Telefon 70 11 47 11   Mandag til fredag kl. 9-17
Beskrivelse
Vis kort
Vis vejret

Bridge i Harzen

I samarbejde med Reinholdt Bridge
Goslar er og bliver én af danskernes foretrukne byer i Harzen og med god grund, naturligvis. Det er en flot og velbevaret by, og den har alt det, der skal til for, at vi rigtig føler os i Harzen. En smuk bykerne med et verdenskendt rådhus, rester af ringmuren og en byport. Jo, der er absolut nok at komme efter. Og vi har krydret såvel udrejse som hjemrejse og opholdet i Harzen med gode, klassiske seværdigheder, så du føler, at du får en masse for dine penge.
Vi bor på Hotel der Achtermann, der ligger i byens centrum. Hotel Achtermann er et godt ****hotel med veludstyrede værelser med bl.a. bad/brus, toilet, tv, radio og telefon som standardudstyr. Forplejningen er god og rigelig, såvel morgen som aften.

BRIDGEN
På denne rejse tilbydes du kulturelle opleveler om dagen og bridge om aftenen. I forbindelse med dagens turnering, udbydes der også undervisning. Undervisningsmateriale finder du i din personlige mappe, som udleveres i bussen. Alt materiale er udfærdiget af Reinholdt Bridge, så vi ved, at det matcher holdets niveau. Der spilles typisk 2/3 af dagens bridgeturnering før middagen og den sidste tredjedel efter middagen. Vi tilstræber at være færdige med bridgen senest kl. 22.30, så der også er tid til at hygge og tale om spillene efter spillet, evt. over et hyggeligt glas.

Nedenfor ses vejrudsigten for de næste 5 dage.

Mandag
Delvist skyet
Delvist skyet
19 °C
16 °C
0,0 mm.
3,9 m/s
syd-sydvest
Onsdag
Sol og klart vejr
Sol og klart vejr
18 °C
8 °C
0,0 mm.
0,6 m/s
øst-nordøst
Fredag
Delvist skyet
Delvist skyet
13 °C
13 °C
0,6 mm.
2,9 m/s
nordvest
Søndag
Delvist skyet
Delvist skyet
13 °C
9 °C
0,0 mm.
1,3 m/s
nord-nordvest
Mandag
Skyet
Skyet
13 °C
8 °C
0,0 mm.
0,7 m/s
nordvest
augean

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag tips og nyheder fra vores rejseverden.

- Inden for de næste 30 minutter
(ml. 9-17, man-fredag), eller angiv et ønsket tidsrum.

Grupperejser