Telefon 70 11 47 11   Mandag til søndag kl. 9-17
Beskrivelse
Vis kort
Vis vejret

Opera i Barcelona

Dejlig forårstur til pragtfulde Barcelona med opera, koncert, arkitektur og kunst. Store oplevelser i et af verdens mest berømte operahuse ”Gran Teatro del Liceu”.

Kom med til Barcelona og oplev opera i verdensklasse.

Nedenfor ses vejrudsigten for de næste 5 dage.

Torsdag
Delvist skyet
Delvist skyet
8 °C
5 °C
0,0 mm.
1,0 m/s
syd-sydøst
Lørdag
Sol og klart vejr
Sol og klart vejr
9 °C
4 °C
0,0 mm.
1,5 m/s
øst-sydøst
Søndag
Sol og klart vejr
Sol og klart vejr
12 °C
4 °C
0,0 mm.
2,5 m/s
sydvest
Tirsdag
Regn
Regn
7 °C
6 °C
5,1 mm.
6,8 m/s
nordøst
Torsdag
Skyet
Skyet
5 °C
5 °C
8,7 mm.
3,1 m/s
nord

Afrejsedatoer

11.03.201816.03.20186 dage 12.950,-Sjæ.Vis mere
Rejseplan
Hotel
Prisinfo
Billeder

Rejseledelse: Lisbet og Niels Tøttrup

Dejlig forårstur til pragtfulde Barcelona på et tidspunkt med relativt få turister med opera, koncert, arkitektur og kunst. Vi bor centralt i byen på et godt 4 stjernet hotel. Der er store oplevelser i et af verdens berømteste operahuse ”Gran Teatro del Liceu”  med operaen Andrea Chénier (Umberto Giordano) og  verdens vidunderligste koncertsal ”Palau de la Musica” med mestertenoren Mark Padmore. Vi skal overvære Umberto Giordanos mesterværk - operaen ”Andrea Chénier”- på særdeles gode pladser (kategori 2 eller 3) og have en rundvisning i ”El Liceu”, som efter en altødelæggende brand i 1990erne står genopført i fordums glans. ”Andrea Chénier” har en perlerække af verdensstjerner i rollerne, bl.a. verdens mest efterspurgte tenor Jonas Kaufmann samt Sondra Radvanovsky - en af verdens førende sopraner, som bl.a har sunget Bellinis Norma og som den eneste nogensinde Donizettis 3 ”Tudor” operaer i Metropolitan operahouse til skyhøje anmeldelser og umådelig publikumsbegejstring og endelig en af verdens mest efterspurgte barytonsangere Carlos Álvarez.
Desuden skal vi se den enestående arkitektoniske perle ”Palau de la Musica”, som er den eneste koncertsal i verden, som er kommet på UNESCO’s liste over verdens kulturarv. Her skal vi have en rundvisning og opleve en koncert med den store tenor Mark Padmore og en af verdens førende pianister Julius Drake, der bl.a. har akkompagneret Danielle de Niese og Christoffer Maltman.
Vi begynder den første dag med en byrundtur i bus med lokalguide og får her et godt indtryk af byen med dens enestående arkitektur og kunst. Og vi træder ind i det arkitektoniske geni Antoni Gaudis forunderlige verden med hovedværkerne, La Sagrada Familia, Parc Guell og Casa Battló, som alle er en del af verdens kulturarv. Der er rundvisning i Picasso museet, hvis samling hører til de bedste i verden og en spadseretur i den gamle bydel Barri Gotic. Der indgår også et besøg i det fantastiske kloster Montserrat nord for Barcelona, hvor vi skal høre verdens ældste drengekor synge.
Endelig får vi et godt kulinarisk indtryk af byen bl.a. med besøg i Picassos yndlingsrestaurant.


Dagsprogram

1. dag: Afrejse
Afrejse fra Kastrup lufthavn kl.11.40 med direkte fly og ankomst i Barcelona kl.14.30. I lufthavnen møder vi en lokalguide og kører med bus til vort gode firestjernede hotel i Barcelona og bliver indkvarteret.
Aftensmad på hotellet og derefter i et møderum på hotellet introduktion til forestillingerne, vi skal opleve under opholdet med instruktionsanalyse og sangerpræsentation.

2. dag: Byrundtur - La Sagrada Familia – Park Guell – Palau de la Musica
Efter morgenmaden bustur med dansk lokalguide i Barcelona bl.a. med besøg i Antoni Gaudis berømteste bygningsværker og musikpaladset Palau de la Musica.
Her ser vi fantasifuld og avantgardistisk arkitektur og får en pragtfuld panoramaudsigt over byen. Desuden Det Olympiske område på Montjuic højen, den nye havnefacade med udsigt til Middelhavet o.m.a.
På turen besøger vi også Parc Guell.Parken var oprindelig tænkt som et udviklingsprojekt med park og 60 huse til byens overklasse - finansieret af rigmanden Eusebi Guell og med Antoni Gaudi som designer. Projektet stoppede imidlertid på grund af voldsomme arbejderuroligheder i 1909, og der nåede kun at blive opført 2 huse. Men Gaudi arbejdede videre med parken indtil 1914. I 1922 blev den efter at være blevet solgt til byen af Eusebis søn erklæret som officiel park, og i dag er den en del af verdens kulturarv.
Vi ser de mange fantastiske ting i parken, præget som den er af Gaudis helt unikke stil med spir, buede tage, verdens længste bænk, søjler formet som træer og farvede fliser m.m. Herfra kører vi til Palau de la Musica og ser den pragtfulde bygning ved en rundvisning.
Ved middagstid er der frokost på en god restaurant.
Om eftermiddagen går vi med lokalguiden ind i Antoni Gaudis fantastiske katedral La Sagrada Familia og får en rundvisning.

3. dag: Casa Battlo – Picasso museet – Barri Gotic - Ramblaen – La Boqueira
I dag ser vi endnu et eksempel på Gaudis forunderlige arkitektur, der minder om klippelandskaber, drypstenshuler, knogler og andre naturfænomener. Ikke en eneste ret linie finder man i hans værker. Dagens arkitektoniske perle Casa Battlo er en del af verdens kulturarv.
Husets historie begynder i år 1900, hvor familien Battló på den fashionable adresse på ”Passeig de Gracia” ønskede at lave et unikt hus og ansatte Gaudi, som totalrenoverede huset ud- og indvendigt i årene 1904-06. Resultatet er fantastisk. Alene facaden er dybt original med de øverste balkoner, der er dekoreret som kranier, de nederste etager er prydet med søjler, der ligner knogler (heraf også øgenavnet knoglernes hus) Taget er formet som en drage, der krummer ryg og er beklædt med fliser, der ligner dragens skæl. Der er også et spir, som siges at symbolisere Sct. Georgs lanse, som spidder dragen. Indvendig er Casa Battló en åbenbaring af farver og funktionalitet. Alene den 700 m2store stuetage er et studium i sig selv. Vi kommer også ud på tagterrassen og kan studere dragen på nærmeste hold og de 700 fliser, der skaber dens skæl.
Efter besøget i Casa Battló fortsætter vi med metro til Picasso museetog får en rundvisning. Her er mange af mesterens ungdomsværker og en af verdens bedste samlinger af hans kunst.Derefter spiser vi frokost på en god restaurant.
Efter frokostener der spadseretur med lokalguide i det gotiske kvarter i Barcelona. Her er der et af de bedst bevarede middelalderkvarterer i Europa. Det var her den berømte inkvisition spredte frygt gennem århundreder, og her hvor Columbus blev modtaget af Det Katolske Kongepar, da han vendte tilbage fra sin første rejse til Amerika. De mange historiske monumenter vidner om en rig historie fra perioden, hvor Barcelona var en supermagt i Middelhavet sammen med Venedig og Genova.
På denne tur oplever vi Barcelonas vigtigste historiske bygninger - bykernen med en perlerække af gotiske bygningsværker, det jødiske kvarter, romerske ruiner, Kongepladsen, Barcelonas katedral, lygtepæle af Antoni Gaudí og endelig den berømte kirke, Santa Maria del Mar- Havets Katedral (skildret i Ildefonso Falcones’berømte roman).
Derefter er der mulighed for med den ene rejseleder at spadsere en tur på den verdensberømte gågade Ramblaen og besøge madmarkedet La Boqueira med et overflødighedshorn af fødevarer eller med den anden at tage tilbage til hotellet.

4. dag: Montserrat - Mark Padmore – Julius Drake
I dag tager vi med bus nordvest for Barcelona for at besøge Cataloniens spirituelle kraftcenter - Montserrat klosteret fra 1025. Alene den enestående smukke køretur derop er det hele værd.
Det tager godt en time at køre til det fantastiske Benediktinerkloster, som troner højt til vejrs (750 m højde) mellem særprægede blødt formede klipper.
Klosteret er berømt for den sorte Madonna og verdens ældste drengekor ”La Escalonia ” samt flere værker af Subirach (billedhuggeren bag den moderne facade på La Sagrada Familia). På turen skal vi se klosteret og den sorte madonna, høre drengekoret synge, se Subirachs skulpturer, måske gå op til Sant Miguel korset, som også byder på en fantastisk udsigt over bjergene og endelig skal vi i Montserrat Museet, hvor der er værker af Picasso, Dali og Caravaggio.
Efter besøget kører vi til bunden af bjerget og nyder et dejligt måltid på en restaurant der.
Om aftenen skal vi opleve en koncert med den fantastiske tenor Mark Padmore i Palau de la Musica akkompagneret af Julius Drake.

5. dag: Liceu operaen – Picassos yndlingsrestaurant - Andrea Chénier
Efter morgenmaden går turen til Liceu operaen for at få en rundvisning i den pragtfulde bygning. Indvielsen skete i 1847, men allerede 14 år efter blev bygningen skadet ved en alvorlig brand – operahusenes svøbe. Oprindelig var huset fondsejet, men i 1986 efter nogle økonomisk svære år overtog det offentlige driften – med markante forbedringer af den artistiske standard og dermed et vældigt løft af publikumstilstrømningen til følge. I 1994 ramte en voldsom brand huset, men ved en massiv offentlig støtte og folkelig opbakning lykkedes det at restaurere Liceu i løbet af 5 år.Fra den oprindelige bygning i 1847 er facaden, foyeren og indgangshallen bevaret. Huset har i dag plads til 2292 tilskuere og er blandt de største i Europa.
Efter besøget spiser vi et dejligt måltid i Picassos yndlingsrestaurant.
Om aftenen turens store højdepunkt operaen Andrea Chénier (Giordano) i Gran Teatro del Liceu med verdensstjernerne Jonas Kaufmann, Sondra Radvanovsky og Carlos Àlvarez.

6. dag: Hjemrejse
Midt på formiddagen kører vi til lufthavnen og kl.13.20 afgår flyet direkte til København med ankomst kl.16.30.

Fysiske krav
Byvandringer

Flyrejsen
Fly direkte fra København til Barcelona med Norwegian og retur med Vueling. Vi mødes mellem terminal 2 og 3 ved Seven Eleven butikken kl. 9:30. Afrejse 11. marts kl. 11.40 ankomst Barcelona kl.14:30. Hjemrejse 16. marts fra Barcelona kl.13.20 ankomst Kastrup lufthavn kl.16.30.

Ret til ændringer forbeholdes

Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711
Bestil rejsen online »

Højdepunkter

  • Andrea Chénier på Gran Teatro del Liceu
  • Jonas Kaufmann, Sondra Radvanovsky og Carlos Álvarez  
  • Koncert med Mark Padmore og Julius Drake i Palau de la Musica

Flyafgange

Tid Fra Til
Udrejse
11:40 København Barcelona
Hjemrejse
13:20 Barcelona København
11.03.2018 - 16.03.2018
Expo Hotel Barcelona
Vis mere Vis mindre
Hotel: Expo Hotel Barcelona
Hotellets hjemmeside: Link
Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 11.03.2018
Ankomst: 16.03.2018
Dage: 6 dage
Afrejse fra: Sjæ.
Pris fra: 12.950,-

Prisen inkluderer

Rejseledelse, flyrejse København – Barcelona og retur, buskørsel i henhold til rejseplan, hotelophold i delt dobbeltværelse på 4-stjernet hotel med morgenmad, 4 x frokost, 1 x middag, udflugter i henhold til rejseplan og entré til La Sagrada Familia, Picasso Museet, Casa Battló, Parc Guell, Montserrat museet, lokale guider i henhold til rejseplan, introduktion til alle forestillinger, billet til Andrea Chénier i kategori 2, billet til koncert med Mark Padmore i  kategori 1 i parkettet, metrokort til alle offentlige transportmidler i Barcelona samt lovpligtige skatter og afgifter.

Ikke inkluderet: Øvrige måltider, drikkevarer, individuelle entreer og drikkepenge.


Tilkøb:
Udflugter i henhold til rejseplan: Inkluderet
Opera- og koncertbillet i henhold til rejseplan: Inkluderet

 

Værelsestyper:

Enkeltværelse 14.400 Kr.
Dobbeltværelse 12.950 Kr.


Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 11.03.2018
Ankomst: 16.03.2018
Dage: 6 dage
Afrejse fra: Sjæ.
Pris fra: 12.950,-

Billeder - Opera i Barcelona

Aktuelt har vi ingen billeder

Vis mindre
 Ledig
 På forespørgsel
augean

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag tips og nyheder fra vores rejseverden.

- inden for de næste 30 minutter, eller angiv et ønsket tidsrum.

Grupperejser