Telefon 70 11 47 11   Mandag til fredag kl. 9-17

Minicruise

Hvis du sætter pris på gode oplevelser, udsøgte restauranter og smukke landskaber, så er et minicruise helt sikkert noget for dig. Hos Riis Rejser arrangerer vi minikrydstogter med afgang fra Danmark til spændende byer.
Et minicruise fra Danmark sikrer dig fuld komfort og fuld luksus, lige fra du sætter din fod på skibet. Det bliver ikke lettere at rejse. Læn dig tilbage, og nyd skibets lækre restauranter og komfortable kahytter, mens flotte landskaber glider forbi i horisonten. Sådan kan du for alvor kombinere afslapning og oplevelse.

Alle rejser i kategorien

Vis oversigt
Vis kalender

Aktuelt er der ingen ledige afgange

 Ledig
 På forespørgsel

Forkæl dig selv med et minicruise hos Riis Rejser

Du kan vælge mellem forskellige destinationer, hvis du vil opleve vores luksuriøse minikrydstogt. Det kan eksempelvis være et minicruise til Norge, hvor du kan se storslået natur. Det kan også være, at du drømmer om at komme på et minicruise i løbet af vinteren. Så tilbyder vi blandt andet minicruises til Gdansk i Holland, hvor juleshopping og hygge kombineres på skønneste vis. Læs mere om vores minicruise til Gdansk her.

Tag på et minikrydstogt, og oplev fantastiske byer
Hos Riis Rejser kan vi uden tvivl finde et godt tilbud på minicruise til dig. Hvad end du tager afsted for den helt særlige oplevelse, det er at befinde sig på et skib, og opleve landskabet fra vands, eller om dit mål er at besøge spændende byer. Uanset hvad, så kan vi finde det optimale minicruise til dig.

Hvis du foretrækker at rejse med bus eller fly frem for med skib, er der hos Riis Rejser også rig mulighed for det. Gå for eksempel på opdagelse i vores mange tilbud inden for vores populære busrejser og busferier. Her kan du læne dig tilbage og nyde turen, mens en af vores dygtige rejseledere guider dig igennem storslåede naturoplevelser i diverse europæiske lande.
Udover et hav af busrejser finder du hos Riis Rejser også mange tilbud inden for hyggelige endagsudflugter. Oplev blandt andet:

●    Spændende museer
●    Storslåede naturområder
●    Hyggelige byer
●    Udsøgte madoplevelser
●    Uforglemmelige koncertoplevelser

Hos Riis Rejser har vi noget for enhver smag. Lad dit næste rejseeventyr starte hos os.    

Lad Riis Rejser arrangere dit næste minicruise

Her hos Riis Rejser har vi arrangeret rejser for folk siden 1898. Derfor tør vi godt kalde os selv eksperter, når det gælder ferier og rejseoplevelser. Hos Riis Rejser vil vi gerne gøre det så nemt for dig som muligt.
Hvis du booker dit næste minicruise her hos os, har du også mulighed for at tegne en fordelagtig rejseforsikring og afbestillingsforsikring. Sådan kan du sikre dig imod uforudset eller akut sygdom. Vi ved, at tryghed og sikkerhed på rejsen betyder meget, for alle vores kunder, og derfor sørger vi for, at du får begge dele, lige fra du bestiller en tur hos os. Vi glæder os til at guide dig på din næste rejse eller minicruise. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag tips og nyheder fra vores rejseverden.

Grupperejser