Telefon 70 11 47 11   Mandag til fredag kl. 9-12.30
Beskrivelse
Vis kort
Vis vejret

Østersøkryds - Helsinki - Skt. Petersborg - Tallin - Stockholm

Kom med på denne skønne rejse til Østersøens flotte byer, herunder ikke mindst Skt. Petersborg. Vi sejler fra by til by med gode færger, og under hele rejsen har vi inkluderet aftensmad og morgenmad. Vi skal opleve Helsinki, Skt. Petersborg, Tallinn og Stockholm med vores danske rejseleder og dygtige lokale guider.

Nedenfor ses vejrudsigten for de næste 2 dage.

Mandag
Skyet
Skyet
10 °C
10 °C
0,0 mm.
4,1 m/s
syd
Tirsdag
Let skyet
Let skyet
20 °C
14 °C
0,0 mm.
6,7 m/s
syd

Afrejsedatoer

06.08.2021 11.08.2021   6 dage 10.495,-Sjæ. Vis mere
Rejseplan
Hotel
Prisinfo
Billeder

Kom med på denne skønne rejse til Østersøens flotte byer og herunder ikke mindst Skt. Petersborg. Vi sejler fra by til by med det dejlige skib MF Princess Anastasia, og under hele rejsen har vi inkluderet aftensmad og morgenmad. Vi skal opleve Helsinki, Skt. Petersborg, Tallinn og Stockholm med dygtige lokale guider. Alt det kan vi nå på blot 6 dage. I Skt. Petersborg har vi desuden to overnatninger på det centralt beliggende Hotel Moskva.
Alle byerne rummer hver deres charme, men det mest overdådige finder vi trods alt i Skt. Petersborg. ”Der ligger noget usigeligt rørende i vor Petersborg-natur”, sagde Dostojevskij i sin berømte novelle ”Hvide Nætter”. Der er nu gået mere end 150 år siden da, men russerne har formået at bevare denne stemning i den historiske bykerne. I dag figurerer Skt. Petersborg på UNESCO’s liste over byer, der udgør verdens kulturarv. De farvestrålende løgkupler, de gyldne spir og barokpaladserne i grønne, blå, røde og gule pastelfarver giver, sammen med den næsten ”parisiske” stemning, også i dag en uforlignelig oplevelse.
På sejladserne med MF Princess Anastasia er alle vores kahytter over vogndækket.


Dagsprogram

1. dag: Helsinki og mod Skt. Petersborg. Overnatning på skib
Vi mødes i Københavns Lufthavn og flyver til Helsinki. Vel fremme i Helsinki mødes vi med vores lokale guide til en flot rundtur i byen med bus og til fods. Vi får en god fortælling om byen og om såvel nationale som økonomiske og sociale forhold i Finland. På vores rundtur kommer vi bl.a. forbi det olympiske stadion, Sibelius monumentet, lystbådehavnen m.m. I byens centrum ser vi bl.a. Salutorvet, Tempelkirken og Uspenskin Katedralen. Til stederne knytter der sig interessante historier. Sidste på eftermiddagen går vi om bord på skibet, der sejler os til Skt. Petersborg.Aftensmaden nyder vi om bord på skibet, og i løbet af aftenen letter vi anker og sejler mod Skt. Petersborg.

2. dag: Byrundtur i Skt. Petersborg. Isaakkatedralen og Eremitagen
Vi anløber Skt. Petersborg om morgenen og spiser morgenmad på skibet, inden vi går i land. Her mødes vi med vores lokale guide, der er klar til at tage os med på byrundtur, der om formiddagen inkluderer besøg i Isaakkatedralen, inden vi om eftermiddagen besøger Eremitagen.
Sidst på eftermiddagen indkvarteres vi på det centrale Hotel Moskva og spiser aftensmad på hotellet.

3. dag: Peterhof, Metrotur og folklore på Nikolaevskij Palads
Efter morgenmaden på hotellet går dagens udflugt med vores lokale guide til Peterhof, som er Zar Peter den Stores sommerpalads, anlagt ved Finske Bugt uden for Skt. Petersborg. Vi skal se det enorme parkanlæg med forgyldte statuer, kunstige søer og springvand. Anlægget er ganske enkelt noget af det ypperste i verden. Vi besøger også Det Lille Palads i parken. Tilbage i Skt. Petersborg hopper vi af bussen og kører med metro retur til hotellet. Det er en stor oplevelse at se den rigt udsmykkede metro. Aftensmad på hotellet. Om aftenen skal vi opleve et ægte russisk folkloreshow i det smukke Nikojal Palads. Vi får i pausen en lille servering bestående af små fingermadder, frugt, champagne og naturligvis vodka.

4. dag: Peter-Paul Fæstningen. Afgang mod Tallinn
Efter morgenmaden kører vi med vores lokale guide til Peter-Paul Fæstningen, hvor Peter den Store grundlagde byen i 1703 med de berømte ord: ”Her skal komme en by”. Vi ser bl.a. ”Dødens Port” og den smukke katedral med tsarernes sarkofager. Her finder vi også ekskejserinde Dagmars sarkofag - flyttet fra Roskilde Domkirke. Om eftermiddagen tid på egen hånd, inden vi går om bord på Princes Anastasia, der sejler os til Tallinn. Aftensmad om bord på skibet.

5. dag: Tallinn. Mod Stockholm, overnatning på skib
Morgenmad om bord inden vi går fra borde. På land mødes vi med vores lokale guide, der tager tager os med på sightseeing rundt i Tallinn, dels i bus, dels til fods. Tallinn er formodentlig den smukkeste og bedst bevarede middelalderby i Baltikum med den unikke, gamle bydel med brolagte gader og en lang række historiske seværdigheder. Vi skal selvfølgelig se Sangfælledpladsen, stedet hvor Dannebrog ifølge sagnet faldt ned fra himlen i 1219, den russisk-ortodokse Alexander Nevski Katedral, parlamentet osv. Vi besøger også Kadriorgparken, som er den største og smukkeste park i Tallinn. Aftensmaden nyder vi om bord på vores skib, og i løbet af aftenen letter vi anker og sejler mod Stockholm.

6. dag: Stockholm. Hjemrejse
Efter morgenmaden skal vi på rundtur med lokalguide i Stockholm. Vi starter med en spadseretur i Gamla Stan, hvor vi bl.a. ser Stortorvet. Senere ser vi vagtskiftet ved slottet, inden vi kører mod Vasa Museet og Djurgården med frilandsmuseet Skansen. Der bliver tid til besøg på såvel Vasa Museet som på Skansen.
Sidst på eftermiddagen kører vi til lufthavnen og flyver retur til København.

Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711
Bestil rejsen online »

Højdepunkter

  • Fantastisk østersøtogt med 4 imponerende byer
  • Centralt hotel i Skt. Petersborg
  • Lokale guider i alle byer. 
  • Alle entréer i Skt. Petersborg er inkluderet
  • Gode færger med gode kahytter

Flyafgange

Tid Fra Til
Udrejse
08:55 København Helsinki
Hjemrejse
19:00 Stockholm København
06.08.2021 - 07.08.2021
M/F Princess Anastasia
Vis mere Vis mindre
Hotel: M/F Princess Anastasia
07.08.2021 - 09.08.2021
Moskva
Vis mere Vis mindre
Hotel: Moskva
Hotellets hjemmeside: Link
09.08.2021 - 10.08.2021
M/F Princess Anastasia
Vis mere Vis mindre
Hotel: M/F Princess Anastasia
10.08.2021 - 11.08.2021
M/F Princess Anastasia
Vis mere Vis mindre
Hotel: M/F Princess Anastasia
Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 06.08.2021
Ankomst: 11.08.2021
Dage: 6 dage
Afrejse fra: Sjæ.
Pris fra: 10.495,-

Prisen inkluderer

Prisen inkluderer dansk rejseleder, flyrejse København-Helsinki og Stockholm-København, færgeoverfarter, hotel- og kahytsophold med halvpension fra aftensmad første dag til og med morgenmad sidste dag, beskrevne udflugter med lokalguide i Helsinki. Skt. Petersborg, Tallinn og Stockholm, entré til de i programmet nævnte attraktioner i Skt. Petersborg, 72 timers visum til Rusland samt lovpligtige skatter og afgifter.


Tilkøb:
Udflugter ifølge program: Inkluderet

 

Værelsestyper:

Enkeltværelse og enkeltkahyt med vindue. Forplejning ifølge program 13.295 Kr.
Enkeltværelse og enkeltkahyt uden vindue. Forplejning ifølge program 12.895 Kr.
Dobbeltværelse og dobbeltkahyt med vindue. Forplejning ifølge program 10.895 Kr.
Dobbeltværelse og dobbeltkahyt uden vindue. Forplejning ifølge program 10.495 Kr.
3-sengsværelse og 3-sengskahyt uden vindue. Forplejning ifølge program 10.495 Kr.


Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 06.08.2021
Ankomst: 11.08.2021
Dage: 6 dage
Afrejse fra: Sjæ.
Pris fra: 10.495,-

Billeder - Østersøkryds - Helsinki - Skt. Petersborg - Tallin - Stockholm

Tag med på et fremragende krydstogt i Østersøen
Flere billeder
Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 06.08.2021
Ankomst: 11.08.2021
Dage: 6 dage
Afrejse fra: Sjæ.
Pris fra: 10.495,-

Vis mindre
 Ledig
 På forespørgsel
augean

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag tips og nyheder fra vores rejseverden.

Grupperejser