Telefon 70 11 47 11   Mandag til fredag kl. 9-17
Beskrivelse
Vis kort
Vis vejret

Jul på Costa del Sol - Fuengirola

Kom med på julerejse til Costa del Sol. Vi bor i populære Fuengirola ved Middelhavet. Hotellet er det **** Hotel Las Piramides, der ligger med udsigt over Middelhavet og bjerglandskabet.

Nedenfor ses vejrudsigten for de næste 6 dage.

Torsdag
Sol og klart vejr
Sol og klart vejr
16 °C
11 °C
0,0 mm.
3,6 m/s
nordvest
Lørdag
Let skyet
Let skyet
14 °C
15 °C
0,0 mm.
5,9 m/s
nord
Søndag
Sol og klart vejr
Sol og klart vejr
14 °C
10 °C
0,0 mm.
2,2 m/s
nord-nordøst
Tirsdag
Sol og klart vejr
Sol og klart vejr
14 °C
13 °C
0,0 mm.
6,2 m/s
øst-nordøst
Torsdag
Sol og klart vejr
Sol og klart vejr
14 °C
11 °C
0,0 mm.
6,6 m/s
øst
Fredag
Let skyet
Let skyet
14 °C
12 °C
0,0 mm.
5,7 m/s
øst-nordøst

Afrejsedatoer

22.12.201728.12.20177 dage 6.195,-Sjæ.Vis mere
Rejseplan
Hotel
Prisinfo
Billeder

Kom med på julerejse til Costa del Sol. Vi bor i populære Fuengirola ved Middelhavet. Hotellet er det **** Hotel Las Piramides, der ligger med udsigt over Middelhavet og bjerglandskabet. Hotellet har dejlige værelser samt swimmingpool og en skøn terrasse. Opholdet er med morgenbuffet og 3 retters middag/middagsbuffet inklusiv et glas vin/vand. Læs mere om rejsen på vores hjemmeside.


Dagsprogram

Dag 1: Rejsedag til Malaga
Direkte fra København til Malaga om formiddagen. Ankomst til Malaga om eftermiddagen, hvorefter vi kører til Fuengirola, hvor vi tjekker ind på vores hotel. Middag på hotellet.

Dag 2: Malaga
Efter morgenmaden kører vi til Málaga, hvor vi skal opleve byens centrum. Vi runder 2 mauriske fæstninger, byens romerske teater og den plads, hvor Picassos fødehjem står. Herefter er der mulighed for at besøge Picasso Museet i den gamle bydel. Her er ca. 200 af mesterens værker, og dermed er det et af verdens førende Picasso-museer. Herefter vil der blive tid på egen hånd inden vi kører tilbage til hotellet. Middag på hotellet.

Dag 3: Juleaftensdag. Mijas
Juleaftensdag er ikke helligdag i Spanien, så vi følger skikkene. Vi tager på udflugt til den berømte hvide by, Mijas, der ligger blot ca. 25 minutters kørsel fra Fuengirola. Mijas ligger godt 400 m.o.h. i bjergene Sierra de Mijas, hvorfra man på de klare dage kan se til Nordafrika. Byen er indbegrebet af den andalusiske charme med hvidkalkede, mauriskinspirerede huse og smalle gader, smukke patios og et stor udvalg af cafeer og forretninger. Vi tilbringer nogle afslappende timer her inden vi kører retur til hotellet. Middag på hotellet.

Dag 4: Juledag. Fuengirola. Gallamiddag på hotellet
I dag fejres Santa Claus, og vi har tiden på egen hånd. Om aftenen serveres gallamiddag på hotellet og på den måde fejrer vi højtiden.

Dag 5: Granada
Vi har en lang men utrolig interessant udflugtsdag i dag, hvor vi skal besøge Granadas mauriske fæstning, Alhambra. Rundvisningen inkluderer paladserne, haverne og sommerpaladset Generalife. Desuden besøges den gamle bydel Albaicin. Denne dag er der også besøg i centrum, i området omkring katedralen og det kongelige kapel, hvor de såkaldte Katolske Monarker er stedt til hvile, samt i den gamle bydel Albaicin, hvor vi ser de hvide huse, som nærmest kravler op ad bjergskråningen, og Alhambra fra byens side.

Dag 6: Gibraltar
Vi har udflugt til Gibraltar, der har politisk status som britisk koloni. Gibraltar ligger strategisk ved strædet mellem Europa og Afrika, og det var da også her, at maurerne krydsede ind til Europa. Klippehalvøen blev britisk i 1700-tallet og fik igen stor betydning under Anden Verdenskrig og tiden derefter, og selvom forholdene i dag er ændrede, er Gibraltar stadig et stridens æble mellem Spanien og Storbritannien. Vi kører med minibus ud til Europa Point, hvor vi i klart vejr kan se strædet og bjergene i Nordafrika, og op ad klippen til Gibraltars aber og drypstenshulen St. Michaels Cave. Der bliver også tid til at spise frokost og slentre omkring på dette usædvanlige sted.

Dag 7: Hjemrejse
Tidlig afgang fra hotellet, tjek ind og morgenmad på egen hånd i lufthavnen i Malaga. Ankomst i København om formiddagen.

Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711
Bestil rejsen online »

Højdepunkter

  • Udflugt til Gibraltar
  • Granada med Alhambra
  • Malaga
  • Den hvide by Mijas
  • ****hotel i populære Fuengirola

Flyafgange

Tid Fra Til
Udrejse
11:25 København Malaga
Hjemrejse
06:30 Malaga København
22.12.2017 - 28.12.2017
Hotel Las Piramides
C/ Miguel Marquez, 43
Vis mere Vis mindre
Hotel: Hotel Las Piramides
Hotellets hjemmeside: Link
Adresse: C/ Miguel Marquez, 43, 29640 Fuengirola (Malaga)
Etager: 10
Værelser: 320
Elevator: Ja
Faciliteter: Alle værelser har havudsigt og balkon, air-condition, telefon, radio, satellite TV. Mulighed for at leje en sikkerhedsboks.
Beskrivelse:

Hotellet består af 2 bygninger hver på 10 etager, der forbindes med en overdækket gang. På hotellet findes en bar, restaurant, en have samt swimming-pool. Hotellet ligger direkte ud til Middelhavet og stranden. Langs stranden løber Fuengirola Promenaden og ca. 500 m fra hotellet ligger shopping-centret La Villa.

Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 22.12.2017
Ankomst: 28.12.2017
Dage: 7 dage
Afrejse fra: Sjæ.
Pris fra: 6.195,-

Prisen inkluderer

Prisen inkluderer
Dansk rejseleder, flyrejse København - Malaga tur/retur, udflugter i henhold til program (ex. entréer), 6 x middag (heraf én Gallamiddag) og 5 x morgenmad, samt alle lovpligtige skatter og afgifter.

Brorabat
Uanset hvilken bro du passerer, giver vi 250 kr. i brorabat. Bestil blot rejsen senest 60 dage før afrejse. En evt. rabat er fratrukket i de viste priser.

Forudbestilling af entréer
Ved enkelte attraktioner skal vi forudbestille entré. Derfor skal entréen reserveres ved bestilling af rejsen, såfremt du ønsker at deltage. Det drejer sig om Alhambra, Picasso museet, samt udflugt til Gibraltar. Se prisen for hver enkelt entré under tilkøb.


Tilkøb:
Entre og rundvisning Picasso Museet: 99 kr.
Granada - Alhambra: 200 kr.
Gibraltar: 350 kr.
Udflugtsprogram, eksklusiv entréer: Inkluderet

 

Værelsestyper:

Enkeltværelse 7.520 Kr.
Dobbeltværelse 6.195 Kr.
3-sengsværelse 6.195 Kr.


Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 22.12.2017
Ankomst: 28.12.2017
Dage: 7 dage
Afrejse fra: Sjæ.
Pris fra: 6.195,-

Billeder - Jul på Costa del Sol - Fuengirola

Aktuelt har vi ingen billeder

Vis mindre
 Ledig
 På forespørgsel
augean

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag tips og nyheder fra vores rejseverden.

- inden for de næste 30 minutter, eller angiv et ønsket tidsrum.

Grupperejser