Telefon 70 11 47 11   Mandag til fredag kl. 9-17
Beskrivelse
Vis kort
Vis vejret

Edinburghfestival – Skotland, operarejse

Hvert år afholdes den verdensberømte Edinburgh Festival med
opera, musikopførelser, dans, drama og kunst.
Skotlands hovedstad er en af Europas smukkeste byer. Vi skal mærke pulsen i festivalperioden i byens historiske rammer og foruden turens højdepunkt - en opera,som altid til festivalen er af ypperste kvalitet – også opleve en koncert samt overvære det verdensberømte,flotte og traditionsrige Tattoo. Der er desuden busrundtur samt en guidet spadseretur på The Royal Mile i Edinburgh.

Rejseledelse: Lisbet og Niels Tøttrup

Nedenfor ses vejrudsigten for de næste 6 dage.

Lørdag
Delvist skyet
Delvist skyet
15 °C
13 °C
0,0 mm.
9,7 m/s
vest
Søndag
Skyet
Skyet
16 °C
12 °C
0,0 mm.
4,0 m/s
vest
Tirsdag
Skyet
Skyet
15 °C
14 °C
0,0 mm.
5,9 m/s
øst-nordøst
Onsdag
Skyet
Skyet
17 °C
13 °C
0,0 mm.
2,8 m/s
nordøst
Fredag
Sol og klart vejr
Sol og klart vejr
18 °C
16 °C
0,0 mm.
3,5 m/s
øst-nordøst
Søndag
Regnbyger
Regnbyger
16 °C
14 °C
2,5 mm.
0,7 m/s
nord-nordøst

Afrejsedatoer

25.08.201729.08.20175 dage 10.950,-Sjæ.Vis mere
Rejseplan
Hotel
Prisinfo
Billeder

Hvert år afholdes den verdensberømte Edinburgh Festival med opera, musikopførelser, dans, drama og kunst.
Skotlands hovedstad er en af Europas smukkeste byer. Vi skal mærke pulsen i festivalperioden i byens historiske rammer og foruden operaen La Boheme i en fantastisk opførelse – også opleve en stor jubilæumkoncert med bl.a værker af Ravel, Mahler og Johan Strauss med Kaiserwaltz samt overvære det verdensberømte, flotte og traditionsrige Tattoo. Der er desuden en guided busrundtur samt en spadseretur på The Royal Mile i Edinburgh.
Vi bor i den meget charmerende skotske by Peebles på et storslået, firestjernet slotshotel, hvor vi spiser nogle fine middage med en fantastisk udsigt over River Tweed dalen. Her skal vi have en gennemgang af forestillingerne, vi skal opleve på turen.
I programmet indgår flere udflugter - herunder besøg og rundvisning på Sir Walter Scotts nyrenoverede herresæde Abbotsford, Carmichael Estate med slotsruin og clanroom  og vi skal opleve godsejer og clanchief Mr.Carmichael fortælle om godsets historie og våbenskjold samt se et meget spændende voksmuseum med figurer fra Skotlands historie, New Lanark, verdens første velfærdssamfund, der er en del af UNESCO´s kulturarv, Rosslyn Chapel, der bl.a. er kendt fra Dan Browns verdensberømte roman Da Vinci Mysteriet og filmen af samme navn, og så skal vi have en dejlig middag på det lille slot Cringletie.


Dagsprogram

1. dag
Vi flyver fra Kastrup direkte til Edinburgh først på eftermiddagen og finder efter ankomsten vores bus. Vi kører først en guided rundtur i Edinburgh, og derefter fortsættes turen til den charmerende og hyggelige by Peebles i Tweeddalen, hvor der er indkvartering på vort eksklusive, stemningsfulde slotshotel, der ligger højt med en enestående udsigt over Tweeddalen. Hotellet har en dejlig spaafdeling og stort indendørs svømmebassin.  Efter aftensmaden på hotellet skal vi i Edinburgh opleve den verdensberømte totaloplevelse -  Royal Military Tattoo på Edinburgh Castle på det bedst tænkelige tidspunkt - efter mørkets frembrud.

2. dag
Efter morgenmaden tager vi på udflugt i Tweeddalen med bus til det sted, hvor Skotlands berømteste forfatter Sir Walter Scott levede i sit romantiske eventyrpalads - Abbotsford.  Herresædet blev genåbnet i juli måned 2013 efter 2 års totalrenovering, og der er samtidig bygget et spændende ”Visitor Centre” ved siden af. Vi får en guided rundvisning på slottet og ser haven samt Visitor Centre. Efter kaffe og sandwich på Abbotsford går turen først på eftermiddagen tilbage til hotellet, hvor der før middagen vil være operaintroduktion ved Niels Tøttrup i The Bannockburn Room. Om aftenen skal vi i Edinburgh Festival Theatre opleve en topanmeldt, fantastisk opførelse af operaen ”La Boheme” (Puccini).

3. dag
I dag tager vi på en spændende udflugt til New Lanark, der blev bygget ved River Clyde under den industrielle revolution for 200 år siden. Her blev verdens første velfærdssamfund grundlagt af Robert Owen – en enestående visionær personlighed. New Lanark er af Unesco blevet udnævnt til en del af verdens kulturarv. Her får vi en guided rundvisning i det levendegjorte museum på stedet.
Efter frokostpausen besøger vi familien Carmichaels Estate.  Her spadserer vi en tur og passerer en romantisk slotsruin og nogle cottages fra godsets storhedstid.  I ”Visitor Centre” ser vi ”The Clan Room ”og hører godsejeren fortælle om familien, der har rødder tilbage til den tidlige middelalder. Efter kaffe og kage på godset går turen tilbage til slotshotellet. Efter middag på hotellet kører bussen til Edinburgh, hvor vi skal opleve en jubilæumskoncert i Usher Hall med Skotlands bedste klassiske musikere dirigeret af Martyn Brabbins-(musikchef for Englands National Opera).
Der opføres værker af bl.a. Ravel, Mahler og Johan Strauss med den berømte Kaiser Waltz.

4. dag
Om formiddagen går turen til Edinburgh, der er en af Europas smukkeste byer- elegant, monumental, kulturel og romantisk. Vi skal spadsere på The Royal Mile og bl.a udefra se hovedseværdighederne Edinburgh Castle, Parlamentet og Palace of Holyroodhouse, der i århundreder har været den britiske monarks officielle residens i byen. Efter frokostpausen er der fri tid til på egen hånd at opleve de utallige aktiviteter på Edinburgh festivalen, På tilbageturen gør vi holdt og spiser et dejligt aftensmåltid på et lille charmerende slot.

5. dag
Efter morgenmaden pakker vi bussen og kører mod Edinburgh lufthavn. På vejen besøges det verdensberømte og myte omsuste ”Rosslyn Chapel” bl.a. kendt for en påstået tilknytning til Tempelridderne og Frimurerordenen og ikke mindst fra Dan Browns verdensberømte bestseller ”Da Vinci Mysteriet” og fra filmen af samme navn. Her fortæller en guide om The Chapel. Senere er der transfer til lufthavnen og midt på eftermiddagen flyver vi fra Edinburgh til Kastrup.

Ret til ændringer forbeholdes

Fysiske krav: Byvandringer

Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711
Bestil rejsen online »

Højdepunkter

  • Edinburgh Festival Theatre
  • en fantastisk opførelse af operaen ”La Boheme”
  • Det traditionsrige Tattoo på Edinburgh Castle
  • Jubilæumskoncert i Usher Hall med bl.a. Kejservalsen af Johan Strauss

Flyafgange

Tid Fra Til
Udrejse
13:40 København Edniburgh
Hjemrejse
15:00 Edinburgh København
25.08.2017 - 29.08.2017
Peebles Hydro
Vis mere Vis mindre
Hotel: Peebles Hydro
Hotellets hjemmeside: Link
Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 25.08.2017
Ankomst: 29.08.2017
Dage: 5 dage
Afrejse fra: Sjæ.
Pris fra: 10.950,-

Prisen inkluderer

Rejseledelse, flyrejse direkte København – Edinburgh og retur, udflugter, lokal guideassistance, buskørsel og entréer i henhold til program, hotelophold i delt dobbeltværelse på 4-stjernet hotel (alle værelser er med adskilte senge), 4 x morgenmad, 4 x frokost eller middag, introduktion til forestillingerne, operabillet, billet til Tattoo, koncertbillet til Usher Hall samt alle skatter og afgifter.


Tilkøb:
Udflugter og forestillinger iht. program: Inkluderet

 

Værelsestyper:

Enkeltværelse 11.450 Kr.
Dobbeltværelse 10.950 Kr.


Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 25.08.2017
Ankomst: 29.08.2017
Dage: 5 dage
Afrejse fra: Sjæ.
Pris fra: 10.950,-

Billeder - Edinburghfestival – Skotland, operarejse

Vis mindre
 Ledig
 På forespørgsel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag tips og nyheder fra vores rejseverden.

- inden for de næste 30 minutter, eller angiv et ønsket tidsrum.