Telefon 70 11 47 11   Mandag til fredag kl. 9-17
Beskrivelse
Vis kort
Vis vejret

Wien - Julerejse med fly

Vi skal opleve julen i det smukke og fredfyldte Wien i en fortryllende blanding af gammel og nyt. Vi skal slentre gennem små stræder, se de stor paladser og opleve de romantiske julemarkeder. Overalt er byen udsmykket med julelys og julepynt og på Rådhuspladsen finder vi det kendte ”Christkindlmarkt”, hvor der er rig mulighed for at nyde et glas Glühwein, en varm kastanje og den hyggelige julestemning.

Nedenfor ses vejrudsigten for de næste 6 dage.

Torsdag
Let skyet
Let skyet
8 °C
0 °C
0,0 mm.
8,6 m/s
vest
Lørdag
Skyet
Skyet
4 °C
2 °C
0,5 mm.
4,0 m/s
nordvest
Søndag
Delvist skyet
Delvist skyet
4 °C
1 °C
0,0 mm.
4,9 m/s
vest-nordvest
Tirsdag
Let skyet
Let skyet
4 °C
1 °C
2,9 mm.
4,2 m/s
nordvest
Onsdag
Delvist skyet
Delvist skyet
3 °C
0 °C
0,0 mm.
2,2 m/s
nordvest
Fredag
Regn
Regn
4 °C
1 °C
5,0 mm.
9,3 m/s
vest-nordvest

Afrejsedatoer

22.12.201726.12.20175 dage 6.695,-Sjæ.Vis mere
Rejseplan
Hotel
Prisinfo
Billeder

Vi skal opleve julen i det smukke og fredfyldte Wien i en fortryllende blanding af gammel og nyt. Vi skal slentre gennem små stræder, se de store paladser og opleve de romantiske julemarkeder. Overalt er byen udsmykket med julelys og julepynt og på Rådhuspladsen finder vi det kendte ”Christkindlmarkt”, hvor der er rig mulighed for at nyde et glas Glühwein, en varm kastanje og den hyggelige julestemning. Wien har det hele, og Wien kan det hele. Lige fra det klassiske til det folkelige, og tilbud er der nok af. Vi skal bo på det *** Hotel Post, direkte i hjertet af Wien, midt i det historiske centrum, kun 600 m fra Stephansplatz. Hotellet repræsenterer en livsstil, som både rummer tradition og det moderne. Hotellet har gode værelser med bad, toilet.


Dagsprogram

1.dag: Ankomst og middag
Afrejse fra København med direkte fly til Wien. Ved ankomsten til Wien venter vores bus, og sammen med vores rejseleder kører vil til hotellet. Ankomst til hotel og fælles middag.

2.dag: Sightseeing i Wien – halvdagstur. Traditionel Wiener aften i Grinzing
På en sightseeing med bussen gennem Wien i festlig juledragt kommer man i den rigtige stemning til de kommende dage. Vi skal se det største julemarked foran Wiens rådhus. Dette julemarked har allerede i mange år tiltrukket et begejstret publikum. Vi ser den berømte ringgade med operaen, Burgtheater og parlament, Belvedere slottet. Vi kommer til fods gennem de smukkeste og mest elegante gader, vi ser Wiens vartegn Stephansdom, og vi hører anekdoter om kejserhuset, om Sisi og Kejser Franz Joseph. Efter vores første møde med jul i Wien vender vi tilbage til vores hotel. Eftermiddagen er på egen hånd, og efter en dejlig dag med mange nye indtryk tager vi til Grinzing, hvor vi spiser middag på en traditionel Heurige - en aften med hygge, god mad, vin og musik.

3.dag: Slot Schönbrunn – halvdagstur. Julemiddag – aften
Intet besøg i Wien uden et besøg på den kejserlige sommerresidens slottet Schönbrunn, hvor vi under en rundvisning oplever nogle af de ca. 1700 værelser, der er på slottet. Det er en enestående oplevelse at fornemme den storhed, rigdom og pragt, der har været til stede i det historiske Wien. ”Ehrenhof”, den berømte plads foran Schönbrunn forvandler sig til et fortryllende julemarked, og man kommer uvægerligt i julestemning ved duften af julebag og varm punch. Her kan man købe håndlavede smykker og andet håndværk, samt prøve en af de mange østrigske specialiteter, som hjemmedestilleret brændevin, brød, kager og røget skinke. Vi vender tilbage til hotellet, hvor der er tid på egen hånd, inden vi mødes på hotellet til eftermiddags gløgg og julebag. Om aftenen oplever vi en stemningsfuld juleaftensfest med en festlig 4-retters julemenu.

4.dag: Dagen tilbringes på egen hånd. Koncert - aften
Vi kan anbefale en gåtur i den indre bydel omkring gågaderne ved den store Stephansdom. Her kan man nyde den afslappede stemning og se de flotte gamle bygninger. Mange glemmer, at der ligger et både malerisk og spændende kvarter bag de flotte gågader, så det er en rigtig god ide at tage en afstikker i de små hyggelige gyder. Her gemmer der sig mindre julemarkeder, hvor kunstnere udstiller deres arbejde. Der er rig mulighed for at nyde en kop kaffe på en af Wiens mange cafeer, og en dejlig afslappende oplevelse er at spadsere en tur i en af Wiens smukke parker. Her kan nævnes både Stadtpark og Volksgarten. Denne aften er der noget helt særligt på programmet: en koncert med uforglemmelige melodier af Johann Strauss og Mozart. Efter koncerten kører vi en lille tur rundt om Ringen og ser den smukke julebelysning.

5.dag: Hjemrejse
Selv det dejligste Wien ophold får en ende. Efter frokost forlader vi hotellet og kører mod lufthavnen. 

Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711
Bestil rejsen online »

Højdepunkter

  • Smukke, stolte og charmerende julepyntede Wien
  • Julemarkeder og julestemning
  • Stephansplatz med Stephansdom
  • Slottene Belvedere og Schönbrunn
  • Koncert med klassiske wienermelodier
  • En traditionel heurigen aften

Flyafgange

Tid Fra Til
Udrejse
10:10 København Wien
Hjemrejse
15:10 Wien København
22.12.2017 - 26.12.2017
Hotel Post
Vis mere Vis mindre
Hotel: Hotel Post
Hotellets hjemmeside: Link
Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 22.12.2017
Ankomst: 26.12.2017
Dage: 5 dage
Afrejse fra: Sjæ.
Pris fra: 6.695,-

Prisen inkluderer

Flyrejse t/r, dansk rejseleder, buskørsel i henhold til program, hotelophold med morgenmad, 1 x middag på hotel, 1 x julemiddag, 1 x middag på Heurigen inkl. vin/vand, koncertbillet i næstbedste kategori, entré på Slot Schönbrunn, udflugter (ex. entréer) samt alle lovpligtige skatter og afgifter.                 

Brorabat: 250,-  
Uanset hvilken bro du passerer, giver vi 250,- kr i rabat. Bestil blot rejen senest 60 dage før afrejse. En eventuel rabat er fratrukket de viste priser.


Tilkøb:
Udflugtsprogram, eksklusiv entréer: Inkluderet

 

Værelsestyper:

Enkeltværelse 7.895 Kr.
Dobbeltværelse 6.695 Kr.


Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 22.12.2017
Ankomst: 26.12.2017
Dage: 5 dage
Afrejse fra: Sjæ.
Pris fra: 6.695,-

Billeder - Wien - Julerejse med fly

Aktuelt har vi ingen billeder

Vis mindre
 Ledig
 På forespørgsel
augean

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag tips og nyheder fra vores rejseverden.

- inden for de næste 30 minutter, eller angiv et ønsket tidsrum.

Grupperejser