Telefon 70 11 47 11   Mandag til fredag kl. 9-17
Beskrivelse
Vis kort
Vis vejret

Nordspanien – Baskerlandet og Madrid

På denne rundrejse drejer det sig om Nordspanien og Baskerlandet og naturligvis også den prægtige hovedstad Madrid.
Det er desuden en rejse rundt i et fantastisk flot område med berømte byer som Bilbao, Leon, Avila, Toledo, Burgos og så naturligvis Madrid, som i sagens natur også tiltrækker megen opmærksomhed. I mange af byerne er vi foruden vores egen rejseleder, suppleret med lokale guider, der giver værdifuld information af såvel historisk som kulturel karakter.

Nedenfor ses vejrudsigten for de næste 6 dage.

Lørdag
Sol og klart vejr
Sol og klart vejr
25 °C
-
0,0 mm.
2,4 m/s
vest-sydvest
Mandag
Sol og klart vejr
Sol og klart vejr
27 °C
23 °C
0,0 mm.
1,8 m/s
syd-sydvest
Onsdag
Skyet
Skyet
26 °C
20 °C
0,0 mm.
5,6 m/s
sydvest
Torsdag
Let skyet
Let skyet
27 °C
19 °C
0,0 mm.
2,5 m/s
syd-sydvest
Lørdag
Sol og klart vejr
Sol og klart vejr
31 °C
21 °C
0,0 mm.
2,1 m/s
syd
Mandag
Sol og klart vejr
Sol og klart vejr
33 °C
26 °C
0,0 mm.
5,2 m/s
sydvest

Afrejsedatoer

15.09.201926.09.201912 dage 10.495,-Fyn, Jyl., Sjæ.Vis mere
Rejseplan
Hotel
Prisinfo
Billeder

Nordspanien er ensbetydende med moderne arkitektur i verdensklasse. Den afspejles i en modpol af en tusindår lang historie, hvori kimen til Spanien, som vi kender det, ligger godt forankret. I dette spændingsfelt finder vi en egen kultur, afspejlet i den smukke og meget varierede natur. Vi glæder os til at vise dig en del af Spanien, der endnu er de færreste forundt at opleve. Baskerlandet er den første spanske region, vi kommer til, efter at have krydset grænsen til Spanien. Baskernes rødder går tusinder af år tilbage; de er et urfolk, som har bevaret en særegen genetik og et eget sprog. Og baskerne er stolte af deres region, hvilket man efter bare kort tid i den bjergrige region får fuld forståelse for. Regionen er på bare 7.234 km2, og her bor godt 2,1 mio. mennesker. I sammenligning med hele Spanien, hvor tallene er på hhv. 505.900 km2 og 46,4 mio., er det måske ikke meget, men alligevel fylder Baskerlandet meget i spaniernes bevidsthed. Det skyldes bl.a. terrororganisationen ETA, der fra 1960’erne dræbte mindst 829 mennesker og sårede tusinder, indtil der i 2011 endelig blev indgået en fredsaftale. Nu ånder her fred for indbyggerne, der ikke skal leve med trusler og pengeafpresninger, og for os som besøgende. I Baskerlandet er vort mål Bilbao, der i 1990’erne blev konverteret fra en forurenet havneby til en virkelig flot og charmerende by, primært takket være det fabelagtige Guggenheimmuseum.

Spanien er i dag opdelt i 17 regioner, der har en høj grad af autonomi i forhold til den spanske stat. I alt stifter vi på denne rejse bekendtskab med hele 7 af dem.

Når vi forlader Baskerlandet, kommer vi ind i Cantabrien, endnu en af de virkelig smukke lilleputregioner, og fortsætter langs Biscayen til Asturien. Det er i dette område, at nogle af verdens ældste og mest talstærke hulemalerier er fundet, blandt dem er Altamira. Nyere forskning peger på, at malerierne kan være omkring 60.000 år gamle, hvilket gør neandertalerne til ophavsmænd.

Vi er ved foden af bjergene Picos de Europa, der er en del af den Cantabriske Bjergryg, og hvis højeste punkt er 2.649 m. Her fandt i året 722 en begivenhed sted, der blev afgørende for Spaniens skæbne.  I 711 sejlede de muslimske maurere over Gibraltarstrædet og erobrede i løbet af ganske få år det meste af den Iberiske Halvø. Da de nåede til denne bjergegn, blev de mødt af den gotiske konge Pelayo og hans hær. De kristne vandt, og herfra startede den kristne generobring. Der skulle dog gå 781 år, før den sidste by blev generobret. Det var Granada, hvor Isabella og Ferdinand, der siden fik ærestitlen De Katolske Monarker, i 1492 lykkedes med en belejring af byen. Dermed lagde de en sidste brik til det puslespil, der blev til Spanien. De havde startet den endelige generobring fra deres egne kongeriger. Hun var dronning over Castilien & León, han var konge over Navarra og Aragonien. Derfor kaldes den del af Spanien, som vi bevæger os i på denne rejse, for det gamle Spanien.

Netop Castilien & León, som i dag er en region, kommer vi til efter vort besøg i Oviedo.

Vores rejse tager os fra byen León til den muromkransede by Ávila, der måske er Spaniens mest spektakulære middelalderby. Vi aflægger også et besøg i El Escorial, som er det kombinerede slot og kloster, hvor langt de fleste medlemmer af den spanske kongefamilie siden 1500-tallet er stedt til hvile.

Den majestætiske og pulserende spanske hovedstad, Madrid, er også på programmet. Vi er her tre nætter. Den første dag udforsker vi Madrid, vi kører ad de flotte boulevarder, ser tyrefægterarenaen og fodboldklubben Real Madrids hjemmestadion, ligesom der er mulighed for at gå kongepaladset efter i sømmene. Den næste dag kører vi til Toledo, der faktisk ligger i Castilien La Mancha, hvor den i dag er hovedbyen. Og hvilken by!

Fra Madrid går turen op over Sierra de Guadarrama, og vi er igen i Castilien & León, hvor vi krydser Duerofloden og ser nærmere på områdets vindistrikt, Ribera del Duero. Herefter sættes kursen mod nordøst, ind i Navarra. Det gamle kongerige regnes som baskisk, selvom det ikke i dag er en del af Baskerlandet. Pamplona er hovedbyen, hvor vi overnatter.

Turen foregår i vores egen firstjernede bus, med dansk rejseleder og chauffør, og vi bor vi på gode tre- eller firstjernede hoteller.


Dagsprogram

1. og 2. dag:Danmark – Tyskland – Frankrig
Rejsen går via Padborg til vores overnatningshotel i Tyskland. Ankomst midt på aftenen, hvor middagen venter. Efter morgenmaden fortsætter vi via Belgien og Paris med overnatning ved Tours. Middag ved ankomst.

3. dag: Tours, via Bordeaux og Pyrenæerne til Bilbao
Fra Tours kører vi gennem vindistriktet Bordeaux og det usædvanligt øde område i Gascogne mod Bayonne og den franske del af Baskerlandet. Her skimter vi snart Pyrenæerne, der strækker sig over 430 km fra Biscayen til Middelhavet. Bjergene danner en naturlig grænse mellem Frankrig og Spanien, og i den vestlige kant fører vejen os ind i Spanien. Vi kommer ind i det utroligt smukke Baskerlandet, hvor vi på den ene side har grønne bjergskråninger med fossende vandløb, mens vi på den anden side kan skimte Biscayabugten. Sidst på dagen når vi til Bilbao. Byen har ca. 350.000 indb., mens Storbilbao tæller godt 1 mio.  Vejen snor sig ned mod byen i dalen omkring floderne Nervión, Ibaizabal og Cadagua, og snart tages pusten fra de fleste, når det altdominerende Guggenheimmuseum dukker op.

4. dag: Bilbao og Guggenheimmuseet
Vi tager på rundtur i såvel den nye bydel med bl.a. nogle formidable broer, såvel som i den gamle bydel, inklusive det ældste, kaldet Siete Calles. Her er en bedårende torvehal, La Ribera, og katedralen, opkaldt efter apostlen Jakob, da den også ligger ved en af pilgrimsruterne, nemlig Camino Norte. Her er én af Spaniens smukkeste pladser, Plaza Nueva. Den er spækket med spisesteder, hvor man serverer baskernes svar på tapas, de såkaldte pintxos, der består af alt muligt lækkert, som man kan sætte på et lille spyd. Der er naturligvis mulighed for at komme på Guggenheimmuseet, der stod færdig i 1997. Det er tegnet af Frank Gehry og opført i limsten, glas og ikke færre end 33.000 titaniumplader. De ligner skæl på en fisk. Bygningen er en skulptur i sig selv. Dens hjerte er et 55 meter højt atrium, hvorfra alle korridorer, glaselevatorer og gangbroer fører ud til 19 gallerier fordelt på 11.000 m2. Her er utallige udstillinger. I løbet af dagen i Bilbao kan man også vælge at tage med den i 1915 indviede kabelbane op på Artxandabjerget, hvorfra der er en flot udsigt over byen og floderne. I klart vejr kan man se helt ud over Biscayen. Middag er på egen hånd eller med vores rejseleder på én af byens restauranter.

5. dag: Bilbao, Oviedo, León
Kursen sættes mod kysten ved Biscayen, 15 km fra Bilbao, og derfra kører vi langs denne mod vest, kommer omkring bjergene Picos de Europa og til vores besøg i Oviedo. Denne dag passerer vi hele tre af mange varianter af pilgrimsruten Camino de Santiago. Vi står ved en af disse strækninger af bussen og får på bare nogle få kilometer en smagsprøve på pilgrimmenes vandring. Ønsker du ikke at gå, kan du sagtens fortsætte med bussen. Oviedo er hovedbyen i det gamle kongerige Asturien. Eftersom den kristne generobring startede her i 722, kaldes den spanske tronarving prins/prinsesse af Asturien. Den nuværende tronarving, Leonora, kaldes således Princesa de Asturias. I dag har Oviedo 220.000 indb. Vi går en tur i den charmerende by, ligesom der er mulighed for at besøge katedralen, som gemmer på overraskende mange klenodier og relikvier. I 1000-tallet blev byen hovedstad i Castilien, og med hjælp fra tempelridderne forsatte man i de næste århundreder generobringen af Spanien. Vi fortsætter til León gennem endnu et flot bjergområde, Parque Natural de Ubiñas,og kommer ind i regionen Castilien & León, som med 94.223 km2 er landets største.

6. dag: Besøg i Avila, videre til Madrid
Vi kører mod Madrid, og undervejs undlader vi naturligvis ikke at besøge byen Ávila. Den ligger på en høj, ca. 1200 m.o.h. og er omgivet af en fantastisk velbevaret ringmur på ikke mindre end 2500 meter og med 9 porte og 88 tårne. Det er ganske enkelt et fantastisk syn. Vi kigger nærmere på byen. Det er naturligvis den hellige Teresa af Ávilas fødeby. Hun blev født her i 1515 og grundlagde nonneordenen De uskoede Karmeliter. Derudover var hun mystiker og nok Spaniens første kvindesagsforkæmper. Hun er helgenkåret, og som kun en af tre kvinder overhovedet er hun af en tidligere pave tildelt titlen kirkelærer. Der bliver tid i Ávila til at spise frokost, og det kunne måske være en bøf, for herfra kommer Spaniens bedste oksekød, ternera de Ávila. Videre i retning af Madrid har vi desuden fornøjelsen af at besøge El Escorial, et kongeslot som også rummer kloster, museum og bibliotek. Det ligger omkranset af pinjeskove i bjergene Sierra de Guadarrama. Vi tager en sightseeing i de offentligt tilgængelige bygninger. Det gigantiske kompleks på 205 x 160meter blev opført i årene 1563 – 1584 takket være det guld, der strømmede hertil fra Den nye Verden. I dag anvendes anlægget stadig som kloster med munke fra ordenen San Agustín, her er en skole, og her afholdes messer i den kuppeldækkede kirke i bygningens midte. Ellers er El Escorial i dag et museum. De skiftende monarker har gennem årene samlet værker her af både El Greco, Rafael og Velázquez. Når vi kommer ned fra bjergene, er udsigten over Madrid formidabel. Byen bryster sig med skyskrabere, der rager højt til himmels over den spanske højslette. Vi kører til vores centralt placerede hotel i Madrid. Efter middagen på hotellet er det oplagt at besøge det gamle centrum, der dukker op efter en kort spadseretur fra hotellet.

7. dag: Madrid
Europas tredjestørste by med 3,3 mio. indbyggere – i Stormadrid 6,5 mio. – venter os. Vi starter med en bustur i kongebyen. Vi kommer forbi mange af de imponerende pladser, heriblandt Plaza de Cibeles, som man altid ser, når madrilenerne samles for at fejre en sportsbegivenhed eller for demonstrere imod alverdens uretfærdighed. Vi kører forbi Atocha, ad Paseo del Prado med Prado-museet, og tillader trafikken det, tager vi også en afstikker ud til tyrefægterarenaen, Las Ventas. Der er også mulighed for at besøge kongepaladset, Palacio Real. Det benyttes stadig af kongefamilien, dog ikke som residens. Det har familien i et noget mindre palads. Dette her er enormt. Der er ikke mindre end 3.418 rum, og hele komplekset er på 135.000 m2. Eftermiddagen er på egen hånd, og du kan f.eks. nyde udsigten til menneskemylderet fra en café på Plaza Mayor eller tage med på en tur til Real Madrids formidable stadion, Santiago Bernabeu. Middag er på egen hånd eller med vores rejseleder på en af byens restauranter. Har du lyst, og der er plads, kunne valget måske falde på El Sobrino de Botín, som er verdens ældste restaurant, og hvor den mest eftertragtede spise er helstegt pattegris.

8. dag: Udflugt til Toledo
Toledo var fra 500-tallet goternes hovedstad på den Iberiske Halvø, og den var en vigtig by under maurerne. De kristne generobrede den i 1085. Den var så hovedstad i Castilien, senere i Spanien og var det også, da De Katolske Monarkers barnebarn var kejser over det Tysk-romerske kejserrige. Vi kender ham som Karl V. Det vil sige, at Toledo var kejserhovedstad fra 1516 og frem til Karl V’s død i 1558. Efter den kristne generobring fra muslimerne var her en lang periode med fredelig sameksistens mellem tilhængere af de tre monoteistiske religioner, der levede i gensidig respekt for hinanden. Et tolerant klima medvirkede til et højt intellektuelt og kulturelt miljø, som byen stadig bærer præg af. Titlen som hovedstad i Spanien havde Toledo frem til 1561, da Filipe II besluttede at give den til Madrid. Toledo ligger blot en times kørsel syd for Madrid. Den har i dag 75.000 indb. og er trods sin ydmyge størrelse hovedbyen i regionen Castilien La Mancha. Dens spektakulære placering på en halvø ved floden Tajo, der omgiver byen på tre sider, har bl.a. sendt byen på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Det er en bedårende og interessant middelalderby, der venter os. Vi går en tur i byen, og naturligvis bliver der også tid til selv at snuse rundt i byen. Middag på egen hånd eller med vores rejseleder på en af Madrids restauranter.

9. dag: Vindistriktet Ribera del Duero og videre til Pamplona
Efter dejlige dage i Madrid går rejsen nu igen mod nord. Vi skal først krydse en del af den spanske højslette, La Meseta, og endnu engang bjergene Guadarrama, hvor vi godt 1400 m.o.h. når rejsens højeste punkt. Vi kommer derefter til floden Duero og Spaniens nok i øjeblikket bedste vindistrikt, Ribera del Duero, hvor der bliver mulighed for at besøge en vingård i eller omkring byen Aranda del Duero og smage de fortrinlige vine. Næste stop er Pamplona, hvor vi overnatter. Pamplona var hovedstad i det tidligere kongedømme Navarra, hvor indbyggerne er lige så meget baskere, som dem i selve Baskerlandet. Indbyggerne taler begge sprog, ligesom skiltene er på både spansk og baskisk. På det sprog hedder Pamplona Iruña. Pamplona er nærmest synonym med tyreløbene. De afholdes her i forbindelse med den årlige byfest til ære for San Fermin. Hver morgen kl. 08.00 fra den 6. til den 14. juli lukkes seks tyre ud på en nøje afmærket rute, hvor så vovehalse løber foran og ved siden af dem frem til byens tyrefægterarena. Mange kommer til skade undervejs, enkelte gange med fatale konsekvenser, mens tyrenes skæbne er afgjort, da de samme aften er med i en decideret tyrefægtning. Løbene delervandene mellem dem, som er meget begejstrede, og dem der mener, at det er dyrplageri. Ca. 1 mio. begejstrede kommer hertil hver år. Det skyldes bl.a. at løbene i 1920’erne blev kendt uden for Spaniens grænser med den amerikanske forfatter Ernest Hemingways roman, den som hedder Og Solen går sin Gang.

10. dag: Til Tours
Inden afrejse fra Pamplona besøger vi byens centrum. Vi ser bl.a. porten og gaden, der hvert år danner rammen om de dramatiske tyreløb. Fra Pamplona kører vi ud af Navarra, gennem en bid af Baskerlandet og over Pyrenæerne mod vores hotel ved Tours i Frankrig.

11. og 12. dag: Tyskland – Danmark
Rejsen videre hjemad tager os normalt ad samme rute som udrejsen. Det vil sige forbi Paris og gennem Belgien til vores overnatningshotel i Tyskland. Herfra videre mod Danmark.

Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711
Bestil rejsen online »

Højdepunkter

  • Guggenheimmuseet i Bilbao
  • Oviedos smukke bykerne
  • Ringmuren om Avila
  • Madrids flotte pladser og museer
  • Tyreløbsbyen Pamplona
  • Toledo med tre kulturer

Påstigningssteder

Jylland
Postnr.
Sted
Tid
Postnr.: 6000
Sted: Kolding Rutebilstationen, Mazantigade
Tid: 09:00
Postnr.: 6000
Sted: Kolding E45, Rasteplads Hylkedal Vest
Tid: 09:15
Postnr.: 6100
Sted: Haderslev Hammelev, OK, Lysbjergvej - Afk. 68
Tid: 09:50
Postnr.: 6230
Sted: Rødekro E45, afk. 70, v. Shell, Kometvej
Tid: 10:10
Postnr.: 6330
Sted: Padborg E45, afk. 76, OK , Lejrvejen
Tid: 10:30
Postnr.: 6600
Sted: Vejen Uno X, Vestermarksvej afk. 68
Tid: 08:55
Postnr.: 6700
Sted: Esbjerg busstop på Østre Gjesingvej ud for Elgiganten
Tid: 08:20
Postnr.: 6700
Sted: Esbjerg E20, v. afk. 73, Shell, Korskrovej 8
Tid: 08:30
Postnr.: 6800
Sted: Varde Borgpladsen
Tid: 08:00
Postnr.: 6900
Sted: Skjern Kulturhuset, Ranunkelvej (nordsiden af hallen)
Tid: 07:30
Postnr.: 6950
Sted: Ringkøbing ROFI-Centret, P-plads nærmest Kirkevej/Mergelvej
Tid: 07:10
Postnr.: 6990
Sted: Ulfborg Ulfborg Kirke, Herredsgade 12,
Tid: 06:50
Postnr.: 7000
Sted: Fredericia Rema 1000, Strevelinsvej
Tid: 08:55
Postnr.: 7100
Sted: Vejle Papuga Bus, Lundahl Nielsensvej 1, 7100 Vejle
Tid: 08:50
Postnr.: 7400
Sted: Herning Absalonsvej 2, Rema 1000
Tid: 07:55
Postnr.: 7500
Sted: Holstebro Banegården, Stationsvej
Tid: 06:30
Postnr.: 7600
Sted: Struer Struer Hallerne, Park Allé
Tid: 06:10
Postnr.: 7620
Sted: Lemvig P-plads ved søen, Enghavevej
Tid: 05:50
Postnr.: 7700
Sted: Thisted Havnen 12, v/pølsevogn
Tid: 05:25
Postnr.: 7800
Sted: Skive Banegården, Søndergade
Tid: 06:25
Postnr.: 7900
Sted: Nykøbing Mors Busterminal, Jernbanevej
Tid: 05:55
Postnr.: 8000
Sted: Aarhus ved Bilka (v. Cirkel K tank), Agerøvej
Tid: 07:40
Postnr.: 8600
Sted: Silkeborg Viborgvej - ud for Blomst & Gren, Balle Kirkeby
Tid: 07:25
Postnr.: 8660
Sted: Skanderborg Banegården, Banegårdspladsen
Tid: 08:05
Postnr.: 8700
Sted: Horsens Lund, Q8, Vrøndingvej afk. 56
Tid: 08:25
Postnr.: 8800
Sted: Viborg Eksercerpladsen bag biografen Fotorama.
Tid: 06:55
Postnr.: 8900
Sted: Randers Randers Arena, Fyensgade
Tid: 07:00
Postnr.: 9000
Sted: Aalborg Th. Sauersvej, Pendler P-Plads
Tid: 06:00
Postnr.: 9600
Sted: Haverslev Circle K (tidl: Shell), Industriparken afk. 33
Tid: 06:30
Postnr.: 9700
Sted: Brønderslev Q8 tankstation, Jerslevvej
Tid: 05:25
Postnr.: 9800
Sted: Hjørring Shell, Sprogøvej
Tid: 05:10
Fyn
Postnr.
Sted
Tid
Postnr.: 5250
Sted: Odense SV Bondovej ud for Lidl (afk.52)
Tid: 08:20
Postnr.: 5500
Sted: Middelfart P-Plads, Jyllandsvej ved afk. 58B, ved bus- og lastvognsparkering
Tid: 08:50
Postnr.: 5800
Sted: Nyborg Rutebilstationen, Banegårdsalléen
Tid: 07:50
Sjælland
Postnr.
Sted
Tid
Postnr.: 1570
Sted: København Banegårdspladsen v. hovedindgangen
Tid: 06:00
Postnr.: 2800
Sted: Lyngby Stationen, Jernbanepladsen 1
Tid: 05:35
Postnr.: 2840
Sted: Holte Stationen, Holte Stationsvej
Tid: 05:25
Postnr.: 3400
Sted: Hillerød Hillerød Station v. HT pladsen, Nordre Jernbanevej
Tid: 05:00
Postnr.: 3450
Sted: Blovstrød Circle K, Kongevejen
Tid: 05:10
Postnr.: 3460
Sted: Birkerød Stationen, Stationsvej
Tid: 05:15
Postnr.: 4000
Sted: Roskilde Stationen, Ny Østergade
Tid: 05:00
Postnr.: 4100
Sted: Ringsted E20, v. afk. 35, pendler P-plads, Østre Ringvej
Tid: 07:00
Postnr.: 4200
Sted: Slagelse Circle K, Trafikcenter Allé afk. 39
Tid: 07:20
Postnr.: 4220
Sted: Korsør Q8 Storebæltsvej afk. 43
Tid: 07:35
Postnr.: 4281
Sted: Gørlev Rema1000, Algade
Tid: 06:50
Postnr.: 4300
Sted: Holbæk Rtb.Stationen, Jernbanepladsen
Tid: 05:30
Postnr.: 4400
Sted: Kalundborg Rema1000, Slagelsevej
Tid: 06:30
Postnr.: 4450
Sted: Jyderup Holbækvej 33 (tidl. Euromaster)
Tid: 06:00
Postnr.: 4600
Sted: Ølby Stationen, Søndre Centervej
Tid: 06:40

Hjemkomsttider

Jylland
Postnr.
Sted
Tid
Postnr.: 6000
Sted: Kolding Rutebilstationen, Mazantigade
Tid: 19:15
Postnr.: 6100
Sted: Haderslev Hammelev, OK, Lysbjergvej - Afk. 68
Tid: 18:40
Postnr.: 6230
Sted: Rødekro E45, afk. 70, v. Shell, Kometvej
Tid: 18:05
Postnr.: 6330
Sted: Padborg E45, afk. 76, OK , Lejrvejen
Tid: 17:45
Postnr.: 6600
Sted: Vejen Uno X, Vestermarksvej afk. 68
Tid: 19:15
Postnr.: 6700
Sted: Esbjerg E20, v. afk. 73, Shell, Korskrovej 8
Tid: 19:35
Postnr.: 6700
Sted: Esbjerg busstop på Østre Gjesingvej ud for Elgiganten
Tid: 19:50
Postnr.: 6800
Sted: Varde Borgpladsen
Tid: 20:10
Postnr.: 6900
Sted: Skjern Kulturhuset, Ranunkelvej (nordsiden af hallen)
Tid: 20:40
Postnr.: 6950
Sted: Ringkøbing ROFI-Centret, P-plads nærmest Kirkevej/Mergelvej
Tid: 21:00
Postnr.: 6990
Sted: Ulfborg Ulfborg Kirke, Herredsgade 12,
Tid: 21:20
Postnr.: 7000
Sted: Fredericia Rema 1000, Strevelinsvej
Tid: 19:20
Postnr.: 7100
Sted: Vejle Papuga Bus, Lundahl Nielsensvej 1, 7100 Vejle
Tid: 19:25
Postnr.: 7400
Sted: Herning Absalonsvej 2, Rema 1000
Tid: 20:20
Postnr.: 7500
Sted: Holstebro Banegården, Stationsvej
Tid: 21:40
Postnr.: 7600
Sted: Struer Struer Hallerne, Park Allé
Tid: 22:00
Postnr.: 7620
Sted: Lemvig P-plads ved søen, Enghavevej
Tid: 22:20
Postnr.: 7700
Sted: Thisted Havnen 12, v/pølsevogn
Tid: 22:50
Postnr.: 7800
Sted: Skive Banegården, Søndergade
Tid: 21:50
Postnr.: 7900
Sted: Nykøbing Mors Busterminal, Jernbanevej
Tid: 22:20
Postnr.: 8000
Sted: Aarhus ved Bilka (v. Cirkel K tank), Agerøvej
Tid: 20:35
Postnr.: 8600
Sted: Silkeborg Viborgvej - ud for Blomst & Gren, Balle Kirkeby
Tid: 20:50
Postnr.: 8660
Sted: Skanderborg Banegården, Banegårdspladsen
Tid: 20:10
Postnr.: 8700
Sted: Horsens Lund, Q8, Vrøndingvej afk. 56
Tid: 19:50
Postnr.: 8800
Sted: Viborg Eksercerpladsen bag biografen Fotorama.
Tid: 21:20
Postnr.: 8900
Sted: Randers Randers Arena, Fyensgade
Tid: 21:15
Postnr.: 9000
Sted: Aalborg Th. Sauersvej, Pendler P-Plads
Tid: 22:15
Postnr.: 9600
Sted: Haverslev Circle K (tidl: Shell), Industriparken afk. 33
Tid: 21:45
Postnr.: 9700
Sted: Brønderslev Q8 tankstation, Jerslevvej
Tid: 22:55
Postnr.: 9800
Sted: Hjørring Shell, Sprogøvej
Tid: 23:10
Fyn
Postnr.
Sted
Tid
Postnr.: 5250
Sted: Odense SV Bondovej ud for Lidl (afk.52)
Tid: 19:55
Postnr.: 5500
Sted: Middelfart P-Plads, Jyllandsvej ved afk. 58B, ved bus- og lastvognsparkering
Tid: 19:25
Postnr.: 5800
Sted: Nyborg Rutebilstationen, Banegårdsalléen
Tid: 20:25
Sjælland
Postnr.
Sted
Tid
Postnr.: 1570
Sted: København Banegårdspladsen v. hovedindgangen
Tid: 22:05
Postnr.: 2800
Sted: Lyngby Stationen, Jernbanepladsen 1
Tid: 22:30
Postnr.: 2840
Sted: Holte Stationen, Holte Stationsvej
Tid: 22:40
Postnr.: 3400
Sted: Hillerød Hillerød Station v. HT pladsen, Nordre Jernbanevej
Tid: 23:05
Postnr.: 3450
Sted: Blovstrød Circle K, Kongevejen
Tid: 22:55
Postnr.: 3460
Sted: Birkerød Stationen, Stationsvej
Tid: 22:50
Postnr.: 4000
Sted: Roskilde Stationen, Ny Østergade
Tid: 23:15
Postnr.: 4100
Sted: Ringsted E20, v. afk. 35, pendler P-plads, Østre Ringvej
Tid: 21:15
Postnr.: 4200
Sted: Slagelse Circle K, Trafikcenter Allé afk. 39
Tid: 20:55
Postnr.: 4220
Sted: Korsør Q8 Storebæltsvej afk. 43
Tid: 20:40
Postnr.: 4281
Sted: Gørlev Rema1000, Algade
Tid: 21:25
Postnr.: 4300
Sted: Holbæk Rtb.Stationen, Jernbanepladsen
Tid: 22:45
Postnr.: 4400
Sted: Kalundborg Rema1000, Slagelsevej
Tid: 21:45
Postnr.: 4450
Sted: Jyderup Holbækvej 33 (tidl. Euromaster)
Tid: 22:15
Postnr.: 4600
Sted: Ølby Stationen, Søndre Centervej
Tid: 21:35
15.09.2019 - 16.09.2019
wyndham Garden Düsseldorf Mettmann
Vis mere Vis mindre
Hotel: wyndham Garden Düsseldorf Mettmann
Hotellets hjemmeside: Link
16.09.2019 - 17.09.2019
Hotel de Originals Ambacia
Vis mere Vis mindre
Hotel: Hotel de Originals Ambacia
Hotellets hjemmeside: Link
17.09.2019 - 19.09.2019
Hotel Ercilla
Vis mere Vis mindre
Hotel: Hotel Ercilla
Hotellets hjemmeside: Link
19.09.2019 - 20.09.2019
Tryp Leon Hotel
Vis mere Vis mindre
Hotel: Tryp Leon Hotel
Hotellets hjemmeside: Link
20.09.2019 - 23.09.2019
Hotel Puerta de Toledo
Vis mere Vis mindre
Hotel: Hotel Puerta de Toledo
Hotellets hjemmeside: Link
23.09.2019 - 24.09.2019
Hotel Albret
Vis mere Vis mindre
Hotel: Hotel Albret
Hotellets hjemmeside: Link
24.09.2019 - 25.09.2019
Hotel de Originals Ambacia
Vis mere Vis mindre
Hotel: Hotel de Originals Ambacia
Hotellets hjemmeside: Link
25.09.2019 - 26.09.2019
wyndham Garden Düsseldorf Mettmann
Vis mere Vis mindre
Hotel: wyndham Garden Düsseldorf Mettmann
Hotellets hjemmeside: Link
Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 15.09.2019
Ankomst: 26.09.2019
Dage: 12 dage
Afrejse fra: Fyn, Jyl., Sjæ.
Pris fra: 10.495,-

Prisen inkluderer

Dansk rejseleder, buskørsel i ****bus, hotelophold med 8 x middag, 11 x morgenbuffet, udflugter jf. rejseplan (ex. entréer), samt alle lovpligtige skatter og afgifter.


Tilkøb:
Besøg Guggenheim-museet: 75 kr.
Besøg El Escorial: 75 kr.
Besøg Palacio Real: 75 kr.
Frokostsandwich med kylling og bacon: 42 kr.
Frokostsandwich med skinke og ost: 42 kr.
Smurt rundstykke m. kaffe/te på afrejsedagen v. Kolding: 15 kr.
Udflugtsprogram, eksklusiv entréer: Inkluderet

 

Værelsestyper:

Enkeltværelse 13.495 Kr.
Dobbeltværelse 10.495 Kr.
3-sengsværelse 10.495 Kr.


Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 15.09.2019
Ankomst: 26.09.2019
Dage: 12 dage
Afrejse fra: Fyn, Jyl., Sjæ.
Pris fra: 10.495,-

Billeder - Nordspanien – Baskerlandet og Madrid

Kom med på vores rundrejse i Nordspanien og Baskerlandet
Flere billeder
Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 15.09.2019
Ankomst: 26.09.2019
Dage: 12 dage
Afrejse fra: Fyn, Jyl., Sjæ.
Pris fra: 10.495,-

Vis mindre
 Ledig
 På forespørgsel
augean

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag tips og nyheder fra vores rejseverden.

- Inden for de næste 30 minutter
(ml. 9-17, man-fredag), eller angiv et ønsket tidsrum.

Grupperejser