Telefon 70 11 47 11   Mandag til søndag kl. 9-17
Beskrivelse
Vis kort
Vis vejret

Flodkrydstogt på Douro i Portugal

Flodkrydstogtet på Douro er en smuk og indholdsrig sejlads gennem naturskønne landskaber og steder af høj historisk og kulturel værdi. Den 900 km lange Douroflod har sit udspring i Spanien og strømmer mod vest gennem Portugal til Porto ved Atlanterhavet. “Den Gyldne Flod” slynger sig gennem et smukt landskab med dybt skårne slugter omgivet af terrasser med tusindvis af vinmarker. Hver dag bringer dig til nye spændende steder og fylder dig med indtryk.

Nedenfor ses vejrudsigten for de næste 6 dage.

Torsdag
Delvist skyet
Delvist skyet
9 °C
5 °C
1,3 mm.
4,4 m/s
vest-nordvest
Lørdag
Delvist skyet
Delvist skyet
13 °C
6 °C
1,8 mm.
6,4 m/s
syd-sydøst
Søndag
Regn
Regn
14 °C
8 °C
2,7 mm.
4,7 m/s
syd-sydøst
Tirsdag
Skyet
Skyet
14 °C
12 °C
6,0 mm.
4,8 m/s
sydvest
Onsdag
Delvist skyet
Delvist skyet
16 °C
12 °C
2,4 mm.
4,6 m/s
syd-sydvest
Fredag
Delvist skyet
Delvist skyet
17 °C
10 °C
0,0 mm.
2,2 m/s
vest-nordvest

Afrejsedatoer

18.04.201725.04.20178 dage 10.395,-Jyl., Sjæ.Vis mere
Rejseplan
Hotel
Prisinfo
Billeder

Flodkrydstogtet på Douro er en smuk og indholdsrig sejlads gennem naturskønne landskaber og steder af høj historisk og kulturel værdi. Den 900 km lange Douroflod har sit udspring i Spanien og strømmer mod vest gennem Portugal til Porto ved Atlanterhavet. “Den Gyldne Flod” slynger sig gennem et smukt landskab med dybt skårne slugter omgivet af terrasser med tusindvis af vinmarker. Druerne dyrkes langs floden, og landskabet er formet af endeløse vinmarker og quintas (vingårde), hvor vinmarkernes druer forvandles til portvin. Hver dag bringer dig til nye spændende steder og fylder dig med indtryk, og langt de fleste udflugter og vinbesøg er med i prisen. Vi sejler med det flotte flodkrydstogtsskib MS Douro Serenity, der er et helt nyt og særdeles lækkert skib med plads til i alt 126 gæster. Alle kahytter er udstyret med eget bad, toilet, aircondition mm. På skibets soldæk er der desuden en lækker swimmingpool. Undervejs serveres dejlig, flot anrettet mad både morgen, middag og aften.

Fly til og fra Porto
Nogle deltagere ønsker at forlænge rejsen med en lille ferie i Porto før eller efter flodkrydstogtet. Derfor inkluderer vi ikke flybilletten på denne rejse, men tilbyder i stedet flybilletten i tilkøb.
Riis Rejser flyver med rutefly fra hhv. Billund og København til Porto med mellemlanding i Frankfurt/Bruxelles. Flybillet t/r og buskørsel fra lufthavn til skib t/r koster 3.250,- Vores rejseleder flyver fra enten Billund eller København og alle følges fra Frankfurt/Bruxelles.


Dagsprogram

1. dag: Ombord-stigning i Porto
Om eftermiddagen går vi om bord på vores nye skib MS Serenity, i Porto. 
NB! Køber du flybilletten hos Riis Rejser, er der afrejse fra København eller Billund til Porto med mellemlanding i Frankfurt/Bruxelles. Alle rejsende ankommer til Porto i samme fly fra Frankfurt/Bruxelles.  Fra lufthavnen i Porto kører vi til vores skib.
På skibet bydes vi velkommen med indkvartering og efterfølgende middag. Om aftenen er der mulighed for i tilkøb at tage med på en ”Porto by night” bustur rundt i den smukke by.

2. dag: Fra Porto til Regua. Besøg i Lamego
Tidligt om morgenen begynder vi dagens sejlads på den gyldne flod gennem området Vila Real til Régua i hjertet af portvin regionen. Herfra starter dagens udflugt til Lamego, som også er regionens kulturby. Den spektakulære Domkirke og templet Vor Frues fredhellige Dosis Remédios er et af ​​de vigtigste pilgrimssteder i Portugal. Katedralen har også en smukt dekoreret trappe, med blå og hvide fliser, og de imponerende 686 trin. Om aftenen skal vi spise middag på en lokal vingård. En særdeles hyggelig oplevelse. Vi lægger til for natten i Regua.

3. dag: Panoramaudsigt over Douro Floden. Fra Pinhão til Vega Terron
Om morgenen fortsætter vi mod øst langs Douro-floden. Vi ser stejle klippeformationer, maleriske rækkehuse, vinmarker og yndefulde broer, der rejser sig over floden. Vi passerer gennem sluserne på Valeira og Pocinho, og ved frokosttid når vi Vega Terron. I løbet af eftermiddagen kan du nyde en halv dags tur til Castelo Rodrigo på flodens sydside, der ligger omkring 2200 meter over havets overflade og omgivet af mandeltræer. Langs de smalle og stejle gader i den maleriske lille middelalderby er der spor af jøder, der flygtede her under den spanske inkvisition. På vej tilbage til vores skib stopper vi op og fryder os over den fantastiske panoramaudsigt. Om bord på skibet igen, hygger vi os med aftensmad og festlig stemning til den såkaldte ”Kaptajnens middag”.

4. dag: Spanske Salamanca
Vi er nu tæt ved den spanske grænse, og benytter lejligheden til at tage en tur til Salamanca i Spanien. Alene busturen til og fra Salamanca er en oplevelse i sig selv med varierende spanske landskaber. Salamanca – den gyldne sandstensby – er som Porto klassificeret af Unesco som verdenskulturarv. Byen er et levende museum, der tager de besøgende tilbage til middelalderen. Det er også en kosmopolitisk og multikulturel by med mange internationale studerende. Der bliver tid til at udforske butikker og cafeer på Plaza Mayor, før vi spiser en typisk spansk frokost på en lokal restaurant og nyder et farverig flamenco show. Om eftermiddagen ser vi nærmere på det karakteristiske kammuslingehus, og vi kommer også forbi Spaniens ældste universitet, grundlagt i 1200 tallet, i hvis bibliotek, vi finder flere tusinde bøger.  Om aftenen er der portugisisk grill aften om bord på vores dejlige skib, der nu har lagt til kaj i Barca d’Alva.

5. dag: Den smukkeste vindyrkningsdal. Fra Barca d'Alva til Pinhao
Det er en afslappende formiddag, vi har foran os i dag, når vi sejler ned ad Douro. På vejen ser vi nogle af områdets mange vingårde og måske nogle af de vinavlere, som plejer markernes vinstokke. Floden er også brugt af såkaldte Barcos rabelos, de karakteristiske både til tønder med portvin. Portvine er opdelt med en bred vifte af kvalitets betegnelser, alt efter aftapning og opbevaring. Om eftermiddagen skal vi på udflugt til et af rejsens højdepunkter – den berømte Casa de Mateus. Vi bliver guidet rundt i fortryllende haller, bibliotek og kapel og hører mere om sammenhængen mellem Slot og den berømte Mateus Rosé vin. Der vil også være tid til at besøge haven, som mange anser for at være en af ​​de smukkeste i Portugal. Et fortryllende sted med gangbroer af cedertræ, udsøgte skulpturelle hække, statuer og fredfyldte vandveje. Tilbage på vores skib er vi nu lagt til kaj i den lille maleriske by Pinhao, i hjertet af vinregionen Douro og dens biflod Pinhãofloden.

6. dag: Fra Pinhao til Entre-os-Rios
Vi nyder formiddagen på skibet mens vi sejler mod Entre-os-Rios, og frokosten skal vi have hos en af de hundredvis af små vinbønder, der netop i dette område producerer ”Vinho Verde” –den grønne/unge vin. Det er en let moussende vin, og vi ser hos vinbonden, hvorledes de specielle, høje vinstokke gror netop her. Om aftenen er der efter middagen underholdning med portugisisk folklore og musik.

7. dag: Porto og portvin. Fra Entre-os-Rios til Porto
Om morgenen fortsætter vi togtet mod vest, og vi lægger til kaj ved Cais da Lixa, hvor vi skal besøge en af de mange vinkældre for en portvinssmagning. Herefter gælder det Portugals næststørste by, der gav navn til både landet og den verdensberømte vin. Charmerende Porto ligger på nogle bakker, der strækker sig langs Douro-floden, og dens historie og udvikling er stærkt forbundet med floden. Portos historiske centrum er på UNESCO liste over verdens kulturarv, og der er masser af spor og minder om den enorme rigdom, der prægede byen siden middelalderen. Under vores byrundtur om eftermiddagen kan du beundre barokkatedraler og romantiske 1600tals bygninger langs de smalle brostensbelagte gader. Om aftenen mødes vi til en afskedsmiddag om bord, hvor vi siger farvel til personalet.

8. dag: Hjemrejse
Efter morgenmaden tager vi afsked med skibets personale, og går fra borde. 
NB! Køber du flybilletten hos Riis Rejser, er transfer fra skib til lufthavn inkluderet. Herfra med rutefly via Frankfurt/Bruxelles retur til enten København eller Billund.

Forbehold vedr. flodkrydstogter: 
Ændringer i vandstanden på floderne, efter afrejse fra Danmark, kan i enkelte tilfælde gøre sejlads på floderne umulig. Riis Rejser tager forbehold for ændringer i rejseplanen som følge af ændringer i vandstanden på floderne. Således kan sejlads på floderne og overnatning på skibet helt eller delvis erstattes med hhv. buskørsel til besøgssteder og seværdigheder samt overnatning på hotel. Denne ændring giver ikke ret til efterfølgende kompensation.

Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711
Bestil rejsen online »

Højdepunkter

 • Portvinens hjemland
 • Naturskøn sejlads gennem landskaberne fra Porto til Spanien
 • Byrundtur i Porto
 • Salamanca i Spanien
 • Lækkert, nyt skib med venligt personale
 • Kaffe, the døgnet rundt
 • Drikkevarer inkluderet til måltider.
18.04.2017 - 25.04.2017
MS Douro Serenity
Vis mere Vis mindre
Hotel: MS Douro Serenity
Etager: 3
Værelser: 63
Elevator: Ja
Faciliteter: Dejlige kahytter fordelt på skibets tre dæk på ca. 14-15 kvm. indrettet med dobbeltseng eller 2 separate senge, brus, toilet, klædeskab, tv og aircondition. B kahytter på underste dæk med stort panorama vindue. M Kahytter på mellemste dæk med fransk altan. A kahytter på øverste dæk med fransk altan. I Juniorsuite på øverste dæk (22 kvm.) og Mastersuite på øverste dæk (30 kvm.) desuden egen balkon og siddearrangement. Se også ”luftfoto” af kahytterne under hotelbillederne.
Beskrivelse:

Meget flot flodkrydstogtsskib, der er et helt nyt og særdeles lækkert skib med plads til i alt 126 gæster. På skibets soldæk er der en lækker swimmingpool. Desuden bl.a.  loungebar, restaurant, stort soldæk med dækstole og gavebutik. Undervejs serveres dejlig, flot anrettet mad både morgen, middag og aften.

Forplejning
Se under "prisen inkluderer", hvilke måltider der inkluderes på netop denne rejse.
Typisk beholder man under hele krydstogtet samme plads i restauranten, som man tildeles første aften. Meddel derfor rejselederen hvis du har rejsefæller, du gerne vil sidde med.

Drikkevarer om bord
Drikkevarer til frokost og aftensmad er inkluderet. Se altid efter på den enkelte rejse under "prisen inkluderer".

Påklædning
Der er ikke bestemte forskrifter eller kodeks for påklædning. Først og fremmest kommer det an på gæstens velbefindende.

Rygning
Der må ikke ryges indendørs.

Drikkepenge
Der er ikke krav om, at man giver drikkepenge til personalet, men det er bestemt ikke ilde set.

Udflugter fra skibet

Langt de fleste udflugter fra skibet er inkluderet i rejsens pris. Enkelte udflugter er i tilkøb. Se mere under hvert enkelt togt.

Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 18.04.2017
Ankomst: 25.04.2017
Dage: 8 dage
Afrejse fra: Jyl., Sjæ.
Pris fra: 10.395,-

Prisen inkluderer

Dansk rejseleder, ophold i dobbeltkahyt, 7 x morgenbuffet, 6 x frokost, 7 x middag, kaffe/the som beskrevet, underholdning om bord, drikkevarer om bord på skibet som beskrevet, udflugter incl. entréer og vinsmagning som beskrevet, samt alle lovpligtige skatter og afgifter.

Forbehold vedr. flodkrydstogter: 
Ændringer i vandstanden på floderne, efter afrejse fra Danmark, kan i enkelte tilfælde gøre sejlads på floderne umulig. Riis Rejser tager forbehold for ændringer i rejseplanen som følge af ændringer i vandstanden på floderne. Således kan sejlads på floderne og overnatning på skibet helt eller delvis erstattes med hhv. buskørsel til besøgssteder og seværdigheder samt overnatning på hotel. Denne ændring giver ikke ret til efterfølgende kompensation.

Tilkøb flybilletter: 
Fly København/Billund t/r. inkl. transfer i Porto: 3.250,-


Tilkøb:
Udflugter iflg. program inklusive entréer: Inkluderet

 

Værelsestyper:

Enkeltkahyt, kat. B 19.395 Kr.
Enkeltkahyt, kat. A 21.395 Kr.
Enkeltkahyt kat M 20.395 Kr.
Dobbeltkahyt kategori M 11.395 Kr.
Dobbeltkahyt kategori B 10.395 Kr.
Dobbeltkahyt kategori A 12.395 Kr.
Dobbeltkahyt Junior 13.395 Kr.
Dobbeltkahyt Master 14.395 Kr.


Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 18.04.2017
Ankomst: 25.04.2017
Dage: 8 dage
Afrejse fra: Jyl., Sjæ.
Pris fra: 10.395,-

Billeder - Flodkrydstogt på Douro i Portugal

Vis mindre
26.06.201703.07.20178 dage 15.645,-Vis mere
Rejseplan
Hotel
Prisinfo
Billeder

Flyv med os til Portugal og til flodkrydstogtet på Douro, som er en smuk og indholdsrig sejlads gennem naturskønne landskaber og steder af høj historisk og kulturel værdi. Den 900 km lange Douroflod har sit udspring i Spanien og strømmer mod vest gennem Portugal til Porto ved Atlanterhavet. “Den Gyldne Flod” slynger sig gennem et smukt landskab med dybt skårne slugter omgivet af terrasser med tusindvis af vinmarker. Druerne dyrkes langs floden. Landskabet er formet af endeløse vinmarker og quintas (vingårde), hvor vinmarkernes druer forvandles til portvin. Hver dag bringer dig til nye spændende steder og fylder dig med indtryk – og Riis Rejser har inkluderet alle de fantastiske udflugter, så vi får mest muligt udbytte af rejsen.
Vi sejler med et af de flotte skibe fra rederiet CroisiEurope. Alle kahytter er udstyret med eget bad, toilet, aircondition mm. Undervejs serveres dejlig, flot anrettet mad både morgen, middag og aften. Skibet tilbyder all inclusive om bord, hvilket betyder drikkevarer til frokost og aftensmad og desuden fri bar med udvalgte drikkevarer.


Dagsprogram

1. dag: Danmark – Porto
Afrejse fra København eller Billund og via Frankfurt til Porto. Vi ankommer til Porto midt på eftermiddagen, og kører straks fra lufthavnen til vores skib. Middag om bord

2. dag: Porto
Vi skal naturligvis på rundtur i Porto, som er en utrolig smuk og charmerende by og på UNESCOs liste over Verdens Kultur arv. I den historiske bymidte er der bl.a. flere gamle portvinskældre, og naturligvis skal vi smage på de gyldne dråber. Der bliver også tid på egen hånd om eftermiddagen. Om aftenen er der Fado–tema – musikalsk underholdning -  om bord på skibet.

3. dag: Porto - Régua
Vi forlader Porto og begynder vores sejlads op ad Douro floden. Vi inkluderer en udflugt til Braga, hvis tilnavn er Portugals Rom, på grund af den smukke, religiøse arkitektur. Vi går om bord på skibet igen i Leverinho og sejler til Régua. Aften underholdning er traditionel portugisisk musik og dans.

4. dag: Regua – Vega Terron
Fra morgenstunden forlader vi Regua og sejler mod Pinhao. Nyd formiddagen på soldækket, mens den smukke Douro dal glider forbi. Tag også med på den inkluderede udflugt til Vila Real, til besøghos Solar de Mateus Manor og gåtur gennem de smukke haver. Vi går ombord igen i Pinhão. Krydstogtet fortsætter i hjertet af de mest berømte vinmarker i Porto, forbi storslåede bakker dækket med vin espalier. Ankomst i Vega de Teron. Flamenco underholdning om aftenen.

5. dag:  Barca d'Alva og udflugt til Salamanca
Tag med på udflugt til Salamanca . Denne byaf blændende skønhed huser nogle ekstraordinære romersk, arabisk, og kristne arkitektoniske skatte. Vi går om bord igen i Barca d'Alva. Aftenunderholdning om bord.

6. dag: Barca d’Alva - Ferradosa – Pinhao
Vi nyder sejladsen om morgenen, og fra Ferradosatager vi på udflugt under temaet "vine fra Porto". Vi følger vejen gennem vinmarker og stopper naturligvis op for at nyde omgivelserne og smagsprøver. Vi går om bord igen i Pinhão. Fri eftermiddag og Gallaaften.

7. dag: Pinhão- Porto
Vi har rundvisning i Lamego, hvor vi ser ​NossaSenhora dos Remedios katedralen. Vi går om bord igen i  Régua og nyder eftermiddagssejladsen, inden vi til aften ankommer i Porto. Om aftenen venter traditionel folklore aften.

8. dag: Hjemrejse
Efter morgenmaden siger vi farvel til skibets besætning, inden vi kører til lufthavnen i Porto, hvor flyet mod Danmark venter

Forbehold vedr. flodkrydstogter: Ændringer i vandstanden på floderne, efter afrejse fra Danmark, kan i enkelte tilfælde gøre sejlads på floderne umulig. Riis Rejser tager forbehold for ændringer i rejseplanen som følge af ændringer i vandstanden på floderne. Således kan sejlads på floderne og overnatning på skibet helt eller delvis erstattes med hhv. buskørsel til besøgssteder og seværdigheder samt overnatning på hotel. Denne ændring giver ikke ret til efterfølgende kompensation.


Rejsekort

Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711
Bestil rejsen online »

Højdepunkter

 • Portvinens hjemland
 • Naturskøn sejlads gennem landskaberne fra Porto til Spanien
 • Byrundtur i Porto
 • Alle udflugter er inkluderet i Riis Rejsers pris
 • Salamanca
 • Pinhao

Flyafgange

Tid Fra Til
Udrejse
06:05
06:20
10:00
Hjemrejse
16:40
21:45
21:50
26.06.2017 - 03.07.2017
M/S Infante d´ Henrique
Vis mere Vis mindre
Hotel: M/S Infante d´ Henrique
Hotellets hjemmeside: Link
Etager: 3
Værelser: 71
Elevator: Ja
Faciliteter: Kahytterne er indrettet med dobbeltseng eller to adskilte senge, brus, toilet, hårtørrer, klædeskab, sat. tv, centralvarme, aircondition og 220 volt.
Beskrivelse:

Dejligt skib i tre etager fra 2003. Skibet har plads til 142 passagerer og indeholder bl.a.  loungebar med dansegulv, restaurant, stort soldæk med dækstole, bibliotek og gavebutik.
Der er gratis WiFi ved receptionen og loungen. Der kan dog være mangelfuld mobildækning langs floderne. På disse strækninger kan sejladsen nydes i stedet.

Forplejning
Se under "prisen inkluderer", hvilke måltider der inkluderes på netop din rejse. Typisk beholder man under hele krydstogtet samme plads i restauranten, som man tildeles første aften. Meddel derfor rejselederen hvis du har rejsefæller, du gerne vil sidde med.

Drikkevarer om bord
På langt de fleste afgange (gælder ikke jul og nytårstogterne) er drikkevarer til frokost og aftensmad samt i baren inkluderet. Se altid efter på den enkelte rejse under "prisen inkluderer". Der serveres øl, vand og dagens vine samt kaffe, the og drinks mm. i baren i tidsrummet 11-23. Ønsker man anden vin end dagens vin, kan der købes fra skibets vinkort.

Safety box
Der findes safety box på skibet.

Påklædning
Der er ikke bestemte forskrifter eller kodeks for påklædning. Først og fremmest kommer det an på gæstens velbefindende. En mere formel påklædning er velset ved ”Kaptajnens gallamiddag”.

Rygning
Der må ikke ryges indendørs.

Drikkepenge
Der er ikke krav om, at man giver drikkepenge til personalet, men det er bestemt ikke ilde set.

Udflugter fra skibet
Langt de fleste udflugter fra skibet er inkluderet i rejsens pris. Enkelte udflugter er i tilkøb. Se mere under hvert enkelt togt.

Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 26.06.2017
Ankomst: 03.07.2017
Dage: 8 dage
Afrejse fra:
Pris fra: 15.645,-

Prisen inkluderer

Dansk rejseleder, flyrejse t/r, buskørsel, ophold i dobbeltkahyt, 7 x morgenbuffet, 6 x frokost, 7 x middag, kaffe/the efter middagen, underholdning om bord, drikkevarer om bord på skibet som beskrevet, udflugter, samt alle lovpligtige skatter og afgifter.


Tilkøb:
Udflugter iflg. program, eksklusiv entréer: Inkluderet

 

Værelsestyper:

Enkeltkahyt, kat. A 22.295 Kr.
Enkeltkahyt kat M 21.595 Kr.
Enkeltkahyt, kat. B 20.095 Kr.
Dobbeltkahyt kategori A 18.095 Kr.
Dobbeltkahyt kategori M 17.395 Kr.
Dobbeltkahyt kategori B 15.895 Kr.


Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 26.06.2017
Ankomst: 03.07.2017
Dage: 8 dage
Afrejse fra:
Pris fra: 15.645,-

Billeder - Flodkrydstogt på Douro i Portugal

Vis mindre
21.08.201728.08.20178 dage 14.545,-Jyl., Sjæ.Vis mere
Rejseplan
Hotel
Prisinfo
Billeder

Flyv med os til Portugal og til flodkrydstogtet på Douro, som er en smuk og indholdsrig sejlads gennem naturskønne landskaber og steder af høj historisk og kulturel værdi. Den 900 km lange Douroflod har sit udspring i Spanien og strømmer mod vest gennem Portugal til Porto ved Atlanterhavet. “Den Gyldne Flod” slynger sig gennem et smukt landskab med dybt skårne slugter omgivet af terrasser med tusindvis af vinmarker. Druerne dyrkes langs floden. Landskabet er formet af endeløse vinmarker og quintas (vingårde), hvor vinmarkernes druer forvandles til portvin. Hver dag bringer dig til nye spændende steder og fylder dig med indtryk – og Riis Rejser har inkluderet alle de fantastiske udflugter, så vi får mest muligt udbytte af rejsen.
Vi sejler med et af de flotte skibe fra rederiet CroisiEurope. Alle kahytter er udstyret med eget bad, toilet, aircondition mm. Undervejs serveres dejlig, flot anrettet mad både morgen, middag og aften. Skibet tilbyder all inclusive om bord, hvilket betyder drikkevarer til frokost og aftensmad og desuden fri bar med udvalgte drikkevarer.


Dagsprogram

1. dag: Danmark – Porto
Afrejse fra København eller Billund og via Frankfurt til Porto. Vi ankommer til Porto midt på eftermiddagen, og kører straks fra lufthavnen til vores skib. Middag om bord

2. dag: Porto
Vi skal naturligvis på rundtur i Porto, som er en utrolig smuk og charmerende by og på UNESCOs liste over Verdens Kultur arv. I den historiske bymidte er der bl.a. flere gamle portvinskældre, og naturligvis skal vi smage på de gyldne dråber. Der bliver også tid på egen hånd om eftermiddagen. Om aftenen er der Fado–tema – musikalsk underholdning -  om bord på skibet.

3. dag: Porto - Régua
Vi forlader Porto og begynder vores sejlads op ad Douro floden. Vi inkluderer en udflugt til Braga, hvis tilnavn er Portugals Rom, på grund af den smukke, religiøse arkitektur. Vi går om bord på skibet igen i Leverinho og sejler til Régua. Aften underholdning er traditionel portugisisk musik og dans.

4. dag: Regua – Vega Terron
Fra morgenstunden forlader vi Regua og sejler mod Pinhao. Nyd formiddagen på soldækket, mens den smukke Douro dal glider forbi. Tag også med på den inkluderede udflugt til Vila Real, til besøghos Solar de Mateus Manor og gåtur gennem de smukke haver. Vi går ombord igen i Pinhão. Krydstogtet fortsætter i hjertet af de mest berømte vinmarker i Porto, forbi storslåede bakker dækket med vin espalier. Ankomst i Vega de Teron. Flamenco underholdning om aftenen.

5. dag:  Barca d'Alva og udflugt til Salamanca
Tag med på udflugt til Salamanca . Denne byaf blændende skønhed huser nogle ekstraordinære romersk, arabisk, og kristne arkitektoniske skatte. Vi går om bord igen i Barca d'Alva. Aftenunderholdning om bord.

6. dag: Barca d’Alva - Ferradosa – Pinhao
Vi nyder sejladsen om morgenen, og fra Ferradosatager vi på udflugt under temaet "vine fra Porto". Vi følger vejen gennem vinmarker og stopper naturligvis op for at nyde omgivelserne og smagsprøver. Vi går om bord igen i Pinhão. Fri eftermiddag og Gallaaften.

7. dag: Pinhão- Porto
Vi har rundvisning i Lamego, hvor vi ser ​NossaSenhora dos Remedios katedralen. Vi går om bord igen i  Régua og nyder eftermiddagssejladsen, inden vi til aften ankommer i Porto. Om aftenen venter traditionel folklore aften.

8. dag: Hjemrejse
Efter morgenmaden siger vi farvel til skibets besætning, inden vi kører til lufthavnen i Porto, hvor flyet mod Danmark venter

Forbehold vedr. flodkrydstogter: Ændringer i vandstanden på floderne, efter afrejse fra Danmark, kan i enkelte tilfælde gøre sejlads på floderne umulig. Riis Rejser tager forbehold for ændringer i rejseplanen som følge af ændringer i vandstanden på floderne. Således kan sejlads på floderne og overnatning på skibet helt eller delvis erstattes med hhv. buskørsel til besøgssteder og seværdigheder samt overnatning på hotel. Denne ændring giver ikke ret til efterfølgende kompensation.


Rejsekort

Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711
Bestil rejsen online »

Højdepunkter

 • Portvinens hjemland
 • Naturskøn sejlads gennem landskaberne fra Porto til Spanien
 • Byrundtur i Porto
 • Alle udflugter er inkluderet i Riis Rejsers pris
 • Salamanca
 • Pinhao

Flyafgange

Tid Fra Til
Udrejse
06:15 Billund Frankfurt
06:40 København Frankfurt
09:35 Frankfurt Porto
Hjemrejse
16:10 Porto Frankfurt
21:35 Frankfurt Billund
21:45 Frankfurt København
21.08.2017 - 28.08.2017
M/S Infante d´ Henrique
Vis mere Vis mindre
Hotel: M/S Infante d´ Henrique
Hotellets hjemmeside: Link
Etager: 3
Værelser: 71
Elevator: Ja
Faciliteter: Kahytterne er indrettet med dobbeltseng eller to adskilte senge, brus, toilet, hårtørrer, klædeskab, sat. tv, centralvarme, aircondition og 220 volt.
Beskrivelse:

Dejligt skib i tre etager fra 2003. Skibet har plads til 142 passagerer og indeholder bl.a.  loungebar med dansegulv, restaurant, stort soldæk med dækstole, bibliotek og gavebutik.
Der er gratis WiFi ved receptionen og loungen. Der kan dog være mangelfuld mobildækning langs floderne. På disse strækninger kan sejladsen nydes i stedet.

Forplejning
Se under "prisen inkluderer", hvilke måltider der inkluderes på netop din rejse. Typisk beholder man under hele krydstogtet samme plads i restauranten, som man tildeles første aften. Meddel derfor rejselederen hvis du har rejsefæller, du gerne vil sidde med.

Drikkevarer om bord
På langt de fleste afgange (gælder ikke jul og nytårstogterne) er drikkevarer til frokost og aftensmad samt i baren inkluderet. Se altid efter på den enkelte rejse under "prisen inkluderer". Der serveres øl, vand og dagens vine samt kaffe, the og drinks mm. i baren i tidsrummet 11-23. Ønsker man anden vin end dagens vin, kan der købes fra skibets vinkort.

Safety box
Der findes safety box på skibet.

Påklædning
Der er ikke bestemte forskrifter eller kodeks for påklædning. Først og fremmest kommer det an på gæstens velbefindende. En mere formel påklædning er velset ved ”Kaptajnens gallamiddag”.

Rygning
Der må ikke ryges indendørs.

Drikkepenge
Der er ikke krav om, at man giver drikkepenge til personalet, men det er bestemt ikke ilde set.

Udflugter fra skibet
Langt de fleste udflugter fra skibet er inkluderet i rejsens pris. Enkelte udflugter er i tilkøb. Se mere under hvert enkelt togt.

Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 21.08.2017
Ankomst: 28.08.2017
Dage: 8 dage
Afrejse fra: Jyl., Sjæ.
Pris fra: 14.545,-

Prisen inkluderer

Dansk rejseleder, flyrejse t/r, buskørsel, ophold i dobbeltkahyt, 7 x morgenbuffet, 6 x frokost, 7 x middag, kaffe/the efter middagen, underholdning om bord, drikkevarer om bord på skibet som beskrevet, udflugter, samt alle lovpligtige skatter og afgifter.


Tilkøb:
Udflugter iflg. program, eksklusiv entréer: Inkluderet

 

Værelsestyper:

Enkeltkahyt, kat. B 18.995 Kr.
Enkeltkahyt, kat. A 21.195 Kr.
Enkeltkahyt kat M 20.495 Kr.
Dobbeltkahyt kategori M 16.295 Kr.
Dobbeltkahyt kategori B 14.795 Kr.
Dobbeltkahyt kategori A 16.995 Kr.


Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 21.08.2017
Ankomst: 28.08.2017
Dage: 8 dage
Afrejse fra: Jyl., Sjæ.
Pris fra: 14.545,-

Billeder - Flodkrydstogt på Douro i Portugal

Vis mindre
16.10.201723.10.20178 dage 14.545,-Jyl., Sjæ.Vis mere
Rejseplan
Hotel
Prisinfo
Billeder

Flyv med os til Portugal og til flodkrydstogtet på Douro, som er en smuk og indholdsrig sejlads gennem naturskønne landskaber og steder af høj historisk og kulturel værdi. Den 900 km lange Douroflod har sit udspring i Spanien og strømmer mod vest gennem Portugal til Porto ved Atlanterhavet. “Den Gyldne Flod” slynger sig gennem et smukt landskab med dybt skårne slugter omgivet af terrasser med tusindvis af vinmarker. Druerne dyrkes langs floden. Landskabet er formet af endeløse vinmarker og quintas (vingårde), hvor vinmarkernes druer forvandles til portvin. Hver dag bringer dig til nye spændende steder og fylder dig med indtryk – og Riis Rejser har inkluderet alle de fantastiske udflugter, så vi får mest muligt udbytte af rejsen.
Vi sejler med et af de flotte skibe fra rederiet CroisiEurope. Alle kahytter er udstyret med eget bad, toilet, aircondition mm. Undervejs serveres dejlig, flot anrettet mad både morgen, middag og aften. Skibet tilbyder all inclusive om bord, hvilket betyder drikkevarer til frokost og aftensmad og desuden fri bar med udvalgte drikkevarer.


Dagsprogram

1. dag: Danmark – Porto
Afrejse fra København eller Billund og via Frankfurt til Porto. Vi ankommer til Porto midt på eftermiddagen, og kører straks fra lufthavnen til vores skib. Middag om bord

2. dag: Porto
Vi skal naturligvis på rundtur i Porto, som er en utrolig smuk og charmerende by og på UNESCOs liste over Verdens Kultur arv. I den historiske bymidte er der bl.a. flere gamle portvinskældre, og naturligvis skal vi smage på de gyldne dråber. Der bliver også tid på egen hånd om eftermiddagen. Om aftenen er der Fado–tema – musikalsk underholdning -  om bord på skibet.

3. dag: Porto - Régua
Vi forlader Porto og begynder vores sejlads op ad Douro floden. Vi inkluderer en udflugt til Braga, hvis tilnavn er Portugals Rom, på grund af den smukke, religiøse arkitektur. Vi går om bord på skibet igen i Leverinho og sejler til Régua. Aften underholdning er traditionel portugisisk musik og dans.

4. dag: Regua – Vega Terron
Fra morgenstunden forlader vi Regua og sejler mod Pinhao. Nyd formiddagen på soldækket, mens den smukke Douro dal glider forbi. Tag også med på den inkluderede udflugt til Vila Real, til besøghos Solar de Mateus Manor og gåtur gennem de smukke haver. Vi går ombord igen i Pinhão. Krydstogtet fortsætter i hjertet af de mest berømte vinmarker i Porto, forbi storslåede bakker dækket med vin espalier. Ankomst i Vega de Teron. Flamenco underholdning om aftenen.

5. dag:  Barca d'Alva og udflugt til Salamanca
Tag med på udflugt til Salamanca . Denne byaf blændende skønhed huser nogle ekstraordinære romersk, arabisk, og kristne arkitektoniske skatte. Vi går om bord igen i Barca d'Alva. Aftenunderholdning om bord.

6. dag: Barca d’Alva - Ferradosa – Pinhao
Vi nyder sejladsen om morgenen, og fra Ferradosatager vi på udflugt under temaet "vine fra Porto". Vi følger vejen gennem vinmarker og stopper naturligvis op for at nyde omgivelserne og smagsprøver. Vi går om bord igen i Pinhão. Fri eftermiddag og Gallaaften.

7. dag: Pinhão- Porto
Vi har rundvisning i Lamego, hvor vi ser ​NossaSenhora dos Remedios katedralen. Vi går om bord igen i  Régua og nyder eftermiddagssejladsen, inden vi til aften ankommer i Porto. Om aftenen venter traditionel folklore aften.

8. dag: Hjemrejse
Efter morgenmaden siger vi farvel til skibets besætning, inden vi kører til lufthavnen i Porto, hvor flyet mod Danmark venter

Forbehold vedr. flodkrydstogter: Ændringer i vandstanden på floderne, efter afrejse fra Danmark, kan i enkelte tilfælde gøre sejlads på floderne umulig. Riis Rejser tager forbehold for ændringer i rejseplanen som følge af ændringer i vandstanden på floderne. Således kan sejlads på floderne og overnatning på skibet helt eller delvis erstattes med hhv. buskørsel til besøgssteder og seværdigheder samt overnatning på hotel. Denne ændring giver ikke ret til efterfølgende kompensation.


Rejsekort

Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711
Bestil rejsen online »

Højdepunkter

 • Portvinens hjemland
 • Naturskøn sejlads gennem landskaberne fra Porto til Spanien
 • Byrundtur i Porto
 • Alle udflugter er inkluderet i Riis Rejsers pris
 • Salamanca
 • Pinhao

Flyafgange

Tid Fra Til
Udrejse
06:20 Billund Frankfurt
06:40 København Frankfurt
09:40 Frankfurt Porto
Hjemrejse
16:15 Porto Frankfurt
21:40 Frankfurt Billund
21:45 Frankfurt København
16.10.2017 - 23.10.2017
M/S Vasco de Gama
Vis mere Vis mindre
Hotel: M/S Vasco de Gama
Hotellets hjemmeside: Link
Etager: 3
Værelser: 71
Elevator: Ja
Faciliteter: Gode kahytter indrettet med dobbeltseng eller to adskilte senge, brus, toilet, hårtørrer, klædeskab, sat. tv, centralvarme, aircondition og 220 volt
Beskrivelse:

Dejligt skib i tre etager fra 2002 og renoveret i 2009. Skibet har plads til 142 passagerer og indeholder bl.a.  loungebar med dansegulv, restaurant, stort soldæk med dækstole og gavebutik. Desuden elevator.
Der er gratis WiFi ved receptionen og loungen. Der kan dog være mangelfuld mobildækning langs floderne. På disse strækninger kan sejladsen nydes i stedet.

Forplejning
Se under "prisen inkluderer", hvilke måltider der inkluderes på netop din rejse. Typisk beholder man under hele krydstogtet samme plads i restauranten, som man tildeles første aften. Meddel derfor rejselederen hvis du har rejsefæller, du gerne vil sidde med.

Drikkevarer om bord
På langt de fleste afgange (gælder ikke jul og nytårstogterne) er drikkevarer til frokost og aftensmad samt i baren inkluderet. Se altid efter på den enkelte rejse under "prisen inkluderer". Der serveres øl, vand og dagens vine samt kaffe, the og drinks mm. i baren i tidsrummet 11-23. Ønsker man anden vin end dagens vin, kan der købes fra skibets vinkort.

Safety box
Der findes safety box på skibet.

Påklædning
Der er ikke bestemte forskrifter eller kodeks for påklædning. Først og fremmest kommer det an på gæstens velbefindende. En mere formel påklædning er velset ved ”Kaptajnens gallamiddag”.

Rygning
Der må ikke ryges indendørs.

Drikkepenge
Der er ikke krav om, at man giver drikkepenge til personalet, men det er bestemt ikke ilde set.

Udflugter fra skibet
Langt de fleste udflugter fra skibet er inkluderet i rejsens pris. Enkelte udflugter er i tilkøb. Se mere under hvert enkelt togt.

Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 16.10.2017
Ankomst: 23.10.2017
Dage: 8 dage
Afrejse fra: Jyl., Sjæ.
Pris fra: 14.545,-

Prisen inkluderer

Dansk rejseleder, flyrejse t/r, buskørsel, ophold i dobbeltkahyt, 7 x morgenbuffet, 6 x frokost, 7 x middag, kaffe/the efter middagen, underholdning om bord, drikkevarer om bord på skibet som beskrevet, udflugter, samt alle lovpligtige skatter og afgifter.


Tilkøb:
Udflugter iflg. program, eksklusiv entréer: Inkluderet

 

Værelsestyper:

Enkeltkahyt, kat. B 18.995 Kr.
Enkeltkahyt, kat. A 21.195 Kr.
Enkeltkahyt kat M 20.495 Kr.
Dobbeltkahyt kategori B 14.795 Kr.
Dobbeltkahyt kategori A 16.995 Kr.
Dobbeltkahyt kategori M 16.295 Kr.


Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 16.10.2017
Ankomst: 23.10.2017
Dage: 8 dage
Afrejse fra: Jyl., Sjæ.
Pris fra: 14.545,-

Billeder - Flodkrydstogt på Douro i Portugal

Vis mindre
 Ledig
 På forespørgsel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag tips og nyheder fra vores rejseverden.

- inden for de næste 30 minutter, eller angiv et ønsket tidsrum.