Holland - Amersfoort

Holland er mere end noget andet land Europas forårsferieland. Tusindvis af marker med hyacinter og tulipaner står i fuldt flor – en fantastisk duft og farvepragt. Det er Golfstrømmen, der befordrer det tidlige hollandske forår, og du kan dermed opleve den dejlige årstid to gange, førsti Holland og senere i Danmark.
Diger, kanaler, inddæmmede områder, de typiske møller og sidst, men ikke mindst, de mange blomster dannerrammen om en dejlig rejseoplevelse.
Vi oplever spændende byer som Amsterdam og Giethoorn eller ”Hollands Venedig”, kongepaladset Het Loo i Apeldoorn og den imponerende blomsterpark ved godset Keukenhof.

Vi bor på det ***Hotel Campanile i Amersfoort nær Amsterdam. Hotellet tilbyder ensartede, pæne, gode værelser i fin størrelse med bad og toilet. I hotellets restaurant serveres velassorteret morgenbuffet og treretters aftenmenu. Nær hotellet findes et shoppingcenter, hvor der er mulighed for at gøre indkøb. Se mere på riisrejser.dk.

Læs mere
Skjul tekst

Bedømmelse


4,9

ud af 5 med 315 vurderinger.

Højdepunkter

  • Den smukkeste tid i Holland
  • Blomstergodset Keukenhof
  • Giethoorn – Hollands Venedig
  • Amsterdam
  • God mad og gode værelser på hotellet i Amersfoort


Åbningstider

Telefonen er åben mandag til fredag fra kl. 9 til 17. Du er også velkommen til at sende os en e-mail på riis@riisrejser.dk.
Riis Rejser på facebook
Riis Rejser siden 1973, medlem af rejsegarantifonden nr. 1466.
Sitemap Vore rejser: Busrejser, Flyrejser til Europa, Flodkrydstogter, Operarejser, Balletrejser og Koncertrejser, Grupperejser, Musikrejser.