Telefon 70 11 47 11   Mandag til fredag kl. 9-17
Beskrivelse
Vis kort
Vis vejret

Opera i Wien med operaekspert Lotte Heise

Wien er en musik- og operaby i den absolutte verdenselite, hvor vi ofte finder verdensstjerner på scenen i byens statsopera.
Kom med os på denne fantastiske operarejse til elegante Wien, hvor vi har sikret os billetter i bedste kategori.
På rejsen deltager den kendte operaekspert Lotte Heise, der inden hver forestilling kommer med oplæg om den specifikke opera, komponist og sangere.

Nedenfor ses vejrudsigten for de næste 6 dage.

Søndag
Kraftig regn
Kraftig regn
21 °C
-
13,1 mm.
3,7 m/s
vest-nordvest
Tirsdag
Delvist skyet
Delvist skyet
26 °C
20 °C
0,0 mm.
4,0 m/s
nord-nordvest
Onsdag
Delvist skyet
Delvist skyet
27 °C
20 °C
0,0 mm.
4,3 m/s
nord
Fredag
Delvist skyet
Delvist skyet
29 °C
21 °C
0,0 mm.
2,8 m/s
nordvest
Søndag
Skyet
Skyet
28 °C
23 °C
0,0 mm.
3,0 m/s
nord-nordvest
Tirsdag
Let skyet
Let skyet
26 °C
22 °C
3,9 mm.
6,5 m/s
vest-nordvest

Afrejsedatoer

05.09.201809.09.20185 dage 13.995,-Sjæ.Vis mere
Rejseplan
Hotel
Prisinfo
Billeder

Kom med os på en fantastisk operarejse til elegante Wien, hvor vi har sikret os billetter i bedste kategori til ikke mindre end tre fantastiske forestillinger på Wiener Staatsoper. Vi sidder i operaens parket, og aldrig længere tilbage end 12. række. Det er prima pladser og prisen alene for operabilletter på denne rejse udgør i underkanten af fem tusind kroner.
På rejsen er vi ledsaget af en praktisk rejseleder fra Riis Rejser, og desuden deltager den kendte operaekspert Lotte Heise, der inden hver forestilling kommer med oplæg om den specifikke opera, komponist og sangere. Kom med og lyt til Lottes oplevelser med opera generelt, og lad hendes oplæg gøre dig klar til netop denne rejses operaforestillinger.

Vi skal bo på det gode særdeles velbeliggende og nyere Hotel Motel One Wien Staatsoper***. Hotellet ligger blot 200 meter fra Staatsoper, dvs. 4 minutters gang. Hotellet rummer gode værelser med bad, toilet, tv mm. Vi har ophold med morgenbuffet, og om aftenen er der masser af restauranter lige i nærheden, der byder sig til.
 

Operarejser med Lotte Heise
Lotte Heise er født med opera - bogstaveligt talt - for hendes mor havde veer imens Wagner drønede ud af højttalerne.
Lotte plejer at sige: ”Jeg faldt i Den Store Operagryde, da jeg var lille og jeg er aldrig kravlet op igen, for jeg elsker at sidde og plaske i de store følelser.”
Hvis du har været til en opera med Lotte blandt publikum, har du sikkert hørt hende råbe ”Bravo” af sine lungers fulde kraft, for når det er godt, skal sangerne, orkesteret og dirigenten hyldes, mener Lotte.
Lotte Heise er med på hele rejsen og vil inden hver forestilling komme med oplæg om den specifikke opera, komponist og sangere. Kom med og lyt til Lottes oplevelser med opera generelt, og lad hendes oplæg gøre dig klar til netop denne rejses operaforestillinger.
På rejsen er vi desuden ledsaget af en praktisk rejseleder fra Riis Rejser.


Dagsprogram

1. dag: København – Wien
Checkin og afrejse fra Københavns lufthavn sidst på eftermiddagen til Wien lufthavn. Her fra transfer til hotel. Mulighed for 2-retters middag på nærliggende restaurant i tilkøb.

2. dag: Byrundtur i centrum. Operaforestilling Carmen

Kl. 09:00: Såvel med bus som til fods besøger vi det historiske og centrale Wien, og vi kommer bl.a. forbi Operaen, Hofburg, Parlamentet, Rådhuset, Børsen, Karlskirken, Belvedere og meget mere. Over middag slutter vores byrundtur, og der er tid til på egen hånd at nyde menneskemylderet og de flotte bygninger fra en af byens mange caféer. Byrundturen slutter omkring kl. 12:30.
Kl. 15 mødes vi på Hotel Sacher Wien og sammen med champagne, kaffe og kage vil Lotte Heise give sit ca. 45 minutters oplæg til aftenens operaforestilling, Carmen, der begynder kl. 19:00 på Staatsoper.

Om operaen:
Bizets berømte opera Carmen, er ikke uden grund en af de mest kendte og oftest spillede i verden.
Der er ikke nogle steder, hvor man ønsker sig videre, for man er hele tiden i nuet og elsker hvert sekund. Den har alt: labre cigarrullende fabrikspiger, emsig løjtnant, uskyldig landsbypige, fræk sigøjnertøs, macho tyrefægter/toreador der (også) scores af Carmen, men ikke får hende, da hun dræbes af sin tidligere elsker, den flotte Korporal José der ender som et pjok, fordi hun afviser ham.
Bemærk at Erwin Schrott (flot, flot bariton) og Marcello Àlvarez (super tenor) begge er med!

3. dag: Schönbrunn. Operaforestilling Ariadne på Naxos
Kl. 09:00: Efter morgenmaden kører vi til wienernes stolthed - den kejserlige sommerresidens Schönbrunn. Under rundvisningen oplever vi nogle af de ca. 1700 værelser, der er på slottet. Det er en enestående oplevelse at fornemme den storhed, rigdom og pragt, der har været til stede i det historiske Wien.
Vi spiser frokost sammen kl. 13, og under frokosten holder Lotte Heise sit ca. 45 minutters oplæg om aftenens operaforestilling, Ariadne på Naxos, der begynder kl. 19:30 på Staatsoper.

Om operaen:
Med Richard Strauss´ fantastiske, storslåede musik, lækre nymfer, en prinsesse der sørger over sin tabte, troløse elsker og en lykkelig slutning, er der så virkelig lagt i kakkelovnen til en kærlig og varm operaaften. Og med de fabelagtige Wienerfilharmonikere (mit yndlingsorkester), som kan deres Strauss til fingerspidserne, vil Wien i allerhøjeste grad være ”Stadt der Träume” denne aften.
Bemærk at Sophie Koch; yndig og velsyngende sopran er med.

4. dag: Wien. Operaforestilling Jægerbruden

Denne dag er på egen hånd i Wien. Nyd en tur på ét eller flere af byens interessante museer, eller hop ombord på et af de mange udflugtsskibe, der sejler en tur på Donau.
Kl. 16:30 spiser vi middag sammen på en nærliggende restaurant, og under middagen holder Lotte Heise sit ca. 45 minutters oplæg om aftenens operaforestilling, Jægerbruden, der begynder kl. 19:00 på Staatsoper

Om operaen:

Jægerbruden af Carl Maria von Weber er et storslået eventyr, med det godes sejr over det onde. Den handler om en magisk blanding af en pagt med djævlen (det skal man holde sig fra) og et ungt elskende par. Her er en troende, godhjertet eremit, en uskyldig pige, en fin ung mand, der kortvarigt lokkes i fordærv og et vaskeægte røvhul, som for at redde sit eget skind, næsten når at sælge sin ven til djævlen.
Bemærk at både Falk Struckmann og Tomasz Konieczny, 2 super basbaritoner er med.

5. dag: Wien – København
Afrejse fra hotellet med bus til Wiens lufthavn først på eftermiddagen, hvor vi flyver til København om eftermiddagen. Ankomst i København sidst på eftermiddagen.

Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711
Bestil rejsen online »

Højdepunkter

  • 3 operaforestillinger på Wiener Staatsoper:
    Carmen
    Ariadne på Naxos
    Jægerbruden
  • Bedste billetkategori
  • Spændende operaoplæg med Lotte Heise

Flyafgange

Tid Fra Til
Udrejse
17:45 København Wien
Hjemrejse
15:15 Wien København
05.09.2018 - 09.09.2018
Motel One Wien-Staatsoper
Vis mere Vis mindre
Hotel: Motel One Wien-Staatsoper
Hotellets hjemmeside: Link
Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 05.09.2018
Ankomst: 09.09.2018
Dage: 5 dage
Afrejse fra: Sjæ.
Pris fra: 13.995,-

Prisen inkluderer

Flyrejse t/r., bustransfers, buskørsel i Wien jf. program, hotelophold med morgenmad, 1 x eftermiddagskaffe og kage, 1 x frokost med en drikkevare, 1 x 3 retters middag, 3 x operabilletter som beskrevet, udflugter (ex. entréer), praktisk rejseleder fra Riis Rejser, deltagelse i rejsen og oplæg til operaforestillingerne ved Lotte Heise som beskrevet samt alle lovpligtige skatter og afgifter.


Tilkøb:
Carmen: Inkluderet
Ariadne på Naxos: Inkluderet
Jægerbruden: Inkluderet
2 retters middag på ankomstdag: 150 kr.
Udflugtsprogram, eksklusiv entréer: Inkluderet

 

Værelsestyper:

Enkeltværelse 15.595 Kr.
Dobbeltværelse 13.995 Kr.


Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 05.09.2018
Ankomst: 09.09.2018
Dage: 5 dage
Afrejse fra: Sjæ.
Pris fra: 13.995,-

Billeder - Opera i Wien med operaekspert Lotte Heise

Aktuelt har vi ingen billeder

Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 05.09.2018
Ankomst: 09.09.2018
Dage: 5 dage
Afrejse fra: Sjæ.
Pris fra: 13.995,-

Vis mindre
 Ledig
 På forespørgsel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag tips og nyheder fra vores rejseverden.

- Inden for de næste 30 minutter
(ml. 9-17, man-fredag), eller angiv et ønsket tidsrum.

Grupperejser