalen i koncerthuset spiller melodier af Strauss, Kálmán, Lehár og Robert Stoltz. Flere internationale solister medvirker ved koncerten, som hvert år overværes af gæster fra hele verden. Det er en smuk og dejlig oplevelse at være med til denne festlige nytårskoncert. Glæd dig til at nyde koncerten fra nogle af de bedste pladser i salen. Efter koncerten kører bussen retur til hotellet.

Opera- og koncerttilbud
I forbindelse med opholdet i Wien i nytåret er det muligt at bestille billet til en opera- eller operetteforestilling. Så snart programmet er klar sender vi et tilbud til alle tilmeldte med mulighed for efterfølgende bestilling.

Dag 5. Hjemrejse
Efter morgenmaden vil der være tid på egen hånd, inden vi atter kører med bus fra hotellet til lufthavnen og flyver til København.

Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711
Bestil rejsen online »

Højdepunkter

  • Enestående Wienerbal og Wienervalse
  • Tradition og romantik
  • Nytårskoncert på Hofburg
  • Smuk jule- og nytårsstemt storby

Flyafgange

Tid Fra Til
Udrejse
10:10 København Wien
Hjemrejse
15:10 Wien København
29.12.2017 - 02.01.2018
Falkensteiner Hotel am Schottenfeld
Vis mere Vis mindre
Hotel: Falkensteiner Hotel am Schottenfeld
Hotellets hjemmeside: Link
Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 29.12.2017
Ankomst: 02.01.2018
Dage: 5 dage
Afrejse fra: Sjæ.
Pris fra: 13.995,-

Prisen inkluderer

Dansk rejseleder, Flyrejse København – Wien tur/retur, buskørsel i henhold til program, hotelophold med morgenbuffet, middag 1. dag, adgang til Le Grand Bal, med gallamiddag på Wiener Hofburg, billet til Nytårskoncerten, udflugter (ex. entré) samt alle lovpligtige skatter og afgifter. 

Brorabat
Uanset hvilken bri du passerer, giver vi 205 kr. i rabat. Bestil blot rejsen senest 60 dage før afrejse.
En evt. rabat er fratrukket i de viste priser.


Tilkøb:
Billet kat. 2 til My Fair Lady - Volksoper: 562 kr.
Billet til den Spanske Rideskole. 2. Galerie langside: 530 kr.
Udflugtsprogram, eksklusiv entréer: Inkluderet

 

Værelsestyper:

Enkeltværelse 15.495 Kr.
Dobbeltværelse 13.995 Kr.


Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 29.12.2017
Ankomst: 02.01.2018
Dage: 5 dage
Afrejse fra: Sjæ.
Pris fra: 13.995,-

Billeder - Wien - Nytårsrejse med kejserbal på Hofburg

Aktuelt har vi ingen billeder

Vis mindre
 Ledig
 På forespørgsel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag tips og nyheder fra vores rejseverden.

- inden for de næste 30 minutter, eller angiv et ønsket tidsrum.

Grupperejser