Kan du ikke se nyhedsbrevet, kan du læse det online

Riis Rejser

Tlf.: 70 11 47 11 - Man-fre kl. 9-12:30 - riis@riisrejser.dk

Nyt katalog – læs det her på www.riisrejser.dk

Kære %FIRSTNAME%

Vores katalog med rejser for 2021 kan nu læses på vores hjemmeside.

Vi glæder os til at trykke et fysisk katalog, men vi venter med at trykke et fysisk katalog, indtil vi har større vished for, at vi må rejse i 2021.

Så længe vi endnu ikke ved, om vi må rejse i foråret, sparer vi ressourcerne. Det håber vi, at vores gode og trofaste kunder kan se det fornuftige i.

Image

Tak for gode og opmuntrende ord

2020 har været og er et hårdt år for mange mennesker. Især ældre og svage mennesker har været ensomme og bange for den uvisse tid. Mange aktører i underholdningsbranchen og i rejsebranchen har så godt som intet haft at lave. Mange dygtige mennesker har mistet jobbet eller har måttet dreje nøglen om i deres forretning. Det har ikke været sjovt at være vidne til. Vi takker for de mange opmuntrende ord og e-mails, vi har fået fra nær og fjern. I en hård tid giver sådanne skulderklap modet til at holde skruen i vandet og se fremad.

Vi glæder os til normalen igen, og vi sætter vores lid til vaccinerne

De positive vinde, der blæser over verden, i forhold til udvikling og fordeling af vacciner mod Covid-19, giver os fornyet håb om, at der også bliver et rejseår i 2021, og at rejserne kan gennemføres under helt normale vilkår, herunder især uden brug af mundbind.

Stadig uforpligtende reservation frem til 1. marts

Indtil nu har ca. 5.000 Riis Rejser gæster reserveret rejse til 2021. Vi mærker bestemt vores kunders rejselyst og tro på, at tingene normaliseres i løbet af 2021, og vi ser det ved, at der lystigt reserveres plads på rejserne. Det at man blot kan nøjes med at reservere pladser på rejsen, uden at skulle indbetale depositum, giver vores kunder en stor sikkerhed og tryghed.

Riis Rejser skal nok blive stående

Forretningsmæssigt bliver 2020 et rigtigt skidt år med masser af annullerede rejser og en masse skuffede kunder. Og det bliver et år med mange flere udgifter end indtægter. Heldigvis har vi haft mange gode år frem til 2020, og derfor har vi de nødvendige penge til at stå imod i dårlige tider.

Vi glæder os over, at vores kunder også trygt stoler på, at vi driver en fornuftig og ansvarlig forretning.

Glædelig adventstid og juletid til alle.

De bedste julehilsner fra
Jacob Riis og Søren Riis

Image
Riis Rejser  Følg Riis Rejser på Facebook

Vi ønsker dig god fornøjelse med turen rundt på vores hjemmeside og håber, du må blive inspireret til at rejse med os.

Venlig hilsen

Riis Rejser

Riis Rejser har siden 1973 leveret rejseoplevelser til titusindvis af glade rejsegæster.

Riis Rejser er medlem af rejsegarantifonden nr. 1466

Ønsker du ikke længere at abonnere på vores nyhedsbrev, kan du afmelde dig her.
Du er tilmeldt med adressen: %EMAIL%