Telefon 70 11 47 11   Mandag til fredag kl. 9-17
Beskrivelse
Vis kort
Vis vejret

Catalonien, Andorra og Pyrenærerne

Man undgår ikke at blive fascineret af Catalonien. Her kan de det hele, og de har det hele. Lige fra skønne strande til betagende bjerge, kraftig rødvin og storby med kunst både på og uden for fodboldbanen. Tag med os på denne superinteressante kulturrejse ind i cataloniernes sjæl, og få også et "drys fristat" i form af Andorra med oveni hatten.

Nedenfor ses vejrudsigten for de næste 5 dage.

Torsdag
Let skyet
Let skyet
27 °C
24 °C
0,0 mm.
3,1 m/s
syd
Lørdag
Sol og klart vejr
Sol og klart vejr
27 °C
23 °C
0,0 mm.
3,7 m/s
sydøst
Mandag
Delvist skyet
Delvist skyet
26 °C
23 °C
0,0 mm.
4,7 m/s
øst-sydøst
Tirsdag
Skyet
Skyet
26 °C
24 °C
0,8 mm.
3,8 m/s
øst-sydøst
Torsdag
Sol og klart vejr
Sol og klart vejr
26 °C
23 °C
0,7 mm.
3,8 m/s
syd-sydvest

Afrejsedatoer

08.09.201919.09.201912 dage 10.195,-Fyn, Jyl., Sjæ.Vis mere
Rejseplan
Hotel
Prisinfo
Billeder

Man undgår ikke at blive fascineret af Catalonien. Her kan de det hele, og de har det hele. Lige fra skønne strande til betagende bjerge, kraftig rødvin og storby med kunst både på og uden for fodboldbanen. Tag med os på denne superinteressante kulturrejse ind i cataloniernes sjæl, og få også et "drys fristat" i form af Andorra med oveni hatten. Vi lover dig, at du bliver fascineret og imponeret. Rejsen giver dig dage ved Middelhavet, i Barcelona og i Andorra. Udflugterne er planlagt således, at der både er kunst, natur, storby og så naturligvis lokale, kulinariske oplevelser. Vi har overnatninger på *** Prestige Goya Park beliggende blot 400 m fra Middelhavet i Roses. I Barcelona bor vi på det centralt beliggende ***hotel Ronda House og i Andorra bor vi på ****Andorra Panorama i Les Escaldes. Læs mere om hvert hotel på vores hjemmeside. Vi glæder os til at se dig på denne fantastiske rundrejse.


Dagsprogram

Catalonien, den nordspanske region hvor der er så megen virak omkring en den del af befolkningens ønske om løsrivelse fra det øvrige Spanien, er det spektakulære mål for denne rejse.

Uafhængighedsbegæret udspringer bl.a. i en egen kultur, der inkluderer en speciel arkitektur, et eget sprog, en original gastronomi og en stolthed over al ting catalansk.

Denne kulturarv har sine rødder i en historie, hvori Catalonien har haft korte glimt af selvstændighed og længere perioder af storhed. Under Karl den Store i 800-tallet var Catalonien den såkaldt ’spanske mark’, der var et sikret område imod de muslimske maurere, der havde underlagt sig store dele af Den Iberiske Halvø. Her opstod nogle grevskaber med nære forbindelser til Frankerriget. Området var dog næsten uafhængigt indtil det via et giftermål i 1137 blev indlemmet i Aragonien. Trods det blev Catalonien i årene fremefter en stormagt i den vestlige del af middelhavsområdet. I 1479 blev Aragonien og dermed Catalonien samlet under de Katolske Monarker, Isabella og Ferdinand, som i 1492 forviste de sidste maurere fra halvøen og dermed gav startskuddet til Spanien, som vi kender det i dag. Catalonien var fra da en integreret del af landet, selvom der siden har været enkelte parenteser og perioder med større grad af selvstændighed såsom under den 2. Republik i årene 1931-1936.

Vi skal på denne rejse ind i Cataloniens flotteste og mest interessante egne, der hvor catalanernes fælles sjæl bedst kommer til udtryk.

Rejsen er først en lille Europa-tour. Vi kører gennem Midt- og Sydfrankrig med vindistrikterne Alsace, Bourgogne og Rhône, i hvis floddal vi flankeres af vinstokke på vores vej mod syd. Allerede inden vi når den fransk-spanske grænse, er vi i Catalonien. I hvert fald historisk og kulturelt set, da en stor del af Sydfrankrig i førnævnte storhedstid hørte under Catalonien, og det bærer området stadig præg af.

Vi nærmer os Pyrenæerne, som på 430 km rækker fra Biscayen til Middelhavet. I godt 400 meters højde passerer vi den østlige del af bjergene og kommer ind i Spanien, nærmere betegnet Catalonien.

Regionen er på 32.114 km². Indbyggertallet er på ca. 7,6 mio.

Her venter os et par afslappende dage i den charmerende badeby Roses, der ligger nær naturparken på pynten Cap de Creus. Vi skal naturligvis besøge den bizarre og fascinerende kunstner Salvador Dalís fødeby, Figueres, hvor han selv var med til at indrette sit museum i byens teater. Vi tager ligeledes på tur til Girona, som er en smuk og muromkranset by med rødder tilbage til de oprindelige indbyggere, ibererne.

Barcelona er modpolen til feriebyen. Vi tilbringer to nætter i regionens hovedby, som med forstæder tæller godt 5 mio. indbyggere. Vi bor i hjertet af byen, i det gamle gotiske kvarter med en labyrint af smalle gader, og vi besøger både kirken La Sagrada Familia og stadionet Camp Nou. Vi kører naturligvis også til det savtakkede bjerg Montserrat, som er hjemstedet for cataloniernes hjerteblod og skytshelgen, den sorte madonna.

Vi håber, at du som os bliver fascineret af Catalonien.

Oppe i Pyrenæerne tager vi afsked med regionen og hilser på lilleputstaten Andorra, som er på 467km².

Staten skulle være grundlagt af Karl den Store. Officielt var Andorra fra 1278 og helt indtil 1993 ledet af såkaldte samfyrster, som var biskoppen i den nærliggende spanske by Urgell og den franske præsident.

Undervejs har vi overnatninger på trestjernede Goya Park Hotel, beliggende blot 200 meter fra Middelhavet i Roses. I Barcelona bor vi på det centralt beliggende trestjernede hotel Barcelona House og i Andorra bor vi på firestjernede Andorra Panorama i Les Escaldes. Læs mere om hvert hotel på vores hjemmeside.

Vi glæder os til at se dig på denne fantastiske rundrejse.

1. og 2. dag: Danmark via Midttyskland til Frankrig
Rejsen går via Padborg til vores overnatningshotel i Tyskland. Vi ankommer midt på aftenen, hvor middagen venter. Efter morgenmaden fortsætter vi sydpå og oplever en charmerende bid af Frankrig, når vi kører igennem Alsace og Bourgogne. Vi overnatter i Bourgogne. Middag ved ankomst.

3. dag: Gennem Sydfrankrig til Roses i Nordspanien
En meget smuk køretur venter os gennem det sydfranske landskab. Vi passerer Lyon, Frankrigs tredjestørste by, hvor vi møder floden Rhône, følger den gennem dalen og kommer omkring Orange i Provence. Herfra fortsætter vi gennem Occitanien og en del af de gamle kathareres land mod vest, hvor vi kører parallelt med Middelhavet til Pyrenæerne. Så er vi i Spanien. Vi er i Catalonien. Efter yderligere en lille times tid ankommer vi til Roses. Vi bor få minutters gang fra vandet og er her i tre nætter.

4. dag: Udflugt til Figueres med Dalís museum
Udflugten denne dag går til Figueres, hvor vi skal besøge Salvador Dalís museum. Han blev født i Figueres i 1904, døde her i 1989. Dalí fik byens nedbrændte teater stillet til rådighed, og han ledede selv indretningen af et museum, i den bygning, hvor han selv i 1918 udstillede for første gang, bare 14 år gammel. Det blev indviet i 1974. Bygningen er i sig selv et bizart kunstværk med store æg og gudinder på taget og brødstykker i murværket. På tre etager finder vi en lang række af Dalís bedste malerier, skulpturer og skøre påfund. En surrealistisk verden, der i både udstillede værker og selve bygningen afspejler multikunstnerens nærmest absurd varierede talent. Salvador Dalí ligger stedt til hvile i en niche i museet. Her er også værker af andre kunstnere. Efter museumsbesøget og måske en slentretur i byen kører vi retur til Roses. Vi kan anbefale en sejltur om eftermiddagen rundt om halvøen Cap de Creus med de maleriske bugter eller til den betagende by Cadaques. Sejlturen købes lokalt.

5. dag: Girona
Vi skal også se Girona. Byen ligger ved Onyar-floden, hvori dens farverige huse spejler sig. Her bor ca. 100.000 mennesker. Historien går tilbage til iberernes tid, og under romernes tid var det en anseelig by, mens maurerne besad området i flere omgange mellem årene 715 og 1015. Fra 1100-tallet har man kendskab til et stort jødisk samfund her. Nogle historikere mener, at jøderne kom hertil lang tid før, men uanset årstallene er her i dag en smuk jødisk bydel i hjertet af selve den gamle bydel. Vi går en tur i byen og aflægger også katedralen et besøg. Byen er omkranset af en bymur, hvilket bidrager til det smukke bybillede. Med gode ben kan man trave en to kilometer smuk tur oppe på den og som belønning få et storslået skue over byen. Derefter er der tid på egen hånd til bl.a. at spise frokost og måske en is fra boden Rocambolesc, som brødrene Roca, der har én af verdens bedste restauranter, driver på én af gågaderne. Ud på eftermiddagen returnerer vi til Roses.

6. dag: Til Barcelona og sightseeing
Vi forlader feriebyen og kører direkte til Barcelona, hvor vi starter med en flot byrundtur i den store catalanske hovedby. Vi passerer den ene af byens tyrefægterarenaer La Monumental, hvor den sidste tyrefægtning blev afholdt i 2011. Tillader trafikken det, kommer vi forbi to af Antoni Gaudis bygningsværker på Passeig de Gracia. Den catalanske arkitekt har sat sit meget tydelige præg på sin hjemby med flere bygninger i denne specielle fortolkning af modernismen eller jugendstil, som vi også kalder den. Derefter kører vi omkring Plaza España op på bjerget Montjuïc. Det troner 185 meter over byen. Her er flere museer, flotte haver og også Det Olympiske Stadion, som blev opført i 1927 med henblik på verdensudstillingen i 1929. Det var dog først i 1992, Spaniens jubilæumsår, at det blev hjemmestadion for et OL. Fra bjerget kommer vi ned til byens kæmpestore havneområde. Her bliver der tid til frokost og check-in på hotellet. Vi bor centralt i det gotiske kvarter og tæt ved strøget La Rambla, havnen og katedralen. Vi arrangerer om eftermiddagen adgang til FC Barcelonas stadion Camp Nou. Navnet betyder den nye bane, og den var da også ny, da den åbnede tilbage i 1957. Dengang havde Camp Nou plads til 120.000 tilskuere, i dag godt 99.000, hvilket stadig gør det til Europas største stadion. Aftensmaden de to aftener i Barcelona er ikke inkluderet. Du er velkommen til at gå med rejselederen på en lokal restaurant.

7. dag: Barcelona til fods, besøg i La Sagrada Familia
Om formiddagen skal vi på en flot gåtur i centrum med vores rejseleder og lokalguide, og vi skal især koncentrere os om det charmerende gotiske kvarter. Undervejs ser vi rester fra romernes tid, vi kommer forbi katedralen og klostergården med de skræppende 13 gæs. Vi ser også kirken Santa María del Mar, der er så levende beskrevet i forfatteren Ildefonso Falcones roman Havets Katedral. Der vil også være tid til blot at nyde livet med en kop kaffe og udsigten til menneskemylderet på gaden eller på en af de mange charmerende pladser. La Sagrada Familia, Antoni Gaudis ufærdige kirke, bliver der naturligvis også mulighed for at besøge. Teknisk set er det ’kun’ en sognekirke, men hvilken sognekirke! Allerede når man nærmer sig kirken, fornemmer man, at dette er noget helt særligt. Modernisme mød katolicisme – og det i Gaudis genistreger. Når kirken er færdig, skal den have 18 tårne, det højeste er Jesus-tårnet på 170 meter, og fire facader prydet med scener fra bibelhistorien samt dyr og planter. Indvendig er den nok det nærmeste, man kan komme en arkitektonisk åbenbaring. La Sagrada Familia (den hellige familie) blev påbegyndt i 1882 og forventes nu færdig i 2026, hvilket er 100 året for arkitektens død. Han blev i øvrigt kørt over af en sporvogn, hvilket man ikke længere skal frygte. Skulle kirken ikke blive færdig til den planlagte tid, gør det ikke noget. Som Gaudí sagde: ”Min klient har ikke travlt.” Han refererede til Gud. Vi får en rundvisning omkring og også inde i kirken.

8. dag: Montserrat, besøg på vingård og til Andorra
Vi forlader Barcelona for denne gang og kører til det spektakulære bjergområde Montserrat, der til alle tider har været nærmest helligt for catalanerne. Montserratkan oversættes til det savtakkede bjerg, og det skyder nærmest umotiveret ryg i landskabet. Fra en nærliggende by tager vi tandhjulsbanen op på bjerget. Det når op i 1236 meters højde, mens målet for turen, klostret Monastir de Montserrat, ligger som mejslet ind i bjergsiden 725 meter oppe. Vi besøger det imponerende Benediktinerkloster, i hvis kirke vi kan overvære en messe. Her står Cataloniens skytshelgen, Den Sorte Madonna. En af myterne omkring den lyder, at evangelisten Lukas skulle have udskåret en træfigur af Jomfru Maria med Jesusbarnet i favnen, og denne figur bragte Skt. Peter i år 50 til Catalonien. Da maurerne efter at have krydset Gibraltarstrædet i år 711 også kom til dette område, blev statuen fragtet til Montserrat og gemt i den grotte, der findes lidt nedenfor klostret. Her skulle nogle hyrder i 880 have fundet statuen. Det var i en tid, hvor det meste af dagens Spanien kæmpede mod maurerne, og derfor tolkes fundet som et symbol på de kristnes kampe imod muslimerne. Den oprindelige statue er siden forsvundet, mens den statue, vi kender som La Moreneta, blev udskåret i 1100-tallet. Det er også på Montserrat, at vi finder det fantastiske drengekor, La Escolania, der er det længst eksisterende drengekor i verden. De synger, som man kunne forestille sig, at engle må synge. Vi spiser frokost på Montserrat, inden vi fortsætter vores rejse i retning af Andorra. Hen på eftermiddagen stopper vi op ved en lokal vingård for at høre om og også smage på egnens vin. Derfra går turen videre nordpå til Cadi-tunnelen, ind i den smukke dal La Cerdaña og fra Catalonien ind i Andorra. Vi ankommer først på aftenen til hotellet i Les Escaldes, hvor vi skal vi bo i to nætter.

9. dag: Andorra med udsigt til 2.500 meter høje bjergtoppe
Andorra er på størrelse med Falster, og landet har ca. 90.000 indbyggere. Det er det eneste land i verden, der har catalansk som hovedsprog, og møntfoden er euro, selvom landet ikke er med i EU. Vi er højt oppe i Pyrenæerne og kører om formiddagen en tur endnu længere op. Så langt op, som vejene og den eventuelle sne tillader for til fulde at kunne nyde den panoramiske udsigt over Andorras smukkeste bjergtoppe. Her er flere toppe på over 2.500 meter, og bjergenes gennemsnitshøjde er på 1996 meter, så her er smukt, og her er masser af frisk bjergluft. Vi gør også holdt i en lille bjergby, hvor der er en alpeagtig stemning iklædt sydeuropæisk charme. Tilbage i Les Escaldes, som er vokset sammen med hovedstaden Andorra de la Vella, er eftermiddagen til egen disposition. Såvel indkomstskat som moms på varer er minimale her, så man finder masser af varer af enhver art til helt andre priser, end vi kender fra det øvrige Europa.

10. dag: Fra Pyrenæerne til Orleans
Vi tager afsked med Andorra og kører ned fra Pyrenæerne på den franske side. På vej nordpå gennem det smukke centrale Frankrig kommer vi forbi Toulouse og Cahors, i hvis nærhed Dronning Margrethe ejer et vinslot. Vi overnatter omkring Orleans.

11. og 12. dag: Tyskland – Danmark
Hjemrejsen går forbi Paris og gennem Nordfrankrig, en bid af Belgien til vores overnatningshotel i Tyskland. Den næste dag videre mod Danmark.

Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711
Bestil rejsen online »

Højdepunkter

Middelhavskysten ved Roses
Barcelona med lokalguide
Det spektakulære Montserrat bjerg
Ramblaen og den ufuldendte kirke Sagrada Familia
Pyrenæerne med Andorra

Påstigningssteder

Jylland
Postnr.
Sted
Tid
Postnr.: 6000
Sted: Kolding Rutebilstationen, Mazantigade
Tid: 09:00
Postnr.: 6000
Sted: Kolding E45, Rasteplads Hylkedal Vest
Tid: 09:15
Postnr.: 6230
Sted: Rødekro E45, afk. 70b, v. Shell, Kometvej
Tid: 10:10
Postnr.: 6330
Sted: Padborg E45, afk. 76, OK , Lejrvejen
Tid: 10:30
Postnr.: 6500
Sted: Vojens Hammelev, OK, Lysbjergvej - Afk. 68
Tid: 09:50
Postnr.: 6600
Sted: Vejen Uno X, Vestermarksvej afk. 68
Tid: 08:55
Postnr.: 6700
Sted: Esbjerg busstop på Østre Gjesingvej ud for Elgiganten
Tid: 08:20
Postnr.: 6700
Sted: Esbjerg E20, v. afk. 73, Shell, Korskrovej 8
Tid: 08:30
Postnr.: 6800
Sted: Varde Borgpladsen
Tid: 08:00
Postnr.: 6900
Sted: Skjern Kulturhuset, Ranunkelvej (nordsiden af hallen)
Tid: 07:30
Postnr.: 6950
Sted: Ringkøbing ROFI-Centret, P-plads nærmest Kirkevej/Mergelvej
Tid: 07:10
Postnr.: 6990
Sted: Ulfborg Ulfborg Kirke, Herredsgade 12,
Tid: 06:50
Postnr.: 7000
Sted: Fredericia Rema 1000, Strevelinsvej
Tid: 08:55
Postnr.: 7100
Sted: Vejle Papuga Bus, Lundahl Nielsensvej 1, 7100 Vejle
Tid: 08:50
Postnr.: 7400
Sted: Herning Absalonsvej 2, Rema 1000
Tid: 07:55
Postnr.: 7500
Sted: Holstebro Banegården, Stationsvej
Tid: 06:30
Postnr.: 7600
Sted: Struer Struer Hallerne, Park Allé
Tid: 06:10
Postnr.: 7620
Sted: Lemvig P-plads ved søen, Enghavevej
Tid: 05:50
Postnr.: 7700
Sted: Thisted Havnen 12, v/pølsevogn
Tid: 05:25
Postnr.: 7800
Sted: Skive Banegården, Søndergade
Tid: 06:25
Postnr.: 7900
Sted: Nykøbing Mors Busterminal, Jernbanevej
Tid: 05:55
Postnr.: 8000
Sted: Aarhus ved Bilka (v. Cirkel K tank), Agerøvej
Tid: 07:40
Postnr.: 8600
Sted: Silkeborg Viborgvej - ud for Blomst & Gren, Balle Kirkeby
Tid: 07:25
Postnr.: 8660
Sted: Skanderborg Banegården, Banegårdspladsen
Tid: 08:05
Postnr.: 8700
Sted: Horsens Lund, Q8, Vrøndingvej afk. 56
Tid: 08:25
Postnr.: 8800
Sted: Viborg Eksercerpladsen bag biografen Fotorama.
Tid: 06:55
Postnr.: 8900
Sted: Randers Randers Arena, Fyensgade
Tid: 07:00
Postnr.: 9000
Sted: Aalborg Th. Sauersvej, Pendler P-Plads
Tid: 06:00
Postnr.: 9600
Sted: Haverslev Circle K (tidl: Shell), Industriparken afk. 33
Tid: 06:30
Postnr.: 9700
Sted: Brønderslev Q8 tankstation, Jerslevvej
Tid: 05:25
Postnr.: 9800
Sted: Hjørring Shell, Sprogøvej
Tid: 05:10
Fyn
Postnr.
Sted
Tid
Postnr.: 5250
Sted: Odense SV Bondovej ud for Lidl (afk.52)
Tid: 08:20
Postnr.: 5500
Sted: Middelfart P-Plads, Jyllandsvej ved afk. 58B, ved bus- og lastvognsparkering
Tid: 08:50
Postnr.: 5800
Sted: Nyborg Rutebilstationen, Banegårdsalléen
Tid: 07:50
Sjælland
Postnr.
Sted
Tid
Postnr.: 1570
Sted: København Banegårdspladsen v. hovedindgangen
Tid: 06:00
Postnr.: 2800
Sted: Lyngby Stationen, Jernbanepladsen 1
Tid: 05:35
Postnr.: 2840
Sted: Holte Stationen, Holte Stationsvej
Tid: 05:25
Postnr.: 3400
Sted: Hillerød Hillerød Station v. HT pladsen, Nordre Jernbanevej
Tid: 05:00
Postnr.: 3450
Sted: Blovstrød Circle K, Kongevejen
Tid: 05:10
Postnr.: 3460
Sted: Birkerød Stationen, Stationsvej
Tid: 05:15
Postnr.: 4000
Sted: Roskilde Stationen, Ny Østergade
Tid: 05:00
Postnr.: 4100
Sted: Ringsted E20, v. afk. 35, pendler P-plads, Østre Ringvej
Tid: 07:00
Postnr.: 4200
Sted: Slagelse Circle K, Trafikcenter Allé afk. 39
Tid: 07:20
Postnr.: 4220
Sted: Korsør Q8 Storebæltsvej afk. 43
Tid: 07:35
Postnr.: 4281
Sted: Gørlev Rema1000, Algade
Tid: 06:50
Postnr.: 4300
Sted: Holbæk Rtb.Stationen, Jernbanepladsen
Tid: 05:30
Postnr.: 4400
Sted: Kalundborg Rema1000, Slagelsevej
Tid: 06:30
Postnr.: 4450
Sted: Jyderup Holbækvej 33 (tidl. Euromaster)
Tid: 06:00
Postnr.: 4600
Sted: Ølby Stationen, Ølbycenter
Tid: 06:40

Hjemkomsttider

Jylland
Postnr.
Sted
Tid
Postnr.: 6000
Sted: Kolding Rutebilstationen, Mazantigade
Tid: 19:15
Postnr.: 6230
Sted: Rødekro E45, afk. 70b, v. Shell, Kometvej
Tid: 18:05
Postnr.: 6330
Sted: Padborg E45, afk. 76, OK , Lejrvejen
Tid: 17:45
Postnr.: 6500
Sted: Vojens Hammelev, OK, Lysbjergvej - Afk. 68
Tid: 18:40
Postnr.: 6600
Sted: Vejen Uno X, Vestermarksvej afk. 68
Tid: 19:15
Postnr.: 6700
Sted: Esbjerg E20, v. afk. 73, Shell, Korskrovej 8
Tid: 19:35
Postnr.: 6700
Sted: Esbjerg busstop på Østre Gjesingvej ud for Elgiganten
Tid: 19:50
Postnr.: 6800
Sted: Varde Borgpladsen
Tid: 20:10
Postnr.: 6900
Sted: Skjern Kulturhuset, Ranunkelvej (nordsiden af hallen)
Tid: 20:40
Postnr.: 6950
Sted: Ringkøbing ROFI-Centret, P-plads nærmest Kirkevej/Mergelvej
Tid: 21:00
Postnr.: 6990
Sted: Ulfborg Ulfborg Kirke, Herredsgade 12,
Tid: 21:20
Postnr.: 7000
Sted: Fredericia Rema 1000, Strevelinsvej
Tid: 19:20
Postnr.: 7100
Sted: Vejle Papuga Bus, Lundahl Nielsensvej 1, 7100 Vejle
Tid: 19:25
Postnr.: 7400
Sted: Herning Absalonsvej 2, Rema 1000
Tid: 20:20
Postnr.: 7500
Sted: Holstebro Banegården, Stationsvej
Tid: 21:40
Postnr.: 7600
Sted: Struer Struer Hallerne, Park Allé
Tid: 22:00
Postnr.: 7620
Sted: Lemvig P-plads ved søen, Enghavevej
Tid: 22:20
Postnr.: 7700
Sted: Thisted Havnen 12, v/pølsevogn
Tid: 22:50
Postnr.: 7800
Sted: Skive Banegården, Søndergade
Tid: 21:50
Postnr.: 7900
Sted: Nykøbing Mors Busterminal, Jernbanevej
Tid: 22:20
Postnr.: 8000
Sted: Aarhus ved Bilka (v. Cirkel K tank), Agerøvej
Tid: 20:35
Postnr.: 8600
Sted: Silkeborg Viborgvej - ud for Blomst & Gren, Balle Kirkeby
Tid: 20:50
Postnr.: 8660
Sted: Skanderborg Banegården, Banegårdspladsen
Tid: 20:10
Postnr.: 8700
Sted: Horsens Lund, Q8, Vrøndingvej afk. 56
Tid: 19:50
Postnr.: 8800
Sted: Viborg Eksercerpladsen bag biografen Fotorama.
Tid: 21:20
Postnr.: 8900
Sted: Randers Randers Arena, Fyensgade
Tid: 21:15
Postnr.: 9000
Sted: Aalborg Th. Sauersvej, Pendler P-Plads
Tid: 22:15
Postnr.: 9600
Sted: Haverslev Circle K (tidl: Shell), Industriparken afk. 33
Tid: 21:45
Postnr.: 9700
Sted: Brønderslev Q8 tankstation, Jerslevvej
Tid: 22:55
Postnr.: 9800
Sted: Hjørring Shell, Sprogøvej
Tid: 23:10
Fyn
Postnr.
Sted
Tid
Postnr.: 5250
Sted: Odense SV Bondovej ud for Lidl (afk.52)
Tid: 19:55
Postnr.: 5500
Sted: Middelfart P-Plads, Jyllandsvej ved afk. 58B, ved bus- og lastvognsparkering
Tid: 19:25
Postnr.: 5800
Sted: Nyborg Rutebilstationen, Banegårdsalléen
Tid: 20:25
Sjælland
Postnr.
Sted
Tid
Postnr.: 1570
Sted: København Banegårdspladsen v. hovedindgangen
Tid: 22:05
Postnr.: 2800
Sted: Lyngby Stationen, Jernbanepladsen 1
Tid: 22:30
Postnr.: 2840
Sted: Holte Stationen, Holte Stationsvej
Tid: 22:40
Postnr.: 3400
Sted: Hillerød Hillerød Station v. HT pladsen, Nordre Jernbanevej
Tid: 23:05
Postnr.: 3450
Sted: Blovstrød Circle K, Kongevejen
Tid: 22:55
Postnr.: 3460
Sted: Birkerød Stationen, Stationsvej
Tid: 22:50
Postnr.: 4000
Sted: Roskilde Stationen, Ny Østergade
Tid: 23:15
Postnr.: 4100
Sted: Ringsted E20, v. afk. 35, pendler P-plads, Østre Ringvej
Tid: 21:15
Postnr.: 4200
Sted: Slagelse Circle K, Trafikcenter Allé afk. 39
Tid: 20:55
Postnr.: 4220
Sted: Korsør Q8 Storebæltsvej afk. 43
Tid: 20:40
Postnr.: 4281
Sted: Gørlev Rema1000, Algade
Tid: 21:25
Postnr.: 4300
Sted: Holbæk Rtb.Stationen, Jernbanepladsen
Tid: 22:45
Postnr.: 4400
Sted: Kalundborg Rema1000, Slagelsevej
Tid: 21:45
Postnr.: 4450
Sted: Jyderup Holbækvej 33 (tidl. Euromaster)
Tid: 22:15
Postnr.: 4600
Sted: Ølby Stationen, Ølbycenter
Tid: 21:35
08.09.2019 - 09.09.2019
CPH Hotel Seeblick
Vis mere Vis mindre
Hotel: CPH Hotel Seeblick
09.09.2019 - 10.09.2019
Hotel Campanile Chalon-sur-Saone
Vis mere Vis mindre
Hotel: Hotel Campanile Chalon-sur-Saone
Hotellets hjemmeside: Link
10.09.2019 - 13.09.2019
Prestige Goya Park
Vis mere Vis mindre
Hotel: Prestige Goya Park
Hotellets hjemmeside: Link
13.09.2019 - 15.09.2019
Hotel Ronda House
Vis mere Vis mindre
Hotel: Hotel Ronda House
Hotellets hjemmeside: Link
15.09.2019 - 17.09.2019
Panorama
Vis mere Vis mindre
Hotel: Panorama
Hotellets hjemmeside: Link
17.09.2019 - 18.09.2019
Hotel de Originals Ambacia
Vis mere Vis mindre
Hotel: Hotel de Originals Ambacia
Hotellets hjemmeside: Link
18.09.2019 - 19.09.2019
PP-Hotel Grefrather Hof
Vis mere Vis mindre
Hotel: PP-Hotel Grefrather Hof
Hotellets hjemmeside: Link
Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 08.09.2019
Ankomst: 19.09.2019
Dage: 12 dage
Afrejse fra: Fyn, Jyl., Sjæ.
Pris fra: 10.195,-

Prisen inkluderer

Dansk rejseleder, buskørsel i ****bus, hotelophold med 10 x middag, 11 x morgenbuffet, lokalguide i Barcelona dag 7, 1 x frokost og 1 x vinsmagning dag 8, udflugter jf. rejseplan (ex. entréer), samt alle lovpligtige skatter og afgifter.


Tilkøb:
Entre og rundvisning La Sagrada Familia (voksen indtil 65 år): 217 kr.
Entre og rundvisning La Sagrada Familia (pensionist +65): 167 kr.
Frokostsandwich med kylling og bacon: 42 kr.
Frokostsandwich med skinke og ost: 42 kr.
Smurt rundstykke m. kaffe/te på afrejsedagen v. Kolding: 15 kr.
Udflugtsprogram, eksklusiv entréer: Inkluderet

 

Værelsestyper:

Enkeltværelse 12.095 Kr.
Dobbeltværelse 10.195 Kr.
3-sengsværelse 10.195 Kr.


Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 08.09.2019
Ankomst: 19.09.2019
Dage: 12 dage
Afrejse fra: Fyn, Jyl., Sjæ.
Pris fra: 10.195,-

Billeder - Catalonien, Andorra og Pyrenærerne

Velkommen på rejsen til Catalonien og Pyrenæerne
Flere billeder
Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 08.09.2019
Ankomst: 19.09.2019
Dage: 12 dage
Afrejse fra: Fyn, Jyl., Sjæ.
Pris fra: 10.195,-

Vis mindre
10.05.202021.05.202012 dage 7.795,-Fyn, Jyl., Sjæ.Vis mere
Rejseplan
Hotel
Prisinfo
Billeder

Med udgangspunkt i den populære ferieby Roses på Costa Brava tager vi fat på en dejlig rejse til et smukt og indholdsrigt område i det dejlige Nordspanien. Vi kombinerer på denne rejse muligheden for at dase i en liggestol med solen som lysende tilskuer, men også med muligheden for at tage med på super interessante udflugter i denne dejlige spanske landsdel. Man undgår ikke at blive fascineret af Catalonien. Her kan de det hele, og de har det hele. Lige fra skønne strande til betagende bjerge, kraftig rødvin og storby med kunst både på og uden for fodboldbanen. Vi har overnatninger på *** Prestige Goya Park beliggende blot 400 m fra Middelhavet i Roses. Hotellet har dejlige værelser med balkon, og desuden rummer hotellet en dejlig gårdhave med bar og swimmingpool. I hotellets restaurant tilbydes dejlig buffet, såvel morgen som aften. Se mere om hotellet på vores hjemmeside Vi glæder os til at se dig på denne fantastiske rundrejse.


Dagsprogram

1. og 2. dag: Danmark – Midttyskland – Frankrig
Rejsen går via Padborg til vores overnatningshotel i Sydvesttyskland. Vi ankommer midt på aftenen, hvor middagen venter. Efter morgenmaden fortsætter vi sydpå igennem Alsace og Bourgogne med overnatning ved Lyon. Middag ved ankomst.

3. dag: Via Pont du Gard til Roses i Nordspanien
En meget smuk køretur venter os gennem det sydfranske landskab, og dagens besøg på vejen er ved det verdensberømte akvædukt- og broanlæg Pont du Gard, som romerne anlagde for mere end 2000 år siden. Herfra går rejsen forbi Montpellier og langs med Middelhavet til Spanien og feriebyen Roses med dejlige strande. Ved ankomst indkvarteres vi, og herefter venter middagen i hotellets restaurant.

4. dag: Roses
Nyd dagen i Roses og kom godt tilrette på hotellet og i den dejlige kystby. Vi anbefaler også denne dag den flotte panoramasejltur rundt om halvøen Cap de Creus med de maleriske bugter. Sejlturen købes lokalt.

5. dag: Figueres og Dalís museum.
Udflugten går til Figueres, hvor vi skal besøge Salvador Dalí’s museum, som blev indviet i 1974. Dalí fik stillet byens nedbrændte teater til rådighed, og han ledede selv indretningen af et museum, som man uden at overdrive kan kalde "specielt". På tre etager finder vi, foruden en lang række af Dalí's bedste malerier, skulpturer og skøre påfund samt værker af andre kunstnere.

6. dag: Barcelona med lokal guide
Tidligt efter morgenmaden kører vi til Barcelona, den store catalanske hovedstad. I byens centrum skal vi på en flot gåtur i centrum med vores rejseleder og lokalguide. Vi skal især koncentrere os om det gotiske kvarter, hvor vi bl.a. ser katedralen og går gennem den smukke gamle bydel. Der vil være tid til at besøge museer eller blot nyde livet med en kop kaffe og udsigten til menneskemylderet på gaden eller ved strandpromenaden. Efter frokost er der mulighed for at besøge La Sagrada Familia. Entré og adgang bestilles hjemmefra. Vi er tilbage i Roses først på aftenen.

7. dag: Girona
Denne dag kan du tage med på udflugt til Girona, sammen med vores rejseleder, der bl.a. viser os den smukke katedral og den maleriske, indre bydel. Frokost på egen hånd, inden vi kører retur til Roses.

8. dag: Andorra i Pyrenæerne
Tidligt efter morgenmaden kører vi på en lang heldagstur til Andorra. Landet er specielt på mange måder. Man mener, at staten er grundlagt af Karl den Store og Andorra er på størrelse med Falster. Såvel indkomstskat som moms på varer, er minimale her. Derfor kan vi, udover at opleve naturen og kulturen, også finde masser af varer af enhver art til helt andre priser, end vi kender fra det øvrige Europa. Udover en panoramisk køretur til Andorras smukkeste bjergtoppe, er der naturligvis også tid på egen hånd til at shoppe i de mange butikker med produkter fra hele verden. Vi er tilbage i Roses først på aftenen.

9. dag: Afslapning i Roses eller med toget til Barcelona
Måske har du lyst til at nyde dagen i Roses og bare suge til dig af byen, middelhavet og atmosfæren. Fik du ikke nok af Barcelona forleden, kan du sammen med rejselederen tage toget til Barcelona og nyde endnu mere af storbyen. Togturen tager ca. et par timer hver vej. Togbillet t/r. er ikke inkluderet.

10. og 11. dag: Fra Roses via Alsace til Midttyskland
Efter en dejlig morgenbuffet, tager vi afsked med vores hotel og begynder den smukke hjemrejse langs Middelhavet og til vores hotel ved Besancon. Middag og overnatning. Næste dag slår vi et smut omkring én af de idylliske Alsace byer, hvor vi nyder en stund hen over frokost. Herfra til vores hotel i Midttyskland

12. dag: Hjemrejse
Vi forlader vores hotel og kører til vores udgangspunkter i Danmark.

Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711
Bestil rejsen online »

Højdepunkter

 • Populære Roses
 • Barcelona med lokalguide
 • Andorra i Pyrenæerne
 • Dejligt hotel i Roses

Påstigningssteder

Jylland
Postnr.
Sted
Tid
Postnr.: 6000
Sted: Kolding Rutebilstationen, Mazantigade
Tid: 09:00
Postnr.: 6000
Sted: Kolding E45, Rasteplads Hylkedal Vest
Tid: 09:15
Postnr.: 6230
Sted: Rødekro E45, afk. 70b, v. Shell, Kometvej
Tid: 10:10
Postnr.: 6330
Sted: Padborg E45, afk. 76, OK , Lejrvejen
Tid: 10:30
Postnr.: 6500
Sted: Vojens Hammelev, OK, Lysbjergvej - Afk. 68
Tid: 09:50
Postnr.: 6600
Sted: Vejen Uno X, Vestermarksvej afk. 68
Tid: 08:55
Postnr.: 6700
Sted: Esbjerg busstop på Østre Gjesingvej ud for Elgiganten
Tid: 08:20
Postnr.: 6700
Sted: Esbjerg E20, v. afk. 73, Shell, Korskrovej 8
Tid: 08:30
Postnr.: 6800
Sted: Varde Borgpladsen
Tid: 08:00
Postnr.: 6900
Sted: Skjern Kulturhuset, Ranunkelvej (nordsiden af hallen)
Tid: 07:30
Postnr.: 6950
Sted: Ringkøbing ROFI-Centret, P-plads nærmest Kirkevej/Mergelvej
Tid: 07:10
Postnr.: 6990
Sted: Ulfborg Ulfborg Kirke, Herredsgade 12,
Tid: 06:50
Postnr.: 7000
Sted: Fredericia Rema 1000, Strevelinsvej
Tid: 08:55
Postnr.: 7100
Sted: Vejle Papuga Bus, Lundahl Nielsensvej 1, 7100 Vejle
Tid: 08:50
Postnr.: 7400
Sted: Herning Absalonsvej 2, Rema 1000
Tid: 07:55
Postnr.: 7500
Sted: Holstebro Banegården, Stationsvej
Tid: 06:30
Postnr.: 7600
Sted: Struer Struer Hallerne, Park Allé
Tid: 06:10
Postnr.: 7620
Sted: Lemvig P-plads ved søen, Enghavevej
Tid: 05:50
Postnr.: 7700
Sted: Thisted Havnen 12, v/pølsevogn
Tid: 05:25
Postnr.: 7800
Sted: Skive Banegården, Søndergade
Tid: 06:25
Postnr.: 7900
Sted: Nykøbing Mors Busterminal, Jernbanevej
Tid: 05:55
Postnr.: 8000
Sted: Aarhus ved Bilka (v. Cirkel K tank), Agerøvej
Tid: 07:40
Postnr.: 8600
Sted: Silkeborg Viborgvej - ud for Blomst & Gren, Balle Kirkeby
Tid: 07:25
Postnr.: 8660
Sted: Skanderborg Banegården, Banegårdspladsen
Tid: 08:05
Postnr.: 8700
Sted: Horsens Lund, Q8, Vrøndingvej afk. 56
Tid: 08:25
Postnr.: 8800
Sted: Viborg Eksercerpladsen bag biografen Fotorama.
Tid: 06:55
Postnr.: 8900
Sted: Randers Randers Arena, Fyensgade
Tid: 07:00
Postnr.: 9000
Sted: Aalborg Th. Sauersvej, Pendler P-Plads
Tid: 06:00
Postnr.: 9600
Sted: Haverslev Circle K (tidl: Shell), Industriparken afk. 33
Tid: 06:30
Postnr.: 9700
Sted: Brønderslev Q8 tankstation, Jerslevvej
Tid: 05:25
Postnr.: 9800
Sted: Hjørring Shell, Sprogøvej
Tid: 05:10
Fyn
Postnr.
Sted
Tid
Postnr.: 5250
Sted: Odense SV Bondovej ud for Lidl (afk.52)
Tid: 08:20
Postnr.: 5500
Sted: Middelfart P-Plads, Jyllandsvej ved afk. 58B, ved bus- og lastvognsparkering
Tid: 08:50
Postnr.: 5800
Sted: Nyborg Rutebilstationen, Banegårdsalléen
Tid: 07:50
Sjælland
Postnr.
Sted
Tid
Postnr.: 1570
Sted: København Banegårdspladsen v. hovedindgangen
Tid: 06:00
Postnr.: 2800
Sted: Lyngby Stationen, Jernbanepladsen 1
Tid: 05:35
Postnr.: 2840
Sted: Holte Stationen, Holte Stationsvej
Tid: 05:25
Postnr.: 3400
Sted: Hillerød Hillerød Station v. HT pladsen, Nordre Jernbanevej
Tid: 05:00
Postnr.: 3450
Sted: Blovstrød Circle K, Kongevejen
Tid: 05:10
Postnr.: 3460
Sted: Birkerød Stationen, Stationsvej
Tid: 05:15
Postnr.: 4000
Sted: Roskilde Stationen, Ny Østergade
Tid: 05:00
Postnr.: 4100
Sted: Ringsted E20, v. afk. 35, pendler P-plads, Østre Ringvej
Tid: 07:00
Postnr.: 4200
Sted: Slagelse Circle K, Trafikcenter Allé afk. 39
Tid: 07:20
Postnr.: 4220
Sted: Korsør Q8 Storebæltsvej afk. 43
Tid: 07:35
Postnr.: 4281
Sted: Gørlev Rema1000, Algade
Tid: 06:50
Postnr.: 4300
Sted: Holbæk Rtb.Stationen, Jernbanepladsen
Tid: 05:30
Postnr.: 4400
Sted: Kalundborg Rema1000, Slagelsevej
Tid: 06:30
Postnr.: 4450
Sted: Jyderup Holbækvej 33 (tidl. Euromaster)
Tid: 06:00
Postnr.: 4600
Sted: Ølby Stationen, Ølbycenter
Tid: 06:40

Hjemkomsttider

Jylland
Postnr.
Sted
Tid
Postnr.: 6000
Sted: Kolding Rutebilstationen, Mazantigade
Tid: 19:15
Postnr.: 6230
Sted: Rødekro E45, afk. 70b, v. Shell, Kometvej
Tid: 18:05
Postnr.: 6330
Sted: Padborg E45, afk. 76, OK , Lejrvejen
Tid: 17:45
Postnr.: 6500
Sted: Vojens Hammelev, OK, Lysbjergvej - Afk. 68
Tid: 18:40
Postnr.: 6600
Sted: Vejen Uno X, Vestermarksvej afk. 68
Tid: 19:15
Postnr.: 6700
Sted: Esbjerg E20, v. afk. 73, Shell, Korskrovej 8
Tid: 19:35
Postnr.: 6700
Sted: Esbjerg busstop på Østre Gjesingvej ud for Elgiganten
Tid: 19:50
Postnr.: 6800
Sted: Varde Borgpladsen
Tid: 20:10
Postnr.: 6900
Sted: Skjern Kulturhuset, Ranunkelvej (nordsiden af hallen)
Tid: 20:40
Postnr.: 6950
Sted: Ringkøbing ROFI-Centret, P-plads nærmest Kirkevej/Mergelvej
Tid: 21:00
Postnr.: 6990
Sted: Ulfborg Ulfborg Kirke, Herredsgade 12,
Tid: 21:20
Postnr.: 7000
Sted: Fredericia Rema 1000, Strevelinsvej
Tid: 19:20
Postnr.: 7100
Sted: Vejle Papuga Bus, Lundahl Nielsensvej 1, 7100 Vejle
Tid: 19:25
Postnr.: 7400
Sted: Herning Absalonsvej 2, Rema 1000
Tid: 20:20
Postnr.: 7500
Sted: Holstebro Banegården, Stationsvej
Tid: 21:40
Postnr.: 7600
Sted: Struer Struer Hallerne, Park Allé
Tid: 22:00
Postnr.: 7620
Sted: Lemvig P-plads ved søen, Enghavevej
Tid: 22:20
Postnr.: 7700
Sted: Thisted Havnen 12, v/pølsevogn
Tid: 22:50
Postnr.: 7800
Sted: Skive Banegården, Søndergade
Tid: 21:50
Postnr.: 7900
Sted: Nykøbing Mors Busterminal, Jernbanevej
Tid: 22:20
Postnr.: 8000
Sted: Aarhus ved Bilka (v. Cirkel K tank), Agerøvej
Tid: 20:35
Postnr.: 8600
Sted: Silkeborg Viborgvej - ud for Blomst & Gren, Balle Kirkeby
Tid: 20:50
Postnr.: 8660
Sted: Skanderborg Banegården, Banegårdspladsen
Tid: 20:10
Postnr.: 8700
Sted: Horsens Lund, Q8, Vrøndingvej afk. 56
Tid: 19:50
Postnr.: 8800
Sted: Viborg Eksercerpladsen bag biografen Fotorama.
Tid: 21:20
Postnr.: 8900
Sted: Randers Randers Arena, Fyensgade
Tid: 21:15
Postnr.: 9000
Sted: Aalborg Th. Sauersvej, Pendler P-Plads
Tid: 22:15
Postnr.: 9600
Sted: Haverslev Circle K (tidl: Shell), Industriparken afk. 33
Tid: 21:45
Postnr.: 9700
Sted: Brønderslev Q8 tankstation, Jerslevvej
Tid: 22:55
Postnr.: 9800
Sted: Hjørring Shell, Sprogøvej
Tid: 23:10
Fyn
Postnr.
Sted
Tid
Postnr.: 5250
Sted: Odense SV Bondovej ud for Lidl (afk.52)
Tid: 19:55
Postnr.: 5500
Sted: Middelfart P-Plads, Jyllandsvej ved afk. 58B, ved bus- og lastvognsparkering
Tid: 19:25
Postnr.: 5800
Sted: Nyborg Rutebilstationen, Banegårdsalléen
Tid: 20:25
Sjælland
Postnr.
Sted
Tid
Postnr.: 1570
Sted: København Banegårdspladsen v. hovedindgangen
Tid: 22:05
Postnr.: 2800
Sted: Lyngby Stationen, Jernbanepladsen 1
Tid: 22:30
Postnr.: 2840
Sted: Holte Stationen, Holte Stationsvej
Tid: 22:40
Postnr.: 3400
Sted: Hillerød Hillerød Station v. HT pladsen, Nordre Jernbanevej
Tid: 23:05
Postnr.: 3450
Sted: Blovstrød Circle K, Kongevejen
Tid: 22:55
Postnr.: 3460
Sted: Birkerød Stationen, Stationsvej
Tid: 22:50
Postnr.: 4000
Sted: Roskilde Stationen, Ny Østergade
Tid: 23:15
Postnr.: 4100
Sted: Ringsted E20, v. afk. 35, pendler P-plads, Østre Ringvej
Tid: 21:15
Postnr.: 4200
Sted: Slagelse Circle K, Trafikcenter Allé afk. 39
Tid: 20:55
Postnr.: 4220
Sted: Korsør Q8 Storebæltsvej afk. 43
Tid: 20:40
Postnr.: 4281
Sted: Gørlev Rema1000, Algade
Tid: 21:25
Postnr.: 4300
Sted: Holbæk Rtb.Stationen, Jernbanepladsen
Tid: 22:45
Postnr.: 4400
Sted: Kalundborg Rema1000, Slagelsevej
Tid: 21:45
Postnr.: 4450
Sted: Jyderup Holbækvej 33 (tidl. Euromaster)
Tid: 22:15
Postnr.: 4600
Sted: Ølby Stationen, Ølbycenter
Tid: 21:35
10.05.2020 - 11.05.2020
wyndham Garden Düsseldorf Mettmann
Vis mere Vis mindre
Hotel: wyndham Garden Düsseldorf Mettmann
Hotellets hjemmeside: Link
11.05.2020 - 12.05.2020
Campanile Hotel & Restaurant Lyon Ouest-Tassin
Vis mere Vis mindre
Hotel: Campanile Hotel & Restaurant Lyon Ouest-Tassin
Hotellets hjemmeside: Link
12.05.2020 - 19.05.2020
Prestige Goya Park
Vis mere Vis mindre
Hotel: Prestige Goya Park
Hotellets hjemmeside: Link
19.05.2020 - 20.05.2020
Comfort Hotel Montluçon
Vis mere Vis mindre
Hotel: Comfort Hotel Montluçon
Hotellets hjemmeside: Link
20.05.2020 - 21.05.2020
Riis Rejser
Vis mere Vis mindre
Hotel: Riis Rejser
Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 10.05.2020
Ankomst: 21.05.2020
Dage: 12 dage
Afrejse fra: Fyn, Jyl., Sjæ.
Pris fra: 7.795,-

Prisen inkluderer

Dansk rejseleder, buskørsel i ****bus, hotelophold med 11 x middag, 11 x morgenbuffet, lokalguide i Barcelona, udflugter jf. rejseplan (ex. entréer), samt alle lovpligtige skatter og afgifter.

 


Tilkøb:
Frokostsandwich med kylling og bacon: 42 kr.
Frokostsandwich med skinke og ost: 42 kr.
Smurt rundstykke m. kaffe/te på afrejsedagen v. Kolding: 15 kr.
Udflugtsprogram, eksklusiv entréer: Inkluderet

 

Værelsestyper:

Enkeltværelse 9.795 Kr.
Dobbeltværelse 7.795 Kr.
3-sengsværelse 7.795 Kr.


Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 10.05.2020
Ankomst: 21.05.2020
Dage: 12 dage
Afrejse fra: Fyn, Jyl., Sjæ.
Pris fra: 7.795,-

Billeder - Catalonien, Andorra og Pyrenærerne

Velkommen på rejsen til Catalonien og Pyrenæerne
Flere billeder
Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 10.05.2020
Ankomst: 21.05.2020
Dage: 12 dage
Afrejse fra: Fyn, Jyl., Sjæ.
Pris fra: 7.795,-

Vis mindre
31.05.202011.06.202012 dage 7.795,-Fyn, Jyl., Sjæ.Vis mere
Rejseplan
Hotel
Prisinfo
Billeder

Med udgangspunkt i den populære ferieby Roses på Costa Brava tager vi fat på en dejlig rejse til et smukt og indholdsrigt område i det dejlige Nordspanien. Vi kombinerer på denne rejse muligheden for at dase i en liggestol med solen som lysende tilskuer, men også med muligheden for at tage med på super interessante udflugter i denne dejlige spanske landsdel. Man undgår ikke at blive fascineret af Catalonien. Her kan de det hele, og de har det hele. Lige fra skønne strande til betagende bjerge, kraftig rødvin og storby med kunst både på og uden for fodboldbanen. Vi har overnatninger på *** Prestige Goya Park beliggende blot 400 m fra Middelhavet i Roses. Hotellet har dejlige værelser med balkon, og desuden rummer hotellet en dejlig gårdhave med bar og swimmingpool. I hotellets restaurant tilbydes dejlig buffet, såvel morgen som aften. Se mere om hotellet på vores hjemmeside Vi glæder os til at se dig på denne fantastiske rundrejse.


Dagsprogram

1. og 2. dag: Danmark – Midttyskland – Frankrig
Rejsen går via Padborg til vores overnatningshotel i Sydvesttyskland. Vi ankommer midt på aftenen, hvor middagen venter. Efter morgenmaden fortsætter vi sydpå igennem Alsace og Bourgogne med overnatning ved Lyon. Middag ved ankomst.

3. dag: Via Pont du Gard til Roses i Nordspanien
En meget smuk køretur venter os gennem det sydfranske landskab, og dagens besøg på vejen er ved det verdensberømte akvædukt- og broanlæg Pont du Gard, som romerne anlagde for mere end 2000 år siden. Herfra går rejsen forbi Montpellier og langs med Middelhavet til Spanien og feriebyen Roses med dejlige strande. Ved ankomst indkvarteres vi, og herefter venter middagen i hotellets restaurant.

4. dag: Roses
Nyd dagen i Roses og kom godt tilrette på hotellet og i den dejlige kystby. Vi anbefaler også denne dag den flotte panoramasejltur rundt om halvøen Cap de Creus med de maleriske bugter. Sejlturen købes lokalt.

5. dag: Figueres og Dalís museum.
Udflugten går til Figueres, hvor vi skal besøge Salvador Dalí’s museum, som blev indviet i 1974. Dalí fik stillet byens nedbrændte teater til rådighed, og han ledede selv indretningen af et museum, som man uden at overdrive kan kalde "specielt". På tre etager finder vi, foruden en lang række af Dalí's bedste malerier, skulpturer og skøre påfund samt værker af andre kunstnere.

6. dag: Barcelona med lokal guide
Tidligt efter morgenmaden kører vi til Barcelona, den store catalanske hovedstad. I byens centrum skal vi på en flot gåtur i centrum med vores rejseleder og lokalguide. Vi skal især koncentrere os om det gotiske kvarter, hvor vi bl.a. ser katedralen og går gennem den smukke gamle bydel. Der vil være tid til at besøge museer eller blot nyde livet med en kop kaffe og udsigten til menneskemylderet på gaden eller ved strandpromenaden. Efter frokost er der mulighed for at besøge La Sagrada Familia. Entré og adgang bestilles hjemmefra. Vi er tilbage i Roses først på aftenen.

7. dag: Girona
Denne dag kan du tage med på udflugt til Girona, sammen med vores rejseleder, der bl.a. viser os den smukke katedral og den maleriske, indre bydel. Frokost på egen hånd, inden vi kører retur til Roses.

8. dag: Andorra i Pyrenæerne
Tidligt efter morgenmaden kører vi på en lang heldagstur til Andorra. Landet er specielt på mange måder. Man mener, at staten er grundlagt af Karl den Store og Andorra er på størrelse med Falster. Såvel indkomstskat som moms på varer, er minimale her. Derfor kan vi, udover at opleve naturen og kulturen, også finde masser af varer af enhver art til helt andre priser, end vi kender fra det øvrige Europa. Udover en panoramisk køretur til Andorras smukkeste bjergtoppe, er der naturligvis også tid på egen hånd til at shoppe i de mange butikker med produkter fra hele verden. Vi er tilbage i Roses først på aftenen.

9. dag: Afslapning i Roses eller med toget til Barcelona
Måske har du lyst til at nyde dagen i Roses og bare suge til dig af byen, middelhavet og atmosfæren. Fik du ikke nok af Barcelona forleden, kan du sammen med rejselederen tage toget til Barcelona og nyde endnu mere af storbyen. Togturen tager ca. et par timer hver vej. Togbillet t/r. er ikke inkluderet.

10. og 11. dag: Fra Roses via Alsace til Midttyskland
Efter en dejlig morgenbuffet, tager vi afsked med vores hotel og begynder den smukke hjemrejse langs Middelhavet og til vores hotel ved Besancon. Middag og overnatning. Næste dag slår vi et smut omkring én af de idylliske Alsace byer, hvor vi nyder en stund hen over frokost. Herfra til vores hotel i Midttyskland

12. dag: Hjemrejse
Vi forlader vores hotel og kører til vores udgangspunkter i Danmark.

Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711
Bestil rejsen online »

Højdepunkter

 • Populære Roses
 • Barcelona med lokalguide
 • Andorra i Pyrenæerne
 • Dejligt hotel i Roses

Påstigningssteder

Jylland
Postnr.
Sted
Tid
Postnr.: 6000
Sted: Kolding Rutebilstationen, Mazantigade
Tid: 09:00
Postnr.: 6000
Sted: Kolding E45, Rasteplads Hylkedal Vest
Tid: 09:15
Postnr.: 6230
Sted: Rødekro E45, afk. 70b, v. Shell, Kometvej
Tid: 10:10
Postnr.: 6330
Sted: Padborg E45, afk. 76, OK , Lejrvejen
Tid: 10:30
Postnr.: 6500
Sted: Vojens Hammelev, OK, Lysbjergvej - Afk. 68
Tid: 09:50
Postnr.: 6600
Sted: Vejen Uno X, Vestermarksvej afk. 68
Tid: 08:55
Postnr.: 6700
Sted: Esbjerg busstop på Østre Gjesingvej ud for Elgiganten
Tid: 08:20
Postnr.: 6700
Sted: Esbjerg E20, v. afk. 73, Shell, Korskrovej 8
Tid: 08:30
Postnr.: 6800
Sted: Varde Borgpladsen
Tid: 08:00
Postnr.: 6900
Sted: Skjern Kulturhuset, Ranunkelvej (nordsiden af hallen)
Tid: 07:30
Postnr.: 6950
Sted: Ringkøbing ROFI-Centret, P-plads nærmest Kirkevej/Mergelvej
Tid: 07:10
Postnr.: 6990
Sted: Ulfborg Ulfborg Kirke, Herredsgade 12,
Tid: 06:50
Postnr.: 7000
Sted: Fredericia Rema 1000, Strevelinsvej
Tid: 08:55
Postnr.: 7100
Sted: Vejle Papuga Bus, Lundahl Nielsensvej 1, 7100 Vejle
Tid: 08:50
Postnr.: 7400
Sted: Herning Absalonsvej 2, Rema 1000
Tid: 07:55
Postnr.: 7500
Sted: Holstebro Banegården, Stationsvej
Tid: 06:30
Postnr.: 7600
Sted: Struer Struer Hallerne, Park Allé
Tid: 06:10
Postnr.: 7620
Sted: Lemvig P-plads ved søen, Enghavevej
Tid: 05:50
Postnr.: 7700
Sted: Thisted Havnen 12, v/pølsevogn
Tid: 05:25
Postnr.: 7800
Sted: Skive Banegården, Søndergade
Tid: 06:25
Postnr.: 7900
Sted: Nykøbing Mors Busterminal, Jernbanevej
Tid: 05:55
Postnr.: 8000
Sted: Aarhus ved Bilka (v. Cirkel K tank), Agerøvej
Tid: 07:40
Postnr.: 8600
Sted: Silkeborg Viborgvej - ud for Blomst & Gren, Balle Kirkeby
Tid: 07:25
Postnr.: 8660
Sted: Skanderborg Banegården, Banegårdspladsen
Tid: 08:05
Postnr.: 8700
Sted: Horsens Lund, Q8, Vrøndingvej afk. 56
Tid: 08:25
Postnr.: 8800
Sted: Viborg Eksercerpladsen bag biografen Fotorama.
Tid: 06:55
Postnr.: 8900
Sted: Randers Randers Arena, Fyensgade
Tid: 07:00
Postnr.: 9000
Sted: Aalborg Th. Sauersvej, Pendler P-Plads
Tid: 06:00
Postnr.: 9600
Sted: Haverslev Circle K (tidl: Shell), Industriparken afk. 33
Tid: 06:30
Postnr.: 9700
Sted: Brønderslev Q8 tankstation, Jerslevvej
Tid: 05:25
Postnr.: 9800
Sted: Hjørring Shell, Sprogøvej
Tid: 05:10
Fyn
Postnr.
Sted
Tid
Postnr.: 5250
Sted: Odense SV Bondovej ud for Lidl (afk.52)
Tid: 08:20
Postnr.: 5500
Sted: Middelfart P-Plads, Jyllandsvej ved afk. 58B, ved bus- og lastvognsparkering
Tid: 08:50
Postnr.: 5800
Sted: Nyborg Rutebilstationen, Banegårdsalléen
Tid: 07:50
Sjælland
Postnr.
Sted
Tid
Postnr.: 1570
Sted: København Banegårdspladsen v. hovedindgangen
Tid: 06:00
Postnr.: 2800
Sted: Lyngby Stationen, Jernbanepladsen 1
Tid: 05:35
Postnr.: 2840
Sted: Holte Stationen, Holte Stationsvej
Tid: 05:25
Postnr.: 3400
Sted: Hillerød Hillerød Station v. HT pladsen, Nordre Jernbanevej
Tid: 05:00
Postnr.: 3450
Sted: Blovstrød Circle K, Kongevejen
Tid: 05:10
Postnr.: 3460
Sted: Birkerød Stationen, Stationsvej
Tid: 05:15
Postnr.: 4000
Sted: Roskilde Stationen, Ny Østergade
Tid: 05:00
Postnr.: 4100
Sted: Ringsted E20, v. afk. 35, pendler P-plads, Østre Ringvej
Tid: 07:00
Postnr.: 4200
Sted: Slagelse Circle K, Trafikcenter Allé afk. 39
Tid: 07:20
Postnr.: 4220
Sted: Korsør Q8 Storebæltsvej afk. 43
Tid: 07:35
Postnr.: 4281
Sted: Gørlev Rema1000, Algade
Tid: 06:50
Postnr.: 4300
Sted: Holbæk Rtb.Stationen, Jernbanepladsen
Tid: 05:30
Postnr.: 4400
Sted: Kalundborg Rema1000, Slagelsevej
Tid: 06:30
Postnr.: 4450
Sted: Jyderup Holbækvej 33 (tidl. Euromaster)
Tid: 06:00
Postnr.: 4600
Sted: Ølby Stationen, Ølbycenter
Tid: 06:40

Hjemkomsttider

Jylland
Postnr.
Sted
Tid
Postnr.: 6000
Sted: Kolding Rutebilstationen, Mazantigade
Tid: 19:15
Postnr.: 6230
Sted: Rødekro E45, afk. 70b, v. Shell, Kometvej
Tid: 18:05
Postnr.: 6330
Sted: Padborg E45, afk. 76, OK , Lejrvejen
Tid: 17:45
Postnr.: 6500
Sted: Vojens Hammelev, OK, Lysbjergvej - Afk. 68
Tid: 18:40
Postnr.: 6600
Sted: Vejen Uno X, Vestermarksvej afk. 68
Tid: 19:15
Postnr.: 6700
Sted: Esbjerg E20, v. afk. 73, Shell, Korskrovej 8
Tid: 19:35
Postnr.: 6700
Sted: Esbjerg busstop på Østre Gjesingvej ud for Elgiganten
Tid: 19:50
Postnr.: 6800
Sted: Varde Borgpladsen
Tid: 20:10
Postnr.: 6900
Sted: Skjern Kulturhuset, Ranunkelvej (nordsiden af hallen)
Tid: 20:40
Postnr.: 6950
Sted: Ringkøbing ROFI-Centret, P-plads nærmest Kirkevej/Mergelvej
Tid: 21:00
Postnr.: 6990
Sted: Ulfborg Ulfborg Kirke, Herredsgade 12,
Tid: 21:20
Postnr.: 7000
Sted: Fredericia Rema 1000, Strevelinsvej
Tid: 19:20
Postnr.: 7100
Sted: Vejle Papuga Bus, Lundahl Nielsensvej 1, 7100 Vejle
Tid: 19:25
Postnr.: 7400
Sted: Herning Absalonsvej 2, Rema 1000
Tid: 20:20
Postnr.: 7500
Sted: Holstebro Banegården, Stationsvej
Tid: 21:40
Postnr.: 7600
Sted: Struer Struer Hallerne, Park Allé
Tid: 22:00
Postnr.: 7620
Sted: Lemvig P-plads ved søen, Enghavevej
Tid: 22:20
Postnr.: 7700
Sted: Thisted Havnen 12, v/pølsevogn
Tid: 22:50
Postnr.: 7800
Sted: Skive Banegården, Søndergade
Tid: 21:50
Postnr.: 7900
Sted: Nykøbing Mors Busterminal, Jernbanevej
Tid: 22:20
Postnr.: 8000
Sted: Aarhus ved Bilka (v. Cirkel K tank), Agerøvej
Tid: 20:35
Postnr.: 8600
Sted: Silkeborg Viborgvej - ud for Blomst & Gren, Balle Kirkeby
Tid: 20:50
Postnr.: 8660
Sted: Skanderborg Banegården, Banegårdspladsen
Tid: 20:10
Postnr.: 8700
Sted: Horsens Lund, Q8, Vrøndingvej afk. 56
Tid: 19:50
Postnr.: 8800
Sted: Viborg Eksercerpladsen bag biografen Fotorama.
Tid: 21:20
Postnr.: 8900
Sted: Randers Randers Arena, Fyensgade
Tid: 21:15
Postnr.: 9000
Sted: Aalborg Th. Sauersvej, Pendler P-Plads
Tid: 22:15
Postnr.: 9600
Sted: Haverslev Circle K (tidl: Shell), Industriparken afk. 33
Tid: 21:45
Postnr.: 9700
Sted: Brønderslev Q8 tankstation, Jerslevvej
Tid: 22:55
Postnr.: 9800
Sted: Hjørring Shell, Sprogøvej
Tid: 23:10
Fyn
Postnr.
Sted
Tid
Postnr.: 5250
Sted: Odense SV Bondovej ud for Lidl (afk.52)
Tid: 19:55
Postnr.: 5500
Sted: Middelfart P-Plads, Jyllandsvej ved afk. 58B, ved bus- og lastvognsparkering
Tid: 19:25
Postnr.: 5800
Sted: Nyborg Rutebilstationen, Banegårdsalléen
Tid: 20:25
Sjælland
Postnr.
Sted
Tid
Postnr.: 1570
Sted: København Banegårdspladsen v. hovedindgangen
Tid: 22:05
Postnr.: 2800
Sted: Lyngby Stationen, Jernbanepladsen 1
Tid: 22:30
Postnr.: 2840
Sted: Holte Stationen, Holte Stationsvej
Tid: 22:40
Postnr.: 3400
Sted: Hillerød Hillerød Station v. HT pladsen, Nordre Jernbanevej
Tid: 23:05
Postnr.: 3450
Sted: Blovstrød Circle K, Kongevejen
Tid: 22:55
Postnr.: 3460
Sted: Birkerød Stationen, Stationsvej
Tid: 22:50
Postnr.: 4000
Sted: Roskilde Stationen, Ny Østergade
Tid: 23:15
Postnr.: 4100
Sted: Ringsted E20, v. afk. 35, pendler P-plads, Østre Ringvej
Tid: 21:15
Postnr.: 4200
Sted: Slagelse Circle K, Trafikcenter Allé afk. 39
Tid: 20:55
Postnr.: 4220
Sted: Korsør Q8 Storebæltsvej afk. 43
Tid: 20:40
Postnr.: 4281
Sted: Gørlev Rema1000, Algade
Tid: 21:25
Postnr.: 4300
Sted: Holbæk Rtb.Stationen, Jernbanepladsen
Tid: 22:45
Postnr.: 4400
Sted: Kalundborg Rema1000, Slagelsevej
Tid: 21:45
Postnr.: 4450
Sted: Jyderup Holbækvej 33 (tidl. Euromaster)
Tid: 22:15
Postnr.: 4600
Sted: Ølby Stationen, Ølbycenter
Tid: 21:35
31.05.2020 - 01.06.2020
PP-Hotel Grefrather Hof
Vis mere Vis mindre
Hotel: PP-Hotel Grefrather Hof
Hotellets hjemmeside: Link
01.06.2020 - 02.06.2020
Campanile Hotel & Restaurant Lyon Ouest-Tassin
Vis mere Vis mindre
Hotel: Campanile Hotel & Restaurant Lyon Ouest-Tassin
Hotellets hjemmeside: Link
02.06.2020 - 09.06.2020
Prestige Goya Park
Vis mere Vis mindre
Hotel: Prestige Goya Park
Hotellets hjemmeside: Link
09.06.2020 - 10.06.2020
Comfort Hotel Montluçon
Vis mere Vis mindre
Hotel: Comfort Hotel Montluçon
Hotellets hjemmeside: Link
10.06.2020 - 11.06.2020
Riis Rejser
Vis mere Vis mindre
Hotel: Riis Rejser
Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 31.05.2020
Ankomst: 11.06.2020
Dage: 12 dage
Afrejse fra: Fyn, Jyl., Sjæ.
Pris fra: 7.795,-

Prisen inkluderer

Dansk rejseleder, buskørsel i ****bus, hotelophold med 11 x middag, 11 x morgenbuffet, lokalguide i Barcelona, udflugter jf. rejseplan (ex. entréer), samt alle lovpligtige skatter og afgifter.

 


Tilkøb:
Frokostsandwich med kylling og bacon: 42 kr.
Frokostsandwich med skinke og ost: 42 kr.
Smurt rundstykke m. kaffe/te på afrejsedagen v. Kolding: 15 kr.
Udflugtsprogram, eksklusiv entréer: Inkluderet

 

Værelsestyper:

Enkeltværelse 9.795 Kr.
Dobbeltværelse 7.795 Kr.
3-sengsværelse 7.795 Kr.


Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 31.05.2020
Ankomst: 11.06.2020
Dage: 12 dage
Afrejse fra: Fyn, Jyl., Sjæ.
Pris fra: 7.795,-

Billeder - Catalonien, Andorra og Pyrenærerne

Velkommen på rejsen til Catalonien og Pyrenæerne
Flere billeder
Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 31.05.2020
Ankomst: 11.06.2020
Dage: 12 dage
Afrejse fra: Fyn, Jyl., Sjæ.
Pris fra: 7.795,-

Vis mindre
13.09.202024.09.202012 dage 8.195,-Fyn, Jyl., Sjæ.Vis mere
Rejseplan
Hotel
Prisinfo
Billeder

Med udgangspunkt i den populære ferieby Roses på Costa Brava tager vi fat på en dejlig rejse til et smukt og indholdsrigt område i det dejlige Nordspanien. Vi kombinerer på denne rejse muligheden for at dase i en liggestol med solen som lysende tilskuer, men også med muligheden for at tage med på super interessante udflugter i denne dejlige spanske landsdel. Man undgår ikke at blive fascineret af Catalonien. Her kan de det hele, og de har det hele. Lige fra skønne strande til betagende bjerge, kraftig rødvin og storby med kunst både på og uden for fodboldbanen. Vi har overnatninger på *** Prestige Goya Park beliggende blot 400 m fra Middelhavet i Roses. Hotellet har dejlige værelser med balkon, og desuden rummer hotellet en dejlig gårdhave med bar og swimmingpool. I hotellets restaurant tilbydes dejlig buffet, såvel morgen som aften. Se mere om hotellet på vores hjemmeside Vi glæder os til at se dig på denne fantastiske rundrejse.


Dagsprogram

1. og 2. dag: Danmark – Midttyskland – Frankrig
Rejsen går via Padborg til vores overnatningshotel i Sydvesttyskland. Vi ankommer midt på aftenen, hvor middagen venter. Efter morgenmaden fortsætter vi sydpå igennem Alsace og Bourgogne med overnatning ved Lyon. Middag ved ankomst.

3. dag: Via Pont du Gard til Roses i Nordspanien
En meget smuk køretur venter os gennem det sydfranske landskab, og dagens besøg på vejen er ved det verdensberømte akvædukt- og broanlæg Pont du Gard, som romerne anlagde for mere end 2000 år siden. Herfra går rejsen forbi Montpellier og langs med Middelhavet til Spanien og feriebyen Roses med dejlige strande. Ved ankomst indkvarteres vi, og herefter venter middagen i hotellets restaurant.

4. dag: Roses
Nyd dagen i Roses og kom godt tilrette på hotellet og i den dejlige kystby. Vi anbefaler også denne dag den flotte panoramasejltur rundt om halvøen Cap de Creus med de maleriske bugter. Sejlturen købes lokalt.

5. dag: Figueres og Dalís museum.
Udflugten går til Figueres, hvor vi skal besøge Salvador Dalí’s museum, som blev indviet i 1974. Dalí fik stillet byens nedbrændte teater til rådighed, og han ledede selv indretningen af et museum, som man uden at overdrive kan kalde "specielt". På tre etager finder vi, foruden en lang række af Dalí's bedste malerier, skulpturer og skøre påfund samt værker af andre kunstnere.

6. dag: Barcelona med lokal guide
Tidligt efter morgenmaden kører vi til Barcelona, den store catalanske hovedstad. I byens centrum skal vi på en flot gåtur i centrum med vores rejseleder og lokalguide. Vi skal især koncentrere os om det gotiske kvarter, hvor vi bl.a. ser katedralen og går gennem den smukke gamle bydel. Der vil være tid til at besøge museer eller blot nyde livet med en kop kaffe og udsigten til menneskemylderet på gaden eller ved strandpromenaden. Efter frokost er der mulighed for at besøge La Sagrada Familia. Entré og adgang bestilles hjemmefra. Vi er tilbage i Roses først på aftenen.

7. dag: Girona
Denne dag kan du tage med på udflugt til Girona, sammen med vores rejseleder, der bl.a. viser os den smukke katedral og den maleriske, indre bydel. Frokost på egen hånd, inden vi kører retur til Roses.

8. dag: Andorra i Pyrenæerne
Tidligt efter morgenmaden kører vi på en lang heldagstur til Andorra. Landet er specielt på mange måder. Man mener, at staten er grundlagt af Karl den Store og Andorra er på størrelse med Falster. Såvel indkomstskat som moms på varer, er minimale her. Derfor kan vi, udover at opleve naturen og kulturen, også finde masser af varer af enhver art til helt andre priser, end vi kender fra det øvrige Europa. Udover en panoramisk køretur til Andorras smukkeste bjergtoppe, er der naturligvis også tid på egen hånd til at shoppe i de mange butikker med produkter fra hele verden. Vi er tilbage i Roses først på aftenen.

9. dag: Afslapning i Roses eller med toget til Barcelona
Måske har du lyst til at nyde dagen i Roses og bare suge til dig af byen, middelhavet og atmosfæren. Fik du ikke nok af Barcelona forleden, kan du sammen med rejselederen tage toget til Barcelona og nyde endnu mere af storbyen. Togturen tager ca. et par timer hver vej. Togbillet t/r. er ikke inkluderet.

10. og 11. dag: Fra Roses via Alsace til Midttyskland
Efter en dejlig morgenbuffet, tager vi afsked med vores hotel og begynder den smukke hjemrejse langs Middelhavet og til vores hotel ved Besancon. Middag og overnatning. Næste dag slår vi et smut omkring én af de idylliske Alsace byer, hvor vi nyder en stund hen over frokost. Herfra til vores hotel i Midttyskland

12. dag: Hjemrejse
Vi forlader vores hotel og kører til vores udgangspunkter i Danmark.

Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711
Bestil rejsen online »

Højdepunkter

 • Populære Roses
 • Barcelona med lokalguide
 • Andorra i Pyrenæerne
 • Dejligt hotel i Roses

Påstigningssteder

Jylland
Postnr.
Sted
Tid
Postnr.: 6000
Sted: Kolding Rutebilstationen, Mazantigade
Tid: 09:00
Postnr.: 6000
Sted: Kolding E45, Rasteplads Hylkedal Vest
Tid: 09:15
Postnr.: 6230
Sted: Rødekro E45, afk. 70b, v. Shell, Kometvej
Tid: 10:10
Postnr.: 6330
Sted: Padborg E45, afk. 76, OK , Lejrvejen
Tid: 10:30
Postnr.: 6500
Sted: Vojens Hammelev, OK, Lysbjergvej - Afk. 68
Tid: 09:50
Postnr.: 6600
Sted: Vejen Uno X, Vestermarksvej afk. 68
Tid: 08:55
Postnr.: 6700
Sted: Esbjerg busstop på Østre Gjesingvej ud for Elgiganten
Tid: 08:20
Postnr.: 6700
Sted: Esbjerg E20, v. afk. 73, Shell, Korskrovej 8
Tid: 08:30
Postnr.: 6800
Sted: Varde Borgpladsen
Tid: 08:00
Postnr.: 6900
Sted: Skjern Kulturhuset, Ranunkelvej (nordsiden af hallen)
Tid: 07:30
Postnr.: 6950
Sted: Ringkøbing ROFI-Centret, P-plads nærmest Kirkevej/Mergelvej
Tid: 07:10
Postnr.: 6990
Sted: Ulfborg Ulfborg Kirke, Herredsgade 12,
Tid: 06:50
Postnr.: 7000
Sted: Fredericia Rema 1000, Strevelinsvej
Tid: 08:55
Postnr.: 7100
Sted: Vejle Papuga Bus, Lundahl Nielsensvej 1, 7100 Vejle
Tid: 08:50
Postnr.: 7400
Sted: Herning Absalonsvej 2, Rema 1000
Tid: 07:55
Postnr.: 7500
Sted: Holstebro Banegården, Stationsvej
Tid: 06:30
Postnr.: 7600
Sted: Struer Struer Hallerne, Park Allé
Tid: 06:10
Postnr.: 7620
Sted: Lemvig P-plads ved søen, Enghavevej
Tid: 05:50
Postnr.: 7700
Sted: Thisted Havnen 12, v/pølsevogn
Tid: 05:25
Postnr.: 7800
Sted: Skive Banegården, Søndergade
Tid: 06:25
Postnr.: 7900
Sted: Nykøbing Mors Busterminal, Jernbanevej
Tid: 05:55
Postnr.: 8000
Sted: Aarhus ved Bilka (v. Cirkel K tank), Agerøvej
Tid: 07:40
Postnr.: 8600
Sted: Silkeborg Viborgvej - ud for Blomst & Gren, Balle Kirkeby
Tid: 07:25
Postnr.: 8660
Sted: Skanderborg Banegården, Banegårdspladsen
Tid: 08:05
Postnr.: 8700
Sted: Horsens Lund, Q8, Vrøndingvej afk. 56
Tid: 08:25
Postnr.: 8800
Sted: Viborg Eksercerpladsen bag biografen Fotorama.
Tid: 06:55
Postnr.: 8900
Sted: Randers Randers Arena, Fyensgade
Tid: 07:00
Postnr.: 9000
Sted: Aalborg Th. Sauersvej, Pendler P-Plads
Tid: 06:00
Postnr.: 9600
Sted: Haverslev Circle K (tidl: Shell), Industriparken afk. 33
Tid: 06:30
Postnr.: 9700
Sted: Brønderslev Q8 tankstation, Jerslevvej
Tid: 05:25
Postnr.: 9800
Sted: Hjørring Shell, Sprogøvej
Tid: 05:10
Fyn
Postnr.
Sted
Tid
Postnr.: 5250
Sted: Odense SV Bondovej ud for Lidl (afk.52)
Tid: 08:20
Postnr.: 5500
Sted: Middelfart P-Plads, Jyllandsvej ved afk. 58B, ved bus- og lastvognsparkering
Tid: 08:50
Postnr.: 5800
Sted: Nyborg Rutebilstationen, Banegårdsalléen
Tid: 07:50
Sjælland
Postnr.
Sted
Tid
Postnr.: 1570
Sted: København Banegårdspladsen v. hovedindgangen
Tid: 06:00
Postnr.: 2800
Sted: Lyngby Stationen, Jernbanepladsen 1
Tid: 05:35
Postnr.: 2840
Sted: Holte Stationen, Holte Stationsvej
Tid: 05:25
Postnr.: 3400
Sted: Hillerød Hillerød Station v. HT pladsen, Nordre Jernbanevej
Tid: 05:00
Postnr.: 3450
Sted: Blovstrød Circle K, Kongevejen
Tid: 05:10
Postnr.: 3460
Sted: Birkerød Stationen, Stationsvej
Tid: 05:15
Postnr.: 4000
Sted: Roskilde Stationen, Ny Østergade
Tid: 05:00
Postnr.: 4100
Sted: Ringsted E20, v. afk. 35, pendler P-plads, Østre Ringvej
Tid: 07:00
Postnr.: 4200
Sted: Slagelse Circle K, Trafikcenter Allé afk. 39
Tid: 07:20
Postnr.: 4220
Sted: Korsør Q8 Storebæltsvej afk. 43
Tid: 07:35
Postnr.: 4281
Sted: Gørlev Rema1000, Algade
Tid: 06:50
Postnr.: 4300
Sted: Holbæk Rtb.Stationen, Jernbanepladsen
Tid: 05:30
Postnr.: 4400
Sted: Kalundborg Rema1000, Slagelsevej
Tid: 06:30
Postnr.: 4450
Sted: Jyderup Holbækvej 33 (tidl. Euromaster)
Tid: 06:00
Postnr.: 4600
Sted: Ølby Stationen, Ølbycenter
Tid: 06:40

Hjemkomsttider

Jylland
Postnr.
Sted
Tid
Postnr.: 6000
Sted: Kolding Rutebilstationen, Mazantigade
Tid: 19:15
Postnr.: 6230
Sted: Rødekro E45, afk. 70b, v. Shell, Kometvej
Tid: 18:05
Postnr.: 6330
Sted: Padborg E45, afk. 76, OK , Lejrvejen
Tid: 17:45
Postnr.: 6500
Sted: Vojens Hammelev, OK, Lysbjergvej - Afk. 68
Tid: 18:40
Postnr.: 6600
Sted: Vejen Uno X, Vestermarksvej afk. 68
Tid: 19:15
Postnr.: 6700
Sted: Esbjerg E20, v. afk. 73, Shell, Korskrovej 8
Tid: 19:35
Postnr.: 6700
Sted: Esbjerg busstop på Østre Gjesingvej ud for Elgiganten
Tid: 19:50
Postnr.: 6800
Sted: Varde Borgpladsen
Tid: 20:10
Postnr.: 6900
Sted: Skjern Kulturhuset, Ranunkelvej (nordsiden af hallen)
Tid: 20:40
Postnr.: 6950
Sted: Ringkøbing ROFI-Centret, P-plads nærmest Kirkevej/Mergelvej
Tid: 21:00
Postnr.: 6990
Sted: Ulfborg Ulfborg Kirke, Herredsgade 12,
Tid: 21:20
Postnr.: 7000
Sted: Fredericia Rema 1000, Strevelinsvej
Tid: 19:20
Postnr.: 7100
Sted: Vejle Papuga Bus, Lundahl Nielsensvej 1, 7100 Vejle
Tid: 19:25
Postnr.: 7400
Sted: Herning Absalonsvej 2, Rema 1000
Tid: 20:20
Postnr.: 7500
Sted: Holstebro Banegården, Stationsvej
Tid: 21:40
Postnr.: 7600
Sted: Struer Struer Hallerne, Park Allé
Tid: 22:00
Postnr.: 7620
Sted: Lemvig P-plads ved søen, Enghavevej
Tid: 22:20
Postnr.: 7700
Sted: Thisted Havnen 12, v/pølsevogn
Tid: 22:50
Postnr.: 7800
Sted: Skive Banegården, Søndergade
Tid: 21:50
Postnr.: 7900
Sted: Nykøbing Mors Busterminal, Jernbanevej
Tid: 22:20
Postnr.: 8000
Sted: Aarhus ved Bilka (v. Cirkel K tank), Agerøvej
Tid: 20:35
Postnr.: 8600
Sted: Silkeborg Viborgvej - ud for Blomst & Gren, Balle Kirkeby
Tid: 20:50
Postnr.: 8660
Sted: Skanderborg Banegården, Banegårdspladsen
Tid: 20:10
Postnr.: 8700
Sted: Horsens Lund, Q8, Vrøndingvej afk. 56
Tid: 19:50
Postnr.: 8800
Sted: Viborg Eksercerpladsen bag biografen Fotorama.
Tid: 21:20
Postnr.: 8900
Sted: Randers Randers Arena, Fyensgade
Tid: 21:15
Postnr.: 9000
Sted: Aalborg Th. Sauersvej, Pendler P-Plads
Tid: 22:15
Postnr.: 9600
Sted: Haverslev Circle K (tidl: Shell), Industriparken afk. 33
Tid: 21:45
Postnr.: 9700
Sted: Brønderslev Q8 tankstation, Jerslevvej
Tid: 22:55
Postnr.: 9800
Sted: Hjørring Shell, Sprogøvej
Tid: 23:10
Fyn
Postnr.
Sted
Tid
Postnr.: 5250
Sted: Odense SV Bondovej ud for Lidl (afk.52)
Tid: 19:55
Postnr.: 5500
Sted: Middelfart P-Plads, Jyllandsvej ved afk. 58B, ved bus- og lastvognsparkering
Tid: 19:25
Postnr.: 5800
Sted: Nyborg Rutebilstationen, Banegårdsalléen
Tid: 20:25
Sjælland
Postnr.
Sted
Tid
Postnr.: 1570
Sted: København Banegårdspladsen v. hovedindgangen
Tid: 22:05
Postnr.: 2800
Sted: Lyngby Stationen, Jernbanepladsen 1
Tid: 22:30
Postnr.: 2840
Sted: Holte Stationen, Holte Stationsvej
Tid: 22:40
Postnr.: 3400
Sted: Hillerød Hillerød Station v. HT pladsen, Nordre Jernbanevej
Tid: 23:05
Postnr.: 3450
Sted: Blovstrød Circle K, Kongevejen
Tid: 22:55
Postnr.: 3460
Sted: Birkerød Stationen, Stationsvej
Tid: 22:50
Postnr.: 4000
Sted: Roskilde Stationen, Ny Østergade
Tid: 23:15
Postnr.: 4100
Sted: Ringsted E20, v. afk. 35, pendler P-plads, Østre Ringvej
Tid: 21:15
Postnr.: 4200
Sted: Slagelse Circle K, Trafikcenter Allé afk. 39
Tid: 20:55
Postnr.: 4220
Sted: Korsør Q8 Storebæltsvej afk. 43
Tid: 20:40
Postnr.: 4281
Sted: Gørlev Rema1000, Algade
Tid: 21:25
Postnr.: 4300
Sted: Holbæk Rtb.Stationen, Jernbanepladsen
Tid: 22:45
Postnr.: 4400
Sted: Kalundborg Rema1000, Slagelsevej
Tid: 21:45
Postnr.: 4450
Sted: Jyderup Holbækvej 33 (tidl. Euromaster)
Tid: 22:15
Postnr.: 4600
Sted: Ølby Stationen, Ølbycenter
Tid: 21:35
13.09.2020 - 14.09.2020
wyndham Garden Düsseldorf Mettmann
Vis mere Vis mindre
Hotel: wyndham Garden Düsseldorf Mettmann
Hotellets hjemmeside: Link
14.09.2020 - 15.09.2020
Campanile Hotel & Restaurant Lyon Ouest-Tassin
Vis mere Vis mindre
Hotel: Campanile Hotel & Restaurant Lyon Ouest-Tassin
Hotellets hjemmeside: Link
15.09.2020 - 22.09.2020
Prestige Goya Park
Vis mere Vis mindre
Hotel: Prestige Goya Park
Hotellets hjemmeside: Link
22.09.2020 - 23.09.2020
Comfort Hotel Montluçon
Vis mere Vis mindre
Hotel: Comfort Hotel Montluçon
Hotellets hjemmeside: Link
23.09.2020 - 24.09.2020
Riis Rejser
Vis mere Vis mindre
Hotel: Riis Rejser
Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 13.09.2020
Ankomst: 24.09.2020
Dage: 12 dage
Afrejse fra: Fyn, Jyl., Sjæ.
Pris fra: 8.195,-

Prisen inkluderer

Dansk rejseleder, buskørsel i ****bus, hotelophold med 11 x middag, 11 x morgenbuffet, lokalguide i Barcelona, udflugter jf. rejseplan (ex. entréer), samt alle lovpligtige skatter og afgifter.

 


Tilkøb:
Frokostsandwich med kylling og bacon: 42 kr.
Frokostsandwich med skinke og ost: 42 kr.
Smurt rundstykke m. kaffe/te på afrejsedagen v. Kolding: 15 kr.
Udflugtsprogram, eksklusiv entréer: Inkluderet

 

Værelsestyper:

Enkeltværelse 10.195 Kr.
Dobbeltværelse 8.195 Kr.
3-sengsværelse 8.195 Kr.


Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 13.09.2020
Ankomst: 24.09.2020
Dage: 12 dage
Afrejse fra: Fyn, Jyl., Sjæ.
Pris fra: 8.195,-

Billeder - Catalonien, Andorra og Pyrenærerne

Velkommen på rejsen til Catalonien og Pyrenæerne
Flere billeder
Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 13.09.2020
Ankomst: 24.09.2020
Dage: 12 dage
Afrejse fra: Fyn, Jyl., Sjæ.
Pris fra: 8.195,-

Vis mindre
 Ledig
 På forespørgsel
augean

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag tips og nyheder fra vores rejseverden.

- Inden for de næste 30 minutter
(ml. 9-17, man-fredag), eller angiv et ønsket tidsrum.

Grupperejser