Telefon 70 11 47 11   Mandag til søndag kl. 9-17
Beskrivelse
Vis kort
Vis vejret

Opera i Barcelona

Dejlig forårstur til pragtfulde Barcelona med opera, koncert, arkitektur og kunst. Store oplevelser i et af verdens mest berømte operahuse ”Gran Teatro del Liceu”.

Kom med til Barcelona og oplev opera i verdensklasse.

Nedenfor ses vejrudsigten for de næste 6 dage.

Fredag
Kraftig regn
Kraftig regn
11 °C
9 °C
52,1 mm.
2,7 m/s
nord-nordøst
Lørdag
Let skyet
Let skyet
13 °C
10 °C
6,9 mm.
1,6 m/s
vest-nordvest
Mandag
Sol og klart vejr
Sol og klart vejr
17 °C
8 °C
0,0 mm.
2,1 m/s
syd-sydøst
Tirsdag
Skyet
Skyet
16 °C
10 °C
0,0 mm.
2,5 m/s
øst-sydøst
Torsdag
Delvist skyet
Delvist skyet
16 °C
10 °C
0,0 mm.
3,3 m/s
syd
Lørdag
Sol og klart vejr
Sol og klart vejr
13 °C
13 °C
3,5 mm.
1,6 m/s
syd-sydøst

Afrejsedatoer

24.03.201729.03.20176 dage 11.950,-Sjæ.Vis mere
Rejseplan
Hotel
Prisinfo
Billeder

Rejseleder: Lisbet og Niels Tøttrup

Dejlig forårstur til pragtfulde Barcelona med opera, koncert, arkitektur og kunst. Store oplevelser i et af verdens mest berømte operahuse ”Gran Teatro del Liceu”  med operaen Rigoletto og  verdens vidunderligste koncertsal ”Palau de la Musica” med Cecilia Bartoli. Vi skal overvære Verdis mesterværk operaen ”Rigoletto” på særdeles gode pladser og have en rundvisning i ”El Liceu”, som efter en altødelæggende brand i 1990erne står genopført i fordums glans. Rigoletto har en perlerække af verdensstjerner i rollerne bl.a. Carlos Álvarez og det fremstormende tenorgeni Javier Camarena (siden 1942 den ene af tre som på grund af publikumspres har fremført en gentagelse af en arie trods forbud i Metropolitan operaen i New York - de andre to er Luciano Pavarotti og Juan Diego Florez). Desuden skal vi se den enestående arkitektoniske perle ”Palau de la Musica”, som er den eneste koncertsal i verden, som er kommet på UNESCO’s liste over verdens kulturarv. Her skal vi have en rundvisning, og vi har været heldige at få billetter (på første parket) til en koncert med en af operaens største divaer - Cecilia Bartoli.

Vi begynder den første dag med en byrundtur i bus med lokalguide og får her et godt indtryk af byen med dens enestående arkitektur og kunst. Og vi træder ind i det arkitektoniske geni Antoni Gaudis forunderlige verden med hovedværkerne, La Sagrada Familia, Parc Guell og Casa Battló, som alle er en del af verdens kulturarv. Der er på en spadseretur i den gamle bydel Barri Gotic indlagt en rundvisning i Picasso museet, hvis samling hører til de bedste i verden. Vi besøger også det fantastiske kloster Montserrat nord for Barcelona, hvor vi skal høre verdens ældste drengekor synge.

Vi får også et godt kulinarisk indtryk af byen ved besøg på forskellige gode spisesteder bl.a. med besøg i Picassos yndlingsrestaurant.


Dagsprogram

Fredag den 24 marts
Afrejse
Afrejse fra Kastrup lufthavn kl.12.10, med ankomst til Barcelona kl.15.00. I lufthavnen møder vi en lokalguide og kører med bus til vort firestjernede hotel i Barcelona og bliver indkvarteret.
Aftensmad på hotellet og derefter i et møderum på hotellet introduktion til forestillingerne, vi skal opleve under opholdet med instruktionsanalyse og sangerpræsentation.

Lørdag den 25. marts
Byrundtur - La Sagrada Familia – Palau de la Musica - Ramblaen – La Boqueira
Efter morgenmaden bustur med dansk lokalguide i Barcelona.
Her ser vi bl.a. fantasifuld og avantgardistisk arkitektur og får en pragtfuld panoramaudsigt over byen. Desuden Det Olympiske Område på Montjuic højen, den nye havnefacade med udsigt til Middelhavet o.m.a.
Til slut går vi med lokalguiden ind i Antoni Gaudis fantastiske La Sagrada Familia og får en rundvisning. Derefter er der frokost på en god restaurant.
Bagefter rundvisning i det pragtfulde koncerthus Palau de la Musica. Senere på eftermiddagen kan man med en af rejselederne besøge det berømte madmarked La Boqueria med et sandt overflødighedshorn af fødevarer og spadsere en tur på den berømte hovedgade Ramblaen.

Søndag den 26 marts
Parc Guell - Casa Battlo – Rigoletto
I dag ser vi nærmere på Gaudis forunderlige arkitektur, der minder om klippelandskaber, drypstenshuler, knogler og andre naturfænomener. Ikke en eneste ret linie finder man i hans værker. Begge dagens arkitektoniske perler er en del af verdens kulturarv.
Først besøger vi Casa Battló. Husets historie begynder i år 1900, hvor familien Battló på den fashionable adresse på ”Passeig de Gracia” ønskede at lave et unikt hus og ansatte Gaudi, som totalrenoverede huset ud- og indvendigt i årene 1904-06. Resultatet er fantastisk. Alene facaden er dybt original med de øverste balkoner, der er dekoreret som kranier, de nederste etager er prydet med søjler, der ligner knogler (heraf også øgenavnet knoglernes hus) Taget er formet som en drage, der krummer ryg og er beklædt med fliser, der ligner dragens skæl. Der er også et spir, som siges at symbolisere Sct. Georgs lanse, som spidder dragen. Indvendig er Casa Battló en åbenbaring af farver og funktionalitet. Alene den 700 m2 store stuetage er et studium i sig selv. Vi kommer også ud på tagterrassen og kan studere dragen på nærmeste hold og de 700 fliser, der skaber dens skæl.
Efter besøget i Casa Battló spiser vi frokost på en god restaurant. Efter frokost går turen til Parc Guell.
Parken var oprindelig tænkt som et udviklingsprojekt med park og 60 huse til byens overklasse finansieret af rigmanden Eusebi Guell og med Antoni Gaudi som designer. Projektet stoppede imidlertid på grund af voldsomme arbejderuroligheder i 1909, og der nåede kun at blive opført 2 huse. Men Gaudi arbejdede videre med parken indtil 1914. I 1922 blev den efter at være blevet solgt til byen af Eusebis søn erklæret som officiel park, og i dag er den en del af verdens kulturarv.
Vi ser de mange fantastiske ting i parken præget som den er af Gaudis helt unikke stil med spir, buede tage, verdens længste bænk, søjler formet som træer og farvede fliser m.m..
Om aftenen kl.18 skal vi opleve det ene af turens store højdepunkter Rigoletto (Verdi) i Liceu operaen med bl.a. verdensstjernerne Carlos Álvarez og Javier Carmenera

Mandag den 27 marts
Liceu operaen - Barri Gotic- Cecilia Bartoli i Palau de la Musica
Efter morgenmaden går turen til Liceu operaen for at få en rundvisning i den pragtfulde bygning.
Derefterer der spadseretur med lokalguide i det gotiske kvarter i Barcelona. Her er der et af de bedst bevarede middelalderkvarterer i Europa. Det var her den berømte inkvisition spredte frygt gennem århundreder, og her at Columbus blev modtaget af Det Katolske Kongepar, efter at han vendte tilbage fra sin første rejse til Amerika. De mange historiske monumenter vidner om en rig historie fra perioden, hvor Barcelona var en supermagt i Middelhavet sammen med Venedig og Genova.
På denne tur oplever vi Barcelonas vigtigste historiske bygninger - bykernen med en perlerække af gotiske bygningsværker, det jødiske kvarter, romerske ruiner, Kongepladsen, Barcelonas katedral, lygtepæle af Antoni Gaudí og endelig den berømte kirke, Santa Maria del Mar- Havets Katedral (skildret i Ildefonso Falcones’berømte roman).
Ved afslutningen af turen går vi ind i Picassomuseet og får en rundvisning. Her er mange af mesterens ungdomsværker og en af verdens bedste samlinger af hans kunst.
Efter besøget spiser vi et dejligt måltid i Picassos yndlingsrestaurant.
Om aftenen skal opleve turens andet store højdepunkt – en koncert med en af de ypperste sopraner i verden Cecilia Bartoli i Palau de la Musica.

Tirsdag den 28 marts
Montserrat
I dag tager vi med bus nordvest for Barcelona for at besøge Cataloniens spirituelle kraftcenter - Montserrat klosteret fra 1025. Alene den enestående smukke køretur derop er det hele værd.
Det tager godt en time at køre til det fantastiske Benediktinerkloster, som troner højt til vejrs (750 m højde) mellem særprægede blødt formede klipper.
Klosteret er berømt for den sorte Madonna og verdens ældste drengekor ”La Escalonia ” samt flere værker af Subirach (billedhuggeren bag den moderne facade på La Sagrada Familia). På turen skal vi se klosteret og den sorte madonna, høre drengekoret synge, se Subirachs skulpturer, gå op til Sant Miguel korset, som også byder på en fantastisk udsigt over bjergene, og endelig skal vi i Montserrat Museet, hvor der er værker af Picasso, Dali og Caravaggio.
Efter besøget kører vi til bunden af bjerget og nyder et dejligt måltid på en restaurant der.
Vi kommer tilbage til Barcelona hen på eftermiddagen, og om aftenen kan de, der har lyst, følges med rejselederne til middag på en god restaurant.

Onsdag den 29 marts
Hjemrejse
Midt på formiddagen kører vi til lufthavnen og kl.12.30 afgår flyet til København.

Fysiske krav
Byvandringer

Flyrejsen
Fly direkte fra København til Barcelona med Norwegian. Vi mødes mellem terminal 2 og 3 ved Seven Eleven butikken kl. 10.30. Afrejse 24. marts kl. 12.10 ankomst Barcelona kl.15.00. Hjemrejse 29. marts fra Barcelona kl.12.30 ankomst Kastrup lufthavn kl.15.30.

Ret til ændringer forbeholdes

Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711
Bestil rejsen online »

Højdepunkter

  • Rigoletto på Gran Teatro del Liceu (på særdeles gode pladser i parkettet)
  • Carlos Álvarez og Javier Carmenera 
  • Koncert med Cecilia Bartoli i Palau de la Musica (på første parket)

Flyafgange

Tid Fra Til
Udrejse
12:10 København Barcelona
Hjemrejse
12:30 Barcelona København
24.03.2017 - 29.03.2017
Expo Hotel Barcelona
Vis mere Vis mindre
Hotel: Expo Hotel Barcelona
Hotellets hjemmeside: Link
Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 24.03.2017
Ankomst: 29.03.2017
Dage: 6 dage
Afrejse fra: Sjæ.
Pris fra: 11.950,-

Prisen inkluderer

Rejseledelse, flyrejse København – Barcelona og retur, buskørsel i henhold til rejseplan, hotelophold i delt dobbeltværelse på 4-stjernet hotel med morgenmad, 4 x frokost, 1 x middag, udflugter i henhold til rejseplan og entré til La Sagrada Familia, Picasso Museet, Casa Battló, Parc Guell, Montserrat museet, lokale guider i henhold til rejseplan, introduktion til alle forestillinger, billet til Rigoletto i 2A kategori, billet til koncert med Cecilia Bartoli (i 1 kategori - første parket) i stedet for kategori D med god udsigt til scenen, metrokort til alle offentlige transportmidler i Barcelona samt lovpligtige skatter og afgifter.


Tilkøb:
Billet til koncert med Cecilia Bartoli på første parket: Inkluderet
Billet til Rigoletto i 2A kategori: Inkluderet
Udflugter i henhold til rejseplan: Inkluderet

 

Værelsestyper:

Enkeltværelse 13.400 Kr.
Dobbeltværelse 11.950 Kr.


Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 24.03.2017
Ankomst: 29.03.2017
Dage: 6 dage
Afrejse fra: Sjæ.
Pris fra: 11.950,-

Billeder - Opera i Barcelona

Aktuelt har vi ingen billeder

Vis mindre
 Ledig
 På forespørgsel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag tips og nyheder fra vores rejseverden.

- inden for de næste 30 minutter, eller angiv et ønsket tidsrum.